Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirAlo
Milyen pontokrol beszeltek? Steamen lehet kapni valami pontokat? es ha lehet mire es hol lehet lottozni ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

oh a jó isten áljon meg 😄 nagyon köszönöm 😄 de ne add fel.. próbálkozni szabad... :elöbb utóbb csak sikerül valami... (:

Daell Drow
LOL 1 nap alatt 100+ pont, igy tudok 2 kodot kerni. eggyiket neked adom, a masikert lehet jelentkezni akinek kell.
Ugyse fogok nyerni, helyette akkor mar el hasznalom kodokra.
ajj mások olyan könnyen bejutottak 😞 én is be szeretnék >.<

Fpocok
Én még csak 40-nél tartok. Remélem azért 2500 elõtt nyerek valamit 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Daell Drow
Nekem az a bajom hogy a legtobb jatek meg van, csak par inndie van ami nincs es erdekel. Amugy ami meg van mar arra nem tudsz lottozni.
Fabio Capello
pont ma láttam egy embert, aki 2500 entry után nyert elõször valamit.

DarkSector
Mi is ez amirõl most beszéltek? van akcios játék? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Én csak arra nyomok, ami kell nekem.. feleslegesen ne vegyetek részt játékban, azzal csak azoknak az esélyeit rontjátok, akiknek valóban kell az adott játék.

[merlinw.org]

Fpocok
Nyomom, nyomom. Próbálom az "oldie but goodie" játékokat meg azokat, amire kevesen adtak pontot, hátha nagyobb az esélyem 😄

FZoleee
ingyen vannak a pontok, nyomjad 😄 eddig nekem 23-ból semmi 😄
Asselm
Eddigi életem során én sem nyertem túl sok mindent... de úgy vagyok vele, hogy ha van olyan aki 2 hónap alatt nyert 8 játékot (pont az elõbb néztem), akkor nehogy már én ne nyerjek egyet sem
Fpocok
Nem is értem, minek erõltetem. Úgy sem nyerek itt sose semmit. Nagyon nagyon szerencsétlen vagyok, ha nyerésrõl van szó 😄

ProGabe
nagyon köszönöm!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bertino
udv.
nyilvan, hogy meg jobb legyen az egesz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bokafix2
üdv

Mostanában szinte minden steam-hez való csatlakozáskor platformot frissít a steam... miért van ez? Eddig csak nagyon ritkán fordult elõ.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

atinq
Mi ez a kód nem figyeltem?😊

No.

wesker24
Nekem is dobhatna valaki egy kódot ha nem nagy kérés PM-ben ! <#worship>
Daell Drow
re pu
ProGabe
én is nagyon megköszönném, ha valaki dobna egy kódot pm-ben!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

vki a frissen bekerültek közül nem segítene még nekem? 😄 szépen megkérném h pm-be mert sajna e ekll mennem itthon ról és vk ituti gyorsabb lenne 😄 de azt hálám kergetné a sírig szal jól gondolja meg 😄D

tototto
na sikerült beregisztrálni, köszönöm szépen 😊

Fpocok
le62h0134wasfyanbvmm45kcs5gjs4i3su95qgvc

tototto
én is kérek szépen steamgifts kódot pls 😊

Fpocok
Elmaradt a lelkesedés, már csak nagyon keveset küldenek, nincs egy részre való. De ez kicsit off sry.

Fabio Capello
Hiányolom a LoL videóidat hogy a fene egyen meg😄

Fpocok
Oké! most fasza.

MerlinW
Nem jó. Profil, profil szerkesztése, Egyedi URL -hez írd be aullah

[merlinw.org]

én valami fórumon találtam 2 kódot, és az egyik ment a másikat odaadtam neked, de ezek szerint nem ment
aha .. pont azért kérdeztem mert amit tõled kaptam már fel volt használva.. hirtelen azt hittem h rossz id-re lett generálva vagy valami 😄kösz a választ 😄

kérsz egy kódot, kapsz egy kódot, amit bárkinek oda adhatsz
am, hogy mûködnek a meghívók? aki vesz eaz véletlenszerûen kap egy kódot vagy meg kell adnia egy steam id-t ami alapján legenerálják a kódsort és csak az az egy ember tudja majd használni? 😄 csak mert nekem az id-be nincs benn a 696 😄

kezd átláthatatlan lenni ez a fórum az avatarok eltüntetésével és a feketeségéve 😊 , mindig találok valami olvasatlan kommentet :d
Fpocok
Akkor írd be: Aullah.
Micsoda meglepetés, tudom.

MerlinW
Ide is írhatod. A steamcommunity neved kell, ami a profilod címének végén van.

[merlinw.org]

én nagyon szépen kérek egyet (:

Fpocok
MerlinW, írjak neked privibe, hogy steam nickem oda legyen írva? VAgy valami beállítás kell?

MerlinW
50pontért vehet minden tag meghívót. Nekem most pont nincs pontom.
Azt vettem észre, és jogos, hogy egyre kevesebben küldenek meghívót, hiszen minden egyes új felhasználó rontja a nyerési esélyeket😊

[merlinw.org]

Fpocok
Ha nagyon szépen kéred, akkor tudok adni egyet.

ok kösz, kódot hol lehet lõni? 😊
MerlinW
Miután a Valve oldalán kell bejelentkezni, max a Valve lophatja el. Lejebb pedig 10x le lett írva hogy mûködik, olvass vissza. Sima tombola. ráböksz egy játékra és vársz, hogy kisorsolják.

[merlinw.org]

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

akkor most áruljátok el, hogyan mûködik ez a steamgifts oldal!? mennyire hivatalos, mennyire lopja el az accot satöbbi
kicsit visszatérve valaki nem lenne annyira segítõkész h dobjon kódot steamgift-hez? 😄

MerlinW
Jah, azt lehet. Nem IP alapján megy a dolog, hanem Steam account alapján. Tehát nem számít, hogy egy géprõl hányan használják.

[merlinw.org]

Asselm
Nem csalni akarok... két különbözõ személy használná két külön accountal-tal az oldalt, de egy IP címrõl.
MerlinW
Csak akkor tudsz másik accountot létrehozni, ha van még másik olyan Steam account-od amivel vásároltál minimum egy 10eurós játékot. Ha kiderül, hogy több gifts acc tartozik egy személyhez, akkor értelemszerûen bannolnak az oldalról.

Ne csalj, játssz tisztességesen, ahogy mindenki.

[merlinw.org]

Asselm
Lenne egy kérdésem a steamgifts.com-mal kaplcsolatban:
Ha minden igaz, akkor egy IP-cím rõl csak egy felhasználót lehet regisztrálni...
De két külön IP-rõl regisztrált felhasználót lehet-e ugyanarról az IP-rõl használni bármilyen következmények nélkül?
tototto
jó, köszönöm, akkor várok holnapig 😊

Fpocok
Várni kell pár órát, egy napot.