Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Símán meg lehet állapítani hogy craftolta-e a játékokat más accoutokkal vagy nem ,meg kell nézni az acsi listáját .10-15 acsiból nem,lesz 30 játéka.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fabio Capello
gyó, paypal abban számol, amit megadsz neki, nekem pl usd-ben. aztán persze be/kiutalásnál az unicredt vétel/eladási árfolyamán vált.

kifli
pénz kivétel kerül csak plusz költségbe, illetve valaivel roszabbúl váltanak mint a rendes bankok (2-5% kb)
Már régóta használok paypal-t. szerintem megbízható. ha megnyitsz egy számlát akkor tudsz ráutalni rendes folyószámláról. Az õ számlájuk az unicreditnél van. meg kell adni az azonosítódat és pár napon belül jóváírják. forintban. a költsége az utalás díj belföldön ha jól emlékszem.
A számládat forintban tartják nyilván és mikor vásárolsz akkor mindig az aktuális árfolyamon váltanak át. Ahogy számolgattam kb. a valutaárfolyam eladási ára (tehát a legdrágább) az átváltás.
Vásárlásra egyéb díjat nem számol. (tapasztalat: netes bolt, steam).
Más személynek még nem utaltam róla így azokat a díjakat nem tudom.

Fpocok
Forintban.
Nem mindegy, ki váltja át? A hasznukat úgy is rárakják...

Parasite Eve 2, best game EVER!

H3LLBoY
Lehet hogy hülye kérdés, (vagy csak én vagyok hülye) de ha nyitok PayPal fiókot és töltök fel pénzt, akkor azt ott forintban látom vagy már euróban? Ugye nálunk ha sztímen vásárolok, akkor azt euróban fizetem, viszont ha forint van a számlámon, akkor azt a PayPal váltja át euróba vagy a sztím? Remélem világos, hogy nekem mi sötét, de nagyon!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Többször használtam már átutalásra mind külföldre, mind ismerõsnek, mind magánszemélynek, ha pénzt akartam küldeni.

Szerintem Steam vásárlás esetén nem vonnak semmit, ha magánszemélynek (renegade ops 4-es pack 1 példányát vettem így: 680 Ft-ot fizettem és még kb. 130-at vontak kezelési költségként, ami fele vagy harmada a banki átutalási megbízás összegénél) küldesz pénzt akkor igen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is szeretnék látni egy ilyen írást.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

ollie
A PayPal egy rendes bank Európában, vagyis ugyanolyan kötelezettségei vannak, mint mondjuk az OTP-nek. A különbség, hogy az elõbbinek nincs fizikai fiókja (kirendeltsége), csak a neten érhetõ el.

H3LLBoY
Lenne rá és az imént számolgattam, hogy mennyi zsét kellene félreraknom, hogy a jobb kuponjaimat feltudjam használni, de mivel köcsög Maestro-s bankkártyám van, ezért ezzel nem tudok fizetni, a PayPal-t meg nem nagyon ismerem, nem tudom hogy mennyi pénzt vesznek le maguknak egy ilyen átutalásból. Akinek van PayPal-ja az írhatna egy linket vagy beszámolhatna a tapasztalatairól, hogy mégis mennyire megbízhatóak.

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Fabio Capello
No, a Deus Ex 1 GOTY a nyakamon maradt végül, várom a jelentkezõket, ajánlatokat 😛

DarkSector
Full jogos a kérdés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Optimus Prime
Tudod van, akinek nincs. :/

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ollie
Én a profilommal pont 60 achiet értem el, és végeredményben lett belõle vagy 20 játékom. Ha jól emlékszem 3 esett, 4-et kraftoltam, közben cserélgetésekkel kaptam egy csomó szenet, meg egyszer volt olyan, hogy kb 10 játékot kaptam egy olyanért, amit nagyon keresett az illetõ, meg még egyszer megtörtént ugyanez, de "csak" 5 játékot kaptam. Mindkét esetben többszörösét érték a kapott játékok az elcseréltnek.

ollie
Baszki, 10 euró a Sacred 2, ott van neked a 75%-os kupon. Ne hogy már ne legyen rá 800 Ft-od.

ollie
Viccelõdünk?

H3LLBoY
Az összes kuponom odaadom egy Sacred 2-ért!!!

-25%-KAL OLCSÓBB Valve (5x)
-33%-KAL OLCSÓBB Valve (2x)
-50%-KAL OLCSÓBB Valve (3x)
-10%-KAL OLCSÓBB TellTale Games
-25%-KAL OLCSÓBB GSC Games
-25%-KAL OLCSÓBB Kalypso Media
-25%-KAL OLCSÓBB Codemasters
-33%-KAL OLCSÓBB A Game of Thrones
-50%-KAL OLCSÓBB The Binding Of Isaac (2x)
-50%-KAL OLCSÓBB Sol Survivor
-50%-KAL OLCSÓBB Mount and Blade: With Fire and Sword
-50%-KAL OLCSÓBB Avencast
-50%-KAL OLCSÓBB Runespell: Overture
-50%-KAL OLCSÓBB Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1
-50%-KAL OLCSÓBB Audiosurf
-50%-KAL OLCSÓBB Trauma
-50%-KAL OLCSÓBB Demolition Inc.
-50%-KAL OLCSÓBB Max Payne 2
-50%-KAL OLCSÓBB Amnesia
-50%-KAL OLCSÓBB The Hitman Collection
-50%-KAL OLCSÓBB Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012
-60%-KAL OLCSÓBB Magicka
-75%-KAL OLCSÓBB Torchlight
-75%-KAL OLCSÓBB Sacred 2

DarkSector
az is beleszól jogos!
de valjuk be itt annyi ingyenreg készült, ahogy elnézem pár ember tárolóját hogy ihaj.

Szerinted hogy lehet hogy én 2 profillal 3 játékot szereztem, más meg állítólag 1 profillal 10-20 játékot!???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ez meg a másik, hogy logikus módon hullámzik mindig, mert az amcsik kurvasokan vannak, és ott az idõzónák ugye
maradjunk annyiban, hogy nézzük meg a most hétvégén a peaket és az lesz a viszonyítási alap

olyat meg felesleges kijelenteni most, hogy a farmolók miatt ugrana meg, hiszen voltak olyan akciók amik sokkal több embert vontak be, mint farmolót szerintem.
Lényegében, ha valaki farmol max 2 accon van egyszerre bejelentkezve, mivel bejelentkezni ugyan annyi idõ mindig, tradelni szintén, felesleges több erõfeszítés, virtuális gép etc... az mint plusz idõ...

De, ha már holnap 5millió lesz a peak ... amúgy kurva érdektelen ez a vita😄
pár órája volt annyi, csak elmentek aludni

DarkSector
Igen.

Nem mondtam hogy januárban is 5000000 lesz az adat! 😊
Láttad hogy a görbe vége lefelé megy? nah ezért. 😊

DarkSector
Pontossan steam weben a változó ip-t látja, a kliens a valóssat, ezért lehetséges, csak 2 kliens ielletve 2 web nem ....

Wirtualban viszont igen, mert elvileg ott külön ip-t kap a böngészõ...

DarkSector
Biztos vagy te ebben? 😊

DarkSector
azok barátlistások amit irtam...

De ha 20 virtuális gépe van akkor nem cseszheti. Mert a steam szervere csak a routered ip-jét látja max. De leginkább csak a szolgáltatót. Virtuális gépet meg baszott egyszerû létrehozni. Csak nem kis gép kell hozzá.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

és ebbõl 960 ezer VAC bannolt..

grebber
Cseszheted a virtuális xp-det mivel a steam a gépet nézi szóval a géped az ugyanaz maradt!

Next PC upgrade: 2022

Azt nem számolja bele, csak akik friendsen fent vannak. Összesen steamid-k alapján már több mint 45 millió account van.

DarkSector
Prohardveren is ezzel jöttek

De ott is azt tudom írni hogy ember az egy leleményes teremtmény.
1 routerre több gp, vagy 1 gépen virtual XP stb, illetve a kliens és a webes steam külön accounttal megy...😊

egyszerre? 😊

DarkSector
Sok alreg: <#banplz>

DarkSector
ha 1-2 napon bellül nem látsz változást, EMAIL-t 1000 % hogy kkapsz róla, akkor nem nyertél!

Optimus Prime
Akkor, ha még meg nem jelent játék van a listámon nem kapom meg késõbb se vagy emiatt semmit se kapok? Vagy csak azokat, amik elérhetõk?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DarkSector
np.

lalakov
Akkor félreértettem.<#shakehead>
DarkSector
Nem tárgytároló, mondom ajándék, vagyis egy ajándék, vagyis gift szerintem...nem tradeable-re gondoltam...ezért irtam hogy ajándék.

lalakov
Beraktam a Modern Warfare 3-at, cserealapnak jó lesz, már csak meg kéne nyerni. <#vigyor2>
ollie
Biztos, hogy nem a tárgytárolóba kapják a nyertesek.

DarkSector
szerintem ajándékba kapod. vagyis tehetõ tárolóba...

és szerintem ilyen nyerteseknek van olyan hogy tárolnak 100-200 játékot
amiket most akcionál screenshotoznak...
nem hiszem hogy csak ugy hipp-hop megjelennek a könyvtáradba.

lalakov
Akkor még egy olyan kérdésem lenne, hogy a megnyert játékok a Könyvtáramba kerülnek vagy a Tárgytárolóba ahonnan el tudom ajándékozni/cserélni?
lalakov
Basszus, kösz.
DarkSector
jah valszeg. 😊

DarkSector
Nem...:S

grebber
Filléres indi szarokat berakva sokkal nagyobb az esély szeritnem a nyerésre!

Next PC upgrade: 2022

lalakov
Nekem is már csak a Deus Ex, ami hiányzik, de így alig tudom megtölteni a listát.
Akkor a Metro Last Night és a Sniper Ghost Warrior 2 se mehet? 😞
DarkSector
de már kigyeréltem
pre-loadosokat nem tehetek be állítólag...S:

de már semmilyen játék nem izgat csak benyomtam pár 50-60 eurs-at
csak árra mentem
semmi elképzelésem nincs

lalakov
A kívánságlistában a Bioshock Infinite Unreleased Title-ként szerepel, az nem gond?
DarkSector
Jah rendes tõled, a haverjaimnak elajándékoznám én is ha a helyedbe lennék!

Witcher EE meg drukkolok hogy meglegyen, az jó játék.

Fabio Capello
Több mint valószínû, hogy a Portalt egyszerûen elajándékozom valakinek akinek még neadjisten nincs meg.

Ha minden jól megy, a Deus Ex is elmegy, egy Witcher EE-ért.