Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem csak egy kérdés izgatja a fantáziámat
már feltettem a kérdést pár száz hsz el ezelõtt, de nem kaptam rá érdemleges választ.
A kérdés
Ha van 2 50%-os valve utalványod és a megvehetõ listában bent van a complet valve csomag és azt szeretném megvenni fel lehet e használni a 2 50% ost hogy ingyen megvehessem a csomagot?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én csak a haverom akarom megölni aki az összes steames ismerösöm közül egyedüli szerencsés volt és megnyerte a komplett valve-s packot ezért meg is akarjuk ölni vagy 5-en csak azt nem tudom, hogy fog enyiszer meghalni :-D
Nah de ez van egyesek nagy mázlisták mások nem.
A kupongyüjtemény engem is idegesít.
Ha valakit esetleg érdekel valami akor szoljon
Nekem ezek vannak jelenleg:
25% Valve 2*
50% Valve
25% Paradox
25% CyanWorlds
50% Xotic
50% FrozenSynapse
50% Rockstargames
50% S.T.A.L.K.E.R.: Clear sky
50% Hoard
Illetve egy RACE07 Game
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tulajdonképpen nincs miért felháborodnom, csak ez a kupon mizéria kicsit felbasz. Akkor legalább adna szenet, hogy több esélyem legyen a nyereményjátékon!
Továbbra is elcserélhetõek:
- Zombie Shooter 1
- Zombie Shooter 2
- inMomentum (parkour jellegû futkározós platformjáték, elsõ és harmadik személyû nézetben is játszható)
- Hacker Evolution😄uality
- Hacker Evolution: Untold
Egy értelmes játékért az összeset odaadom!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk azt is bírom ,hogy mindenki mondja hogy a kupon szart nem ér meg ilyenek de akkor miért nem tudok senkitõl szerezni egy szar 2k-s kupont? Ja mert mindenkinek csak a játék kellene.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Ez meg amit több helyen látok elég bullshit ami megy hogy pénzbe váltogatják meg a játékok árait viszonyítják hát basszátok meg ingyen kapjátok.
Én pl ha kapnék acsiért 50 eurós MW3-at simán adnám az 5euros Gothic 4-ért.Mivel ingyen kaptam leszarom milyen értékût adnak érte.
Az eredeti steam fórum meg szopogassa a kis kuksimat mert 1 hete nem enged kommentelni 5 account közül egyikkel sem!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
P.ü.!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Solar 2 - 1.74
- Stronghold 3 - 33.49
- Sequence - 0.99
- Prince of Persia franchise -75%
- Terraria - 2.49
- F.E.A.R. franchise -50%
- CoD: Black Ops - 29.99
- SW: KotOR franchise -75%
- Warhammer 40k franchise -66%
- Gothic franchise -75%
- Cities in Motion - 4.99
- Disciples II-III -75%
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ha haverjáé és megkérte hogy segítsen cserélni akkor bocsi! Bár elõbbi neten találta tûnik nekem reálisnak!
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Egy Worms- játékot remélem megér valakinek!
ugyanitt
50% OFF Altitude (Ez nemtom mi! 😮)
33% OFF Valve
50% OFF Altitude
Steam
Coupon
50% off on the title Altitude.
Excludes titles released after January 2nd, 2012.
(Valid January 2nd, 2012 through March 1st, 2012)
Learn more about earning coupons during the Steam holiday Sale.
Learn more about Steam Coupons
Eltünt egy szenem és ilyen termett helyette!
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Nem fake csak nem az én accountom...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tudna valaki adni Portal 2 vagy Renegade Ops-ot?
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Parasite Eve 2, best game EVER!