Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megszabaditalak és csak pénzt sem kérek érte. 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Remélem hasonló sikerrel!
Next PC upgrade: 2022
Ha kell kupon szolj. 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1 db kuponért kaptam ezeket:
And Yet It Moves
Hammerfight
VVVVVV
Cogs
Jamestown
Bit.Trip Runner
Crayon Physics Deluxe
NightSky
Super Meat Boy
Shank
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
De azért egy pillanatra megállt bennem az ütõ.
Viszont, ha még holnap sem enged kommentelni, akkor lehet, hogy keresek itt a fórumon egy megbízható(nak tûnõ) embert, átküldöm neki a játékot és megkérem, hogy cserélje el az emberrel, aztán küldje vissza. Rizikós, de nem akarok sokat szarozni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
😄
Meglepõ, de valaki ilyet keres (ha jól értelmeztem az angol szövegelésést 😄 )
de lassan
ha meg felajánlok egy hL2-õt
és kapnék 100pontot felajánlanám 100pont meg összejönne fél vagy 1 nap alatt.
tényleg jönnek ME játékok Steamre?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Van aki létrehoz egy fórumot hogy van neki xy játéka. Akkor van teszem azt 200 jelentkezõ aki ad pontokat.
az emberke aki kitette a játékot csak random választ egy emberkét és neki elküldi a játékot?
A felajánlott pontokkal mi lesz (mondjuk 200user ad 20 pontot)?
Egyébként hogy megy ez? Megadom a steam nevemet, õ barátjelölést küld nekem, aztán mikor egyszerre fenn vagyunk a steam-en, akkor el tudjuk cserélni?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Az ár folyamatosan változik az oldalon. Ha valaki meg akarja venni, de a válság õt is súlyosan gyötri, és nem akar sokat fizetni, akkor várja meg, amíg számára egy elfogadható alacsony áron kínálják, és nyomjon a buy-ra. Ekkor megjelenik a vásárlási lap, rajta az összeggel, ami már nem változik! De közben lehet nyitni egy másik lapot a böngészõn, és nyomon lehet követni a változásokat, hátha lesz még olcsóbb. De ha csak drágább lesz, az sem gond, mert már megkezdted a vásárlást, és azon az áron fogod megvenni, hiába lett azóta drágább a csomag.
Nekem sikerült 3,19-ért megvennem 😊 Amúgy csak a Max & The Magic Marker miatt vettem, ez meg ennyit megér nekem.
lol
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
#7621 lehet azt kellett volna de lehet nem járok vele rosszul 😊 majd kiderül ha játszom vele
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
-50% Duke Nukem Forever
-50% Dungeon Defenders
-50% Dwarf?!
-50% Garshasp: The Monster Slayer
-50% Grid
-50% King's Bounty Platinum
-50% Lightfish
-50% Portal 2
-50% Scratches
-50% Valve ( x2 )
-50% World of Goo
-50% Xotic
-33% Valve ( x2 )
-25% Valve ( x4 )
-25% Might and Magic Clash of Heroes
-10% 2K
Semmiben nincs soha szerencsém de próbálkozni szívesen próbálkoznék!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."