Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ig2powmhy9x2c2es4jy3sfadgq6dpf7nzztgt0kt
b6fdpjtksdivdj7gknaqujc2aufxbmwn31o913to
szokás szerint, csak írjátok be ha elvittétek.
v9jcp5ace200nhzgqes6ikqngmbhkrsxyp4vxq2m
1760nipo74fvth4hgoi3202ezxdbnbzcbvsgdj4c
annyit kérek, ha valaki beregisztrálta, írjon ide egy posztot.
Tehát vannak ezek a giveawayek. Ha pl valaki csinál egy 50pontosat, és el is kell, akkor mindenki, aki regelt, még ha nem is lépett be a giveawaybe, megkapja a pontot?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egészen 300 pontig, ez a pillanatnyi maximum amíg gyûjthetõek a pontok, ez egy jobb napon pár óra alatt megvan, szóval érdemes szórni a pontokat. 😛
Tehát akkor idõvel, ha többiek csinálnak giveawayt, akkor nekem töltõdik az "egyenlegem" értem 😄
Hogy kaptam vissza a pontjaimat? Én csak jelentkeztem a giveawayekre, én magam nem csináltam.
Mindenki 20 ponttal kezd. Pontokat minden elindított giveaway után kapsz, a giveaway pontértékének 10%-át. A pontérték a játék amerikai dollárban számított árával egyenértékû. Tehát: Ha valaki indít egy giveawayt, és az a játék steamen 50 dollár, akkor a giveaway 50 pontért megy. Emiatt pedig minden felhasználó öt pontot kap, és gyûjtheti egészen 300-ig.
Meghívókódok vannak, nem meghívók. Felmész a steamgifts.com-ra, ott van egy regisztrációs rész, megkér, hogy lépj be a steames accountoddal, utána fogja majd kérni a meghívókódot, lesz rá egy külön mezõ amit meg kell adni, meghívókódot pontokért lehet szerezni a már regisztrált felhasználóknak.
Bármi kérdés van, kérdezzetek 😊
Elköltöttem, maradt 20-30.
Ma felmentem, bamm megint volt 160 pontom.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Azt tudom, hogy meghívós a dolog. Amennyi euro értékû cucc van az accountodon, annyi pontot kapsz, amit feltehetsz játékokra (mindenki ugyanannyi pontot rak fel, szóval nem licit) és akkor randomra valaki megkapja az ajándékot. De örülnék, ha valaki elmagyarázná a maradék dolgot.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Azt tervezem, hogy eladom az Origin accountomat. A kérdésem az lenne, hogy még annó megvettem a steamrõl a Burnout Paradise-t, a szériaszámot az Originen (vagyis akkor még csak EADM volt a neve) is tudtam aktiválni. Ha én most eladom az Origin accomat, akkor az befolyásolni fogja valahogy a Steam accomon lévõ Burnoutot?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
PayPalról csak email címre lehet utalni pénzt számlaszámra nem?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Főállású Ninja
[merlinw.org]
Akkor itt a Portal-nál ez nem is mûködne, mert nincs kulcs. De írta, hogy regelve lett a fiókomhoz, szóval happy vagyok 😄
Ezt írta ki:
"Sikeres!
Portal most már regisztrálva van a fiókodhoz a Steamen.
Az új tartalom eléréséhez egyszerûen indítsd el ezt a játékot a játéklistádból a Steamen."
Örvendezem 😄
[merlinw.org]