Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
A lényeg ugyanaz, fos játékokat adnak el csak azért mert a sok hülye megveszi a szén miatt. Tavaly bezzeg voltak tök jó akciók, most meg 1-2 normálisabbtól eltekintve ilyen tescos ömlesztõládás szarokat próbálnak hú de nagy akcióként feltüntetni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát most mindenféle szar játékkal játszani csak azért ,hogy a végén legyen 7 szenem amiért ad majd egy portal 1-et. Hát nem tudom szerintem nem túl nagy buli 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nem az akción van a lényeg.Hanem az acsikat ado filléres kb 5 perc alatt elkészithetõ dosos szintû szar indi játékokon.
Elcseréltem 5 fos kupont 1 szénre háhá én jól jártam megint!
De mire leirtam angol csávónak mit akarok atyisten kb szénné röhögte agyát azért adott szenet 😄

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Az a helyzet, hogy TE NEM AKAROD ELÉGGÉ AZOKAT A SZENEKET MEG KUPONOKAT! Csak gabe bácsi meg ne tudja... <#bohoc>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Remélem azért van még a steamen pár hót szar játék amit eddig a kutya nem vett, hogy legyen mit akciózni!

Shep
Most nézem ,hogy ez a Cellar sewers pálya a kastélyban van ráadásul ott is marhára a vége felé. Hát asszem errõl ennyit.

Shep
Ebben a Rusty frászban hol tudok életerõ üvegcsét venni? Meg akkor msot az egész 4 részbõl álló pályát végig kell vinni very hardon?

DMC 3 Complete Collection-ért valaki valami más játékot?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

minden nap van ingyenes, volt spiral knights, rise of immortals, meg crime wars achi eddig.

RoboKutya78
19 edikétöl végig csinálod akkor elvileg meglesz a 7

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Most írtam, hogy milyen kuponjaim vannak! <#smile> Vegyél fel, ott van az aláírásomban a SteamID-m és kapsz! <#wink>

köszi, a végéig lesz 7 ugye? és az eddigi eltelt napba volt 4 ingyenes az meg is van,azon kivül van még? picit olvasgattam most megcsinálom a rusty heartsot de ezen kivül még van valami amit meg tudok csinálni?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Shep
Az utolsónál mi az hogy Very Hard Mode B? Mármint nekem a játékban azt kéri de olyan meg nincs.

RoboKutya78
egy 50% valve esetleg ha ingyé hozzámvág valaki megköszönöm 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
ha megcsinálod az ingyenes küldiket azzal már van 7 db szened

Hogy lehet ilyen sok szenet szerezni? megveszitek a játékokat,vagy van pár ingyenes játék ?😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Valaki tud valami játékot adni 8 szénért?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Már ennyi kuponom van. <#vigyor> Ha kell valakinek valamelyik, szóljon és adom! <#smile>

-25% Valve
-33% Valve (2x)
-50% Valve
-25% Konami titles
-25% SEGA titles
-50% BioShock 2
-50% Shadowgrounds
-50% Left4Dead 2 (2x)
-50% Gemini Rue
-50% Star Ruler
-50% Space Pirates and Zombies
-50% Strategy First
-25% Deep Silver
-25% TellTale Games
-25% Kalypso Media
-25% THQ
-25% Paradox
-10% Bethesda

RoboKutya78
Küldtem privit olvasd 😊

RoboKutya78
mért csinálja a crimecraft gangwars hogy 99% nál leáll a letöltés?

játssz elõször a saját zenéddel aminek ismered a ritmusát és megszokod az ellenfeleket.

Shep
Hát én asszem DNf-ben leszedem a pálya feletti zeppelint és kész is 😊

grebber
Orcban magamnak ez lesz: Get 20 Headshots
Nem egyszerût adok hátha nézik azt is 😄Mert lehetne 1 fejlövés is.

Shep
Na hát az jó lenne végre, mert ezektõl a garázsjátékoktól a hajam már az égnek áll.

50% OFF BIT.TRIP.RUNNER
33% OFF Valve
25% OFF Valve
50% OFF Valve
33% OFF Valve Complete Pack
50% OFF Portal 2
50% OFF Rock of Ages
50% OFF Blocks That Matter

8db kupont egyben elcserélném 1db szénért

DarkSector
hogy kell?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Mert nem jól csináltad !
DarkSector
Oh hagyom ezt a szart, 5 percet sem érem el...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Kösz.

DarkSector
Beat Hazard-ban beregeltem Last.FM-re...hol találok karácsonyi rádiót?

FZoleee
ja, egy magickát😊
grebber
3 hete halott az minek neki még1?

Fpocok
Ezt ne itt tárgyaljátok. Merlin nem szereti. banner alatt van steamgifts topik.

grebber
Elvileg a mai vagy késõbbi ingyenes acsi az lesz hogy egy meglévõ játékunkhoz kell teljesítményt kreálni!

mooo
Renegade Ops-ot hasonló értékû játékra cserélnék!
ha nem kapná meg a nyertes adhat negatív visszajelzést is kivágják az embert.

ezért kérdem én is hogy nyert-e valaki, mert az ilyen dolgokat hitetlenkedve nézem amíg nem látom bizonyítékát

van aki szeret adni 😊

shaddam
Miért jó az nekem ha pl csinálok egy sorsolást? Most látom elõször az oldalt komolyan érdekel.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

steamgiftsen nyert már valaki valamit?

Fpocok
K, megvan.

Fpocok
Újraraktam gépet, felraktam steamet. Tölteném le deus exet és ezt írja ki:
Scanning for steam game updates... és nem csinál semmit csak teker.

1. Finish the tutorial and leaver your house
2. Speak with Elma and get your first quest
3. Go outside find Vincent and get Scout the Canals B3
4. Finish the Dungeon go back to Elma and get Scout the Canals B2
5. Go to the Dungeon finish Canals B2 and come back to Elma and claim your reward
6. Go to George get Join the Militia, go to the dungeon do Canals B3 on Hard and come back to George
7. Go to Ryan, get a simple task and go to the dungeon, do Canals B3 on very hard and claim your reward

Fpocok
Tehát akkor meg lehet csinálni nekünk is? STEAM nem basz meg érte?

Shep
Na és hogy lehet arra a pályára menni?

H3LLBoY
50% OFF Avencast érdekel valakit?

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

olvassvisszaeeeee

MO-n nem elérhetõ a játék vagy mifene?
Azt mondja nállam nem elérhetõ.
rusty hearts