Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Én cuccok, játékokat keresek csereajánlatként.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jani21
11 szenet 5 dolcsi körüli játékra be tudja váltani, ha talál egy jó fej emberkét. Esetleg a -25% Bethesda kuponnal is kezdhet valamit a Skyrim õrület miatt, ajánlat fûszerezéséhez jól jöhet, talán valaki hajlandó szenet adni azért a kuponért.

DarkSector
Haver portékái, várja az ajánlatokat:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Köszi az érdeklõdést! Elvitték közben!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

macleod2005
Men of war : vietnámért cserébe?

valamilyen kupon nem érdekel cserébe?

adok érte 5 szenet
Tinman
Utolsó darab!

680 Ft-os Dungeon Defenders keresi gazdáját.

Weskerrel, Grebberrel megvettük a 4-es pakkot, 1 szabad préda még van :-)

Tradelhetõ!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Global ops commando lybiat cserélnék hasonló árú játékra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

blackparty
OFF:

1. Esetleg ne szólj be úgy hogy nem ismersz. 2. a csere vagy szénért adás mióta "pénzéhesség" ? Ha lenne elég szenem akkor én is vennék játékokat és mégse nézném az illetõt pénzéhes féregnek. 3. Sõt nekem ki oszt ingyen játékot? senki 😄

ON

kuponjaim:

-50%: gta vice city; left 4 dead 2; worms crazy golf
-75% torchlight

RoboKutya78
😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

grebber
Akkor asszem ezek rajtad maradnak ennyi szénért cserébe! Bár lehet lesz olyan madár valaki!

Next PC upgrade: 2022

RoboKutya78
minimum 2 szenet kérek a valvéért egyett a fokuszért

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
akár gagyi játék is gyühet csak adjon szenet.😊

grebber
Ha free akkor jöhet!<#taps>

RoboKutya78
van feles 50% os valvem meg egy 10% os fokuszom kérem a jelentkezõket.!

Esetleg ne legyél pénzéhes féreg és oszd szét a dotások között.

DarkSector
Assist-okat kell csinálni csak hogy tudd.

blackparty
Rendben, az lesz köszi 😊

Renjike
50%Penny Arcade Adventures: Precipice of Darkness Combo Pack , 25%Bethesda , 50%Grand Theft Auto IV: Complete , 50%Wings of Prey ,
vagy 3 szénért szeretnék :

Aliens versus Predator Classic 2000 : 0,74€

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

grebber
Dobd fel redditre és jönnek az ajánlatok te meg majd válogatsz belõle!

blackparty
Sziasztok!
Szerintetek a Dota 2 mennyi szenet ér meg? vagy milyen árkategóriájú játékot?

Botond
csak jobbclick az egész meccs maga, és az odajutás is megoldható balgomb clickkel, szóval a 4 gomb az masszív túlzás. 😊
Shep
Ahogy elég sok más játékban is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

4 gombot kell nyomogatni meg menni valamerre..

DarkSector
hát azért nem tul egyszerû

elcserélném a dirt3/deus ex: hr kuponjaimat amiket vga mellé kaptam, steames szénre/játékra - kupon nem nagyon izgat. természetesen nem aktiváltak és kérésre scannelt képet is küldök a játékkuponokról. akit érdekel írjon üzit, a forumot ritkán nézem - amint az aktivitásomból is látszik

Egyáltalán nem nehéz. Nem értem neked mi bonyolult rajta.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

DarkSector
Belépsz egy meccsbe, megütsz 1x egy ellent, vagy megsebzed, és hagyod hogy a társaid öljék meg...és ezt 10x.

totyak
Na, szerintem én ezt a játékot hanyagolom. Már ránézésre sem volt szimpatikus, így videót látva meg teljesen elment tõle a kedvem. Utálom az ilyen játékokat, ahol mindenfele apró kicsi beállítási lehetõségek vannak és az egyszerû halandó, mint én, azt sem tudja mit kezdjen.

totyak
Semmi nem látszik.

totyak
Ez a 10 segítés annyit takar, hogy 10 másik játékos segítsen nekem vagy mi?

Botond

ezt nézd, itt lépésrõl lépésre láthatod mit kell csinálni.
jAsOn VoOrHeEs
Champions online-nál de szép anyázások lesznek majd. 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Az olyan játék mint a Dota. Szedd le, nem olyan eget verõen sok helyet foglal.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

totyak
Aha, hát így sem lettem sokkal okosabb 😄 Nem szoktam ilyen stílusú játékokkal játszani. Azért majd lehet teszek egy próbát vele, hátha összejön. Ha sikerül, gondolom itt is megjelenik egy achi jel.

Botond
pedig az az egyik legkönnyebb. Csinálsz egy puskás törpét, jobb clickkel mész elõre, ha meglátsz egy playert jobb clickkel kijelölöd és akkor meglövöd, aztán ha egyszer eltaláltad akkor bebújsz a többiek háta mögé, ha a többieket levágják elfutsz a spawn pont felé, mert úgyis arról fognak jönni. 😊
Shep
Egyébként kiválasztod a törpe karaktert jön az ellen belelõsz aztán megvárod míg a többiek leszedik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Pedig még az az egyik legjobb játék na meg a TF2.

Shep
Azt mondjuk amúgy is ki akartam próbálni 😊 Azt le lehet tölteni steam nélkül is, nem?

totyak
Én is éppen most szedem a TF2-t, mert tegnap meghalt minden és nem jött rendesen.
A Rise of Immortals-nak meg neki sem merek állni játszani, mert lövésem sincs, hogy mi a játék lényege, meg mit kell csinálni az achiért.

Botond
DC universe tuti lesz az 19 giga 😄
Shep
Hát pedig a 186 megás jobban tetszett volna, mert már elég fárasztó ez a sok gigás letöltés, a legtöbbnél nem is értem mi foglal annyit.

A Champions online biztos lesz.

totyak
Nincs valami oldal, ahol szénért adnak emberek valami kis játékot? Még úgy is jobban jár az ember.

Botond
Reális amúgy még ezek lesznek:

APB realoded
DC Universe
Champion online
Puzzle pirates

Ezekben az a közös, hogy ingyenes mmo-k és van hozzájuk steam achievement, és ez a közös jellemzõje az eddigi játékoknak is amik voltak. Még három nap, szóval egy ki fog maradni, szerintem a puzzle pirates, mert az csak 186 mega letöltés a többi meg 3-15 giga...
Shep
4 szenet

valaki ad valamit 5 szénért?