Rallysport challenge 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem meg kijön pc re is! Én naon várom és az 1 nekem bejött nagyon ! Már letöröltem , és még akkor nem volt internetem , meg nem is néztem naon , de lehet az 1 el multizni ?

arty
sztem ki se jön ez PC-re 😉

Forza.

grebber
Bikfencezni=bukfencezni lol nem tok irni.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nekem már akkor megfelel a game ha nem fog a kocsi összevissza pattogni meg bikfencezni mint az RBR-ban.<#vigyor1>

karikusz
Hát az az igazság, hogy az RBR elég magasrta tette a mércét így elég nehéz lesz bárkinek is egy igazán ütõset alkotni. Az amit a videnyóból láttam és szimpatikus, az az hogy lesz olyan verseny is, ahol nem csak egyedül tljesíthetem a pályát multiban, hanem lehet együtt is menni, lökdösni...stb..😊)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Én nekem valamiért nem volt jó az 1. A graf szétcsúszott mint állat😞 Aztán el is feledkeztem róla.😊))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

grebber
Én várom nekem az 1 bejött.

Sztem nagyon jó gamma !!! Ne szidjátok !!! Egy kicsit keves a pálya de sztem naon jó !!!!

gergou
Egyreszrol szerencsere van dobozom is, es valamikor 2004 januarjaban, ha minden igaz... Pc re talan 2004 q3-q4 ben jon ki.

`Take a look to the sky just before you die`

Mayday
Sajnos meg ez is csak X-Boxos trailer, asszem, sztem nekunk meg sokara lesz...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Breki33
mikor jön ki?
gergou
Huh bazz Itten a link a trailerhez, kurvajo, kurvajo...😊

`Take a look to the sky just before you die`