Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na szóval vannak ilyen eladó kuponjaim.
Akit érdekel írjon privátot egyezkedhetünk.
Az összes kupont odaadom ha vesz valaki nekem NBA 2K 12-t vagy Warhammer Dawn Of War 2-õt ,esetleg Mafia 2-õt.

Érdeklõdni privátban!!!

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Nincs valakinek Test Drive Unlimited 2 kuponja vagy Atari kuponja?

grebber
Elvileg most lesz a steam guardos.Meg a champions online de az nem annyira free már kb 2-3 órát kell görcsölni a feladattal!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Én még abban reménykedem ,hogy ha nem lesz free akkor legalább CS:S lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Tegnap kellett volna lenni egynek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Na tegnap nem jól tippeltetek úgyhogy hátha ma 😊 Mi lesz a mai free már ha lesz egyáltalán?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Üdv. Nincs valakinek egy fölös játéka? Bármi megfelel, egy szenet tudok adni érte.
grebber
Én 2 napja csak keresek és nem találok eladot 😞
No mindegy max kraftolok 4-et azt a kapott kuponokat meg majd január után elsozom valakinek!

Jani21
Korábban említettem azt, hogy sokkal jobban jár az ember ha maga keresi az ajánlatokat, nem pedig õ hirdeti. Az ilyen szenes hirdetésekre is olyanok jönnek úgyis (ha egyáltalán jönnek), akiknek nincs meg az adott játék, viszont valamilyen (tipikusan olcsó, mindenkinek meglévõ) játékot ajánlanak fel x szénért. Hirdetni szinte csak Dota2-t, Skyrimet, vagy valami ingyen giveawayt lehet, arra cuppan a nép.

Sokan nem tudnak keresni rendesen a Steam fórumon, valamint most már "bumpolni" sem szabad a hirdetést, így eleve rosszabb a helyzet. Pl a Trine-os arcot is a Steam Trading fórumán belül a széncserélõs threadben találtam meg a hozzászólását, õ sem hirdetett külön.

ZTM
Van egy 25%-os Valve kuponom, nekem egyáltalán nem kell, szeretném elcserélni.
Privátba írjon aki igényt tart rá!

grebber
Ezt oké meg minden, de én vagy 5 helyen rakom ki mik kellenek és még ajánlatok sem jönnek 😞
Pedig elég sok amit akarok "filléres" tételek!

Jani21
Én ezt nem jelenteném ki. Jó embereket kell megtalálni. Tegnap is megkeresett egyik barátom, hogy kellene neki Trine 1 és 5 szene van. Röpke keresés után találtam valakit, akinek volt Trine 1 és szenet is elfogadott. Egy pillanat alatt megvolt az üzlet. Most 2,71 euró a Trine 1, ki lehet számítani mennyit ért a szén. Bár ez utóbbi szerintem felesleges, mert tényleg normális embereket kell találni, akik nem azt nézik, hogy mennyi a játék ára, hanem mivel könnyen kapták (ajándékként), akkor könnyen tovább is adják.

Nekem is volt emberke, aki nem akart játékot cserélni játékra, mert épp a napi ajánlat miatt az enyém 2 dolcsival kevesebbet "ért" szerinte. Hagytam a francba a csávót, pedig mondhattam volna neki, hogy akkor másnap visszajövök a napi ajánlat lejártával, mikor az enyém 5 dollárral többe fog kerülni (az meg csak hab a tortán, hogy az övé napi ajánlatban jóval olcsóbb volt korábban).

grebber
Rock of Ages,Xotic,Magicka, Day of Defeat: Source, Universe Sandbox, Fallout New Vegas,Just Cause 2 ,Mafia 2,Shogun 2 Total War

Ennyi game és senkinek nincs aki szénért adna.
Elején még ért valamit a szén de mostmár nem sokat 😞

késsz, elég
kínszenvedéssel megcsináltam super meat boy acsit....
és...
és...
50% world of goo....
büdös szar steam...

TheGrinder
Nekem kellene portal 2, mit kérsz cserébe???

RelakS
dehogy zavar! 😊

Csak a Steam maga még nem akadékoskodott.

Szóval, tegnap rátettem a kezem egy Wings of Fury-ra. Milyen játékot tudtok ajánlani?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

grebber
De este majd kapcsolja vissza mert az lesz a free acsi 😄

DarkSector
Belépsz kikapcs Steam Guard elintézed a dolgod, kilépés elõtt Steam Guard on és kalap kabát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FZoleee
webes felületen nekem mindig megjelenik, mikor be akarok lépni, akkor is, ha elõtte ugyanarról a géprõl és böngészõrõl jelentkeztem be 😄
DarkSector
Igen, ha zavar ez a védelem kapcsold ki:
Steam->Settings->Steam Guard!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RelakS
a Steam közölte, hogy új géprõl/böngészõbõl lépek be, kér kódot... ez hülye? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ez a super meat boy archi.... kicsit se bunkóság...

Papa01
Szia!

Portal 2 -ért a Payday? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hehe 😊
Nekiálltam gyorsban megcsinálni pár achit így korán reggel. Most épp a Revenge of the Titans-ért kaptam egy Alien Breed-et 😄

Nem tudok semmit errõl a játékról, de ha jól látom, ilyen Shadowgrounds jellegû cucc. Még meglátom érdemes-e megtartani.

DarkSector
grat.

Sanctum achi-ért megdobtak egy Universe Sandbox-al <#taps>
Tegnap pedig elhatároztam, hogy meg lesz vásárolva, de így már ezt sem kell 😊

DarkSector
mekeem...

AkAfinucsi
L4D2 kinek kell? 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

DarkSector
31. még lesz.

kifli
amúgy 1 akció még lesz, vagy ez az utolsó?
DarkSector
😄 te tudod...😄

kifli
ja, azt kapok majd érte kupont 😄
DarkSector
ezt is becraftolhatod...😊

kifli
jaaa, akkor tanuljál magyarul, mert nem azt kérdezted 😄

valahogy így kellett volna:

"szenet játékért?"

De kösz nem, ami már biztos megvan játék, nem akarom elcserélni olyanra ami nemsoká lejár. Ha nem kapok semmi jó ajánlatot, ami van aztis bekraftolom holnap...
DarkSector
én adok szenet...😄

kifli
Szia, nem tudsz olyan játékot mondani ami mostanában érdekelne (b2k-on kívül 😄). De azért mond, hátha mégis 😊
DarkSector
szénért játék? priviben?

kifli
Ha valakit esetleg érdekel EZ az üzlet, akkor engem kell keresni 😊
DarkSector
Ezért se 10 hetet adnak...hanem 10 évet! 😊

De amugy rendesek akkor mi a fasznak ez a trade dolog? 😊

DarkSector
az nem is gyüjtögetett nagyon. 😊

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
omg...10hét? 😊

az szém akinek 200 haverja van és ugy hogy 1-2-3-4-5-6--7-7-8--9-9-ö--

és soha többet nem vehet részt ilyen játékokban 😊

10 hetes ban és elveszik az ajándékokat.

DarkSector
Én a játékokat átvenném szenekért ha érdekel, gondold meg.

Ezer hálám. Steam trades-en nem kell senkinek sem a cuccom. Van greed corpom meg race 07-em. Meg egy csomó kupon és 4 szén.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

DarkSector
de de kulcsokat nem vettem még...D

most ezt igy értem csak én most azt hittem a kucsot is az akcios doboz adta, azért néztem nagyokat...😄

te se sok eredeti játékot vettél életedben 😄

DarkSector
huh ha müködik akkor jöhet.
vegyelek fel? pü-be irj.