Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nézd meg még1x amiket irtam. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fabio Capello
az hogy az akciós árakon számolja, nézd meg mennyibe kerülnek akció nélkül...

DarkSector
packban 0.01 euroval drágább!!!! 😊

DarkSector
Halljátok áruljátok már el hogy mi a faszom az akció a Far Cray Pack-ban?
Mert külön a 2 játék ugyanaz! 😛

2.49+4.99
7.49

azt nem szeretem a dobozos változatokban, hogy hiába telepítem fel, még le kell töltenie egy giga updatet, a digitális változattal meg nincs ilyen probléma, az azonnal updattel együtt tölti...

MerlinW
ingyen szállít Zavvi, nincs postaköltség, és 3-4 nap alatt megérkezik😊 Persze ízlések és pofonok. Nemrég volt akciós, akkor vettem meg ott öcsémnek 2000-ért. Azért mondom, mert piszok jól néz ki a fémdobozos kiadás.

Zavvi, thehut, game.co.uk mind ingyen szállítanak. Brit királyi posta powa😊

[merlinw.org]

jó, de a ha a g2playtõl veszed, akkor max 5 perc múlva megkapod a kódot, és töltheted is, szóval max 1-2 óra múlva, függõen a net gyorsaságától, játszhatod is... postaköltség nélkül és várakozási idõ nélkül kapod meg ezeket a játékokat, vagyis a zavviról 4000HUF + postai (talán van 1500 is) + plusz az idõ míg leszállítják...

MerlinW
Zavvi-n 4000-ért fémdobozost kapsz.

[merlinw.org]

A g2play.net -en a Homefront Steam aktivációs kódja ma csak 3000HUF.

cs1rk3
Na megvéve a Borderlands DLC 😊)

Guren
a kulcs nekem is pénzbe kerül, pedig én fizettem a játékért. ne sírj, játssz.

A kollégákkal beszéltünk róla, hogy meg kellene kóstolni az új országtortát.
Gondoltam nagylelkû leszek, meghívom õket. Majdnem annyiba került, mint egy akciós játék, pedig ez csak 4 szelet torta volt.
Ha az ember türelmes, igenis lehet szinvonalas játékot venni megfizethetõ áron. Ennyire illik honorálni a készítõk befektetett energiáját.
Értem,csak kaptam egy dobozt amit ki szeretnék nyitni de sehogy sem tudom,és írták,hogy szerezek kulcsot. Utánanéztem shop-ba,ott volt egy ilyen kulcs de persze az is "pénzbe"kerül.
MerlinW
1. mert a cuccok luxuscikkek, semmivel sem ad több elõnyt, az alapfegyverekkel is ugyanannyi esélyed van, mint a többieknek.
2. a tárgyak 90%-át free-ben is megkapod, ha játszol
3. nekünk, akik megvették is pénzbe kerül.
4. semmi sincs ingyen

[merlinw.org]

Fpocok
Miért? Tudsz vele ingyen játszani? Igen.
Kötelezõ cuccot venni? Nem.

Ennyi a történet 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Mert a Free Play a free multi játék nem a szar kellékekre vonatkozik...

Ha a Team Fortress 2 annyira tolja,hogy "Free to Play",akkor miért kell IGAZI pénzt fizetni a cucokért?-.-'
DarkSector
hát igen nem beszélve errõl. 😊

MerlinW
Még csak rá sem kell kattintania, ezért csináltam meg, hogy a banner-en legyenek a napi akciók képei😊

[merlinw.org]

DarkSector
Jah ugy igen.

Fpocok
De õ elmerült a játékban 😄 Nincs idõ ilyenkor szörfözni. 😄

DarkSector
Itt ha rányomsz fent hogy AKCIÓS JÁTÉKOK az nem ugyanaz? 😊

Fpocok
Kéne valami funkció, hogy ha új akció van, mindig... akkor játék közben a pofádba nyomnak egy ablakot, hogy szóljanak 😄

DarkSector
😊

Azt hiszem lemaradtam a metro 2033-ról. Annyira el voltam foglalva a borderlands-szal, hogy nem néztem van-e még valami jó vétel.
Tatyla
na a borderlands goty mellett csak megvettem a metro 2033-at is 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kell valakinek esetleg egy vendég belépõ a Counter-Strike: Source-ra?

@38tibi38: Steam-Beállítások-Barátok

A játékbeli nevemen egyébként lehet valahogy változtatni?
Ezt nem hiszem el!😮 Elindult a gépemen egy steames játék 😮 Csak újra indítottam steamet és kész😄 Bár még bármi történhet:-) Addig is köszönöm.
Jani21
A Steamet is oda kellett volna telepítened, mint írtam, mert a játékok telepítési helyét nem lehet megválasztani, mind a Steam mappába kerül. Átrakhatod oda a Steamet, de akkor mentsd le a TF2-t (a Steam beépített funkciójával is lehet, vagy csak egyszerûen kimásolod a TF2-t; én az elõbbit javaslom és egy Steam telepítést akkor D-re). A hibaüzenet sajnos nem sokat mond, egyesek elég sokszor találkoznak vele. Itt van pár tipp a megszüntetésére.

A hiba üzenet: "Ez a játék jelenleg nem érhetõ el.Kérjük próbáld meg máskor."
Hidd el én nyugodtan telepíthettem volna a D lemezre mert oda szoktam a játékokat rakni, de nem lehetett választani. Talán csak én voltam vak.
Jani21
Gyakorlatilag megveheti hétfõn is az idõeltolódás miatt. Az akció hétfõ reggel 10-ig tart csendes-óceáni idõ szerint, vagyis nálunk ez nálunk 19 órát jelent.

@38tibi38
Megírhattad volna a pontos hibaüzenetet. Felesleges ennyire berágnod, fõleg hogy ingyen van (ha jól értelmezem te nem vetted meg). A Steamet meg oda telepítsd, ahol van elegendõ helyed, mert a játékok mind mind a Steam mappába települnek.

Hali. Steam-en keresztül letöltöttem a Team Fortress 2-t,fel is telepítettem de nem tudom elindítani mert hibát ír ki. Most akkor azért próbáltam fel szabadítani 10 GB-t,hogy aztán 1 óráig telepítse,és mikor kész van akkor egy hiba üzenetet az orrom alá dörgöljön...?
a borderlands az hétvégi akció, vagyis valószínûleg hétfõn már nem veheted meg...

DarkSector
gondolom igen én csak metro-nál láttam hogy egynapi akcio

cs1rk3
Remélem hogy a Borderlands DLC-t meg tom még holnap venni 😄

DarkSector
Metro 2033 2.5 euro (680Ft) bezsebelve!

de csak két dlc-hez van kulcs, a másik kettõhöz nincsen...

ollie
Na erre már nem is emlékeztem.

MerlinW
Mikor a teleportnál kiválasztod a DLC-k helyszínét, felugrik majd egy ablak, ahova be kell írnod az adott DLC kulccsát.

[merlinw.org]

ollie
Automatikusan aktívak.

Tatyla
a DLC-ket hogy tudom a játékon belül aktiválni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

aki megvette a Borderlands GOTY-t, az nyugodtan felvehet steamre tkondor név alatt vagyok rajta. 😄

MerlinW
Benne.

[merlinw.org]

Tatyla
a Bordelands GOTY-ban benne van minden DLC?

MaxPayne
Sziasztok a múltkor már írtam hogy elfelejtettem a steam jelszavam mert mindig automatán léptetett be de mivel újraraktam 1x a steamet ezért most nem tudok belépni de ha új jelszót kérek akkor kér egy titkos választ a titikos kérdésre amit még aregisztrációnál kellett megadni de sajnos nem tudom mi volt a kérdés és hogy mit írtam be mivel nem nagyon érdekelt... de kérik ezt is jelszóbáltoztatáshoz, nos akérésem annyi lenne hogyvalaki leírná részletessen hova kinek és mit kell írnom a steamen hogy küldjenek egy jelszócserés e-mail-t? nagyon megköszönném... elõre is thx...

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Gideon Wieth
Már megváltoztattam :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

szarni rá, email jelszavát változtasd meg a biztonság kedvéért, legyen kisnagybetû, plusz számok
és ne legyen máshol használatos, steamen is más legyen