Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
plusz egy 3

MerlinW
Ez egy Humble 4 kulcs.

[merlinw.org]

DarkSector
átveszem. 😛
megszabaditalak és csak pénzt sem kérek érte. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Nem kell próbálok én is szabadulni mind a 46-tól 😄
Remélem hasonló sikerrel!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Hát nem kicsit...😄
Ha kell kupon szolj. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Asszem csináltam egy jó üzletet!

1 db kuponért kaptam ezeket:

And Yet It Moves
Hammerfight
VVVVVV
Cogs
Jamestown
Bit.Trip Runner
Crayon Physics Deluxe
NightSky
Super Meat Boy
Shank

Miért van az, hogy kraftoltam 5 finomított fémet tf2-ben, de nem tudom tradelni õket? Még mindig azt az inventory-t mutatja ami 2 napja volt.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

ollie
Csak akkor tudsz azokban tészt venni, ha tagja vagy annak a Steam groupnak.

Serpa
nálam 7 óra telt el a regelés és az aktiváció között.

totyak
Küldtem PÜ-t, remélem mindent jól írtam le.

TheGrinder

TheGrinder
Ha ellinkeled hogy kivel mit akarsz cserélni, akkor ellinkelem a steam profilod neki, vagy beírom kommentbe.

totyak
Akkor jól sejtettem 😄
De azért egy pillanatra megállt bennem az ütõ.

Viszont, ha még holnap sem enged kommentelni, akkor lehet, hogy keresek itt a fórumon egy megbízható(nak tûnõ) embert, átküldöm neki a játékot és megkérem, hogy cserélje el az emberrel, aztán küldje vissza. Rizikós, de nem akarok sokat szarozni.

Fpocok
Igen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

totyak
Most csak szivatsz, ugye?

Fpocok
Igen? Az van nekem is. Gyors megkeresem fórumon. Köszi a tippet 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
jah
😄

totyak
Hogy megírjam a másik emberkének, hogy nekem van King's Bountym az õ Portal 2-jéért.
Meglepõ, de valaki ilyet keres (ha jól értelmeztem az angol szövegelésést 😄 )

DarkSector
miért akasz kommentelni?

grebber
Én nem kaptam mailt!

totyak
Mellesleg, ha végre engedik, hogy kommenteljek a steam fórumon, arról mailt kapok? Vagy folyamatosan próbálkozzak a kommenteléssel, aztán ha sikerült, akkor engedték?

DarkSector
igen
de lassan
ha meg felajánlok egy hL2-õt
és kapnék 100pontot felajánlanám 100pont meg összejönne fél vagy 1 nap alatt.

grebber
LOL emlékszem volt liveon alig párszáz ft-ért AoE3<#eljen>

Optimus Prime
AoE III a Steamen. Én a régieknek jobban örültem volna, fõleg hogy ilyen áron adják. :S
tényleg jönnek ME játékok Steamre?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

totyak
Ez nagyon bosszantó. Mért kell még külön megerõsítésre várnom, nem azért küldik emilben a megerõsítõ linket? Mire hajlandóak lesznek engedni kommentelni, elcseréli az emberke a játékot.

totyak
Semmit nem számítanak a pontok. Pontot minden felhasználó kap az oldalra felajánlott játékok értéke alapján (azt hiszem). Ezeket a pontokat lehet elhasználni nevezésre, aztán random módon megnyeri valaki. Én is nemrég kezdtem el használni az oldalt.

DarkSector
Erre én is kiváncsi lennék.

grebber
Ez a steamgifts oldal hogy müködik egyébként?
Van aki létrehoz egy fórumot hogy van neki xy játéka. Akkor van teszem azt 200 jelentkezõ aki ad pontokat.
az emberke aki kitette a játékot csak random választ egy emberkét és neki elküldi a játékot?
A felajánlott pontokkal mi lesz (mondjuk 200user ad 20 pontot)?

grebber
Nekem 1 hét volt mire engedtek kommentelni. Igen úgy mûködik a csere ahogy leírtad!

totyak
Regisztráltam ma a Steam fórumra, mert találtam egy emberkét, aki megfelelõ cserepartner lenne. Viszont még nem enged üzenetet írni a fórumba. Mennyi idõ kb. míg írhatok? Attól tartok addig elcseréli mással a játékot.

Egyébként hogy megy ez? Megadom a steam nevemet, õ barátjelölést küld nekem, aztán mikor egyszerre fenn vagyunk a steam-en, akkor el tudjuk cserélni?

Optimus Prime
Én sokat haboztam az elõrendelésen. Gondoltam majd 3 $-ért megveszem, de így 4.1 lett belõle. :S Bár még így is megérte. A Nuclear Dawn véget, hiszt tavaly 10 euró volt Steamen.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Tipp:
Az ár folyamatosan változik az oldalon. Ha valaki meg akarja venni, de a válság õt is súlyosan gyötri, és nem akar sokat fizetni, akkor várja meg, amíg számára egy elfogadható alacsony áron kínálják, és nyomjon a buy-ra. Ekkor megjelenik a vásárlási lap, rajta az összeggel, ami már nem változik! De közben lehet nyitni egy másik lapot a böngészõn, és nyomon lehet követni a változásokat, hátha lesz még olcsóbb. De ha csak drágább lesz, az sem gond, mert már megkezdted a vásárlást, és azon az áron fogod megvenni, hiába lett azóta drágább a csomag.

Nekem sikerült 3,19-ért megvennem 😊 Amúgy csak a Max & The Magic Marker miatt vettem, ez meg ennyit megér nekem.

DarkSector
IGEN?
lol

Lásd elõzõ hsz-em 😛

Akkor megmondom: Külön-külön kulcs minden játékhoz! Yess!

DarkSector
Egy kulcs!

grebber
Hát ezek a játékok számomra ennyit sem érnek!

Ezt nem tudom.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Indie Royale is egy kulcsot ad az összes játékhoz, mint a Humble, vagy külön-külön kulcsokat, mint az Indie Gala?

totyak
Steamgifts-en group giveaway-en hogy tudok részt venni? Nekem csak a publikusakra enged pontokat dobni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Igen? O.o Na ezt nem tudtam.
#7621 lehet azt kellett volna de lehet nem járok vele rosszul 😊 majd kiderül ha játszom vele

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

TheGrinder
DNF + Xotic Optimusnak kell, ezt elfelejtettem.

TheGrinder
-50% Cthulhu Saves the World Breath of Death VII Double Pack
-50% Duke Nukem Forever
-50% Dungeon Defenders
-50% Dwarf?!
-50% Garshasp: The Monster Slayer
-50% Grid
-50% King's Bounty Platinum
-50% Lightfish
-50% Portal 2
-50% Scratches
-50% Valve ( x2 )
-50% World of Goo
-50% Xotic
-33% Valve ( x2 )
-25% Valve ( x4 )
-25% Might and Magic Clash of Heroes
-10% 2K

rányomsz a zöld gombra és vársz

grebber
Valaki elárulna és a steamgifts hogy mûködik?
Semmiben nincs soha szerencsém de próbálkozni szívesen próbálkoznék!

Nekem van. Milyen kupont tudsz cserébe adni? Ha nincsen olyan amilyen nekem kellene, akkor is odaadom! 😉

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ilyen kuponjaim vannak akit érdekel. Akit valamelyik érdekli az írjon pü-t

DarkSector
Igen ez az elsõ rész (grafikailag) tunningolt változatát is tartalmazza.

Fabio Capello
giftsen? 1000+ giveaway, 0 win 😄 Ezt ûbereld 😛