Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
2600-ért már lehet kapni. Aprópénz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

akkor úgy kell kérdezni hogy "dead space 2 van valakinek?"

DarkSector
bazd, énnekem kell.😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Küldheted 😄

DarkSector
Dead Space 2 valakinek? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nah súgd meg mi az a 2 gém põü-ben lehet megveszem neked.

DarkSector
😄DDDDDDDD

Skyrim nem is elérhetõ...)

Fpocok
Skyrim és Batman:AC.

gneoka
2 játékod adok left 4 dead 2 ért!
akit érdekel, privi

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Rendben, de akkor ne azt írja ki, hogy Steam wroking, hanem azt, hogy nem megy. 😊

DarkSector
mondom ha mást nem max szolj és megprobálom személyessen, eddig csak live-al kerestek meg hogy segítsek de steam-et is segítem ha kell, majd irj privátot ha kifogysz az ötletekbõl.

lehet mert lekapcsolták a supportot, várj egy keveset, menni fog az
Oké, de nyolcszor nem nyomtam el az tuti. Ráadásul anno az elsõ account nevet nem fogadta el a Steam tõlem, mert szerinte foglalt. Erre csináltam másikat anno, viszont amikor tévedésbõl az elsõhöz adott emailt megadtam, akkor úgy jött vissza az adat mint létezõ account, tehát kissé átverve érzem magam. Utána sikerült emlékeznem mi volt a végleges, azóta jött vagy nyolcszor a levél, mindig új és új igazoló kóddal, azt csinálom amit a levélben írnak, de a végén mindig kiírja, hogy a háromból egy nem jó. Na most a levélben a kód és az account név is benne van, tehát legalább copy paste után nem változik ( néztem is és jól van beírva), de az új jelszónál semmit nem fogad el. Annak idején az accoun névvel is szívattak fél napig, mert kismillió variációt sem fogadott el mire kiizzadtam a véglegest.

Csak van itt egyetlen élõ ember akinek volt már ilyen gondja???

jetblack
Magicka kupont keresek pm-eket várom 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

DarkSector
jah figy ha megbizol bennem megprobálom visszahozni, szerintem elnyomtál valamit, ha nem megy és kell help szólj.

Nem jelszó emlékeztetõt kértem, hanem resetet, arra küld egy kódot, stb. Utána adhatok magamnak új jelszót ... csak ezt nem fogadja el, de nem írja miért. 😞

DarkSector
Ha egyszer jelszóemlékeztetõt kértél, miért kérne steam jelszót? Pont azt kéred te nem?

Tud valaki sürgõs segítséget adni? Újratelepítés (windows halál) után nem tudtam a jelszavamat és kértem a resetet a Steamtõl. Most az a helyzet, hogy eljutok odáig, hogy account neve, aztán kéri a visszaigazoló kódot és megadhatom az új jelszót. Eddig bakker vagy 8x végigmentem ezeken, de amikor a végére jutok, akkor mindig kiírja, hogy a három közül valamelyik rossz. Mivel az account név jó, és az igazoló kód is, az a gyanúm, hogy a jelszóval van baja, de a sügér program csak azt írja legyen legalább 5 karakter, más feltételt nem. Próbáltam már nagy betû plusz kisbetû plusz szám kombinációkat, nem jó neki. Próbáltam olyat amiben van aláhúzás vagy kötõjel, az sem. Viszont már az X+1-ik ellenõrzõ kódot küldik és félek letiltanak. Nem tudja valaki mi lehet a gebasz???

ZTM
grat.

DarkSector
Grat.

DarkSector
jah vágom, én a Portal-t ingyen tettem akkountba mikor 3 napig ingyenes volt, még 1 portal 2-ért talán megmozdultam volna....😄

Hrisskar
Én lennék a Xeilon "fedõnévvel rendelkezõ", nagyon szépen köszönöm^^

Fabio Capello
ez a saját giveawayem, a felesleg portalomat dobtam fel, õ nyerte meg 😊

plu604
A portal az övé...

DarkSector
és ez mit jelent?
minden játék az övé?

Fabio Capello
A portal giveaway nyertese a "Xeilon" fedõnévre hallgató kolléga, gratulálok! 😊

Optimus Prime
Idéztem. Nem láttad soha a Jurassic Parkot?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Nálam még nem!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

ÉS MÚKODIK!

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

money?
Optimus Prime
"A-a, you don't say the magic word!"

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Bokafix2
Követelem, hogy azonnal legyen jó a steam...

múkoggy

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Optimus Prime

ZTM
Bár úgy lenne.<#finom>

Mehetne már ez a kib@szott steam!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Akkor akinek nincs most kapcsolat az nyert? <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZTM
fohh alig várom 😛 (bár az eredmény tudom elõre)

Am valaki nyert a STEAM-en ezzel a szenes dologgal, kívánságlista, valve pakk?

Fabio Capello
még 23 perc a portal giceaway.

a steam már az akciók elõtt is gyengéledett amúgy, remélem kijavítják a communitis bakikat
Most osztják a cuccost.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

wesker24
Nálam is offline
nálam is offline

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nekem is offline

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

cs1rk3
csak nekem van offlineba a steam vagy karbantartás van? 😄

Fabio Capello
Apropó, a Portal giveawayom még mindig megy, két és fél óra van hátra, ha valakinek nincs meg, akkor még beléphet

Portal giveaway

Belépõlinkek: <1> <2>

Ha elfogyna, és kell még, szóljatok, és generálok.

DarkSector
Jah mert sok Portal fan minden jot odaad érte még johogy az akcioban is 10-vel dobáltaa rendszer az acsikért a Portal 2-õt....😊

Meg Valve pack meg Portal 2 is kuponnal vehetõ, ami kupont a legtöbbet adta ugyancsak acsiért.

Portal 2 lassan értéktelenebb mint egy HL2....😊

Én is ha elcserélem jo biznyiszt csinéltam volna. 😊 De késõn kaptam P2-õt.
:S

MerlinW
Portal is 7€, mégis a legjobb üzletet kötöttem. Steamgifts-en a nyertes nagyon szépen megköszönte nekem. Bár lehet nekem kicsik az igényeim😊 Valszeg az AC2 is odakerül, ha senki sem adja érte a három kért játék közül valamelyiket.

[merlinw.org]

Hírdettem. Hacker evolutiont akarnak adni érte(steam key). Másik ajánlat a space empires V.

DarkSector
Ne hallgas senkire. 😊

ollie
Ja, és az összes kuponod. Ez kiment a fejembõl, így már érdekesebb a dolog. Persze csak annak, aki bizniszel a kuponokkal, vagy ténylegesen tervezi ezen játékok megvételét.