Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Dehogynem.

DarkSector
ez nem igaz.
nekem van killing floor mégis enged entries-ezni a complete pack-ra...😄

ha erre gondoltok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

vegicsek
Ha már csak 1 játék is megvan a csomagból, nem jelentkezhetsz a giveaway-re

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Optimus Prime
Nekem csak pár MB-ot szedett le, de hét után csináltam egy Steam restartot, ez hasznos mindig.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ollie
Nem. Leírtam, hogy HL2, EP1 és L4D esetén van csak ilyen, de ott sem minden esetben.

rambuu
Na lol... most elkezdte megint szedni... :S 7 gigát.

rambuu
Nekem nem inditja el a játékot, pedig most 7orakkor leszedte az exe-t is, ott van a játékon belül, de nem inditja el :S.

rambuu
óóó THX!

Optimus Prime
Este 7-tõl lesz aktuális.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

rambuu
Én letöltöttem, és tán már ma délelõtt 10-tõl lehetne játszani de én nem birom... ugyan ugy az az elõtölthetõ gomb van a játéknál.

RoboKutya78
pl ha volna egy orange boxom amibõl már ajándékként anno megkaptam a portált akkor a portal megmarad?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

ollie
Elveszik. Ez alól csak pár kivétel van, pl HL2, EP1, L4D, de ezek is ki vannak kötve, hogy max 1 vagy 2 alkalommal (ez is változó), valamint hogy milyen bundle vásárlása esetén kapod meg a plusz példányt. A többi játéknál csak akkor van ilyen, ha a bundle store oldalán kifejezetten írják, de ilyenre ne számíts, mert scak nagyon különleges esetekben fordul elõ.

RoboKutya78
kérdés
ha steamgiften csomagos játékot nyer az ember és a csomagból már megvan valamije az aktívállásnál elveszik vagy megmarad giftben?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Optimus Prime
Persze, ott is van gift opció. Akkor mail cmíre küld egy kódot/kulcsot.

Gog -on meg lehet oldani mint a steamnál hogy valaki más veszi meg nekem a játékot?
Ugyanis nekem nincs bankszámlám, se kártyám..

Daell Drow
Meg fogod kapni, csak varj. Nekem volt korabbi humble amit csak 1 nap mulva kaptam kulcsot.
A jelenlegi be mine akcioval meg ott tartok, hogy 3 napja az oldalt sem tudom betolteni.
tototto
nagynehezen sikerült megvenni 14én bemine bundlet a paypal vissza is küldte mailben a tranzakciót igazoló mailt, de a kulcsokat vagy az emailt már nem kaptam meg a linkrõl hol vannak a kulcsok
most nemtom reklamáljak, vagy várjam meg míg ujra indul és akkor automatice megkapom, vagy lesz valami kulcs emlékeztetõ vagy valami hasonló az oldalon...

Optimus Prime
MW3 free weekend lesz, már elõtölthetõ.

Link

TheGrinder
Oksa köszöntem 😊

grebber
Széjjel van terhelve az is most mint sokszor a steam!
Majd a your games szövegre kattintva ott lesz a serialod!

Next PC upgrade: 2022

TheGrinder
Na megvettem amazonon a CoD:MW2-t, de nagyon nem értek hozzá, mert még uj vagyok, hol van a cd-kulcs amit regelhetek steamen? Ezt a szövegez kaptam:

Sorry, processing is taking longer than expected.
Please do not reorder this item.
Game and Software downloads go through extra verification that may take up to 4 hours.
This process is in place to prevent unauthorized orders on your account.

Click here to check your order in Your Account

Once your order is complete, we will send you the link to access your purchase
to your registered e-mail address.
Please contact us for more information or to cancel your order.

grebber
Azóta már rájöttem és elcseréltem a fölös cd keyt!

TSL16b
Lehet, hogy hülye ötlet, de mi van, ha az egyiket megpróbálod regisztrálni a fiókodra? Lehet belõle kettõ egy fiókon?

Dj Tommy
Nation Red 4-es packhoz kellene még egy ember, akit érdekelne a játék, írjon.<#integet2>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

grebber
Ja jut eszembe pár napja megjelent a steam könyvtáramba egy Company of Heroes Opposing Fronts.
Valami free weekend van vagy mit keres az ott?

Csak a sima CoH-ot vettem meg anno!

lostprophet
Ja, hát már nem foglalkozom magyarítással, se idõm rá, se kedvem.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

grebber
Engem a Dead Island magyarítás jobban érdekelne egy ezresért! <#taps>
De azt sajna abbahagytad 😞

lostprophet
Nyertem az Alienware nyereményjátékán egy Serious Sam: First Encounter HD kulcsot, de nekem már megvan. Ha valakit érdekelne, egy ezresért viheti.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Ryder62
Nyilvános. <#wow3>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

MerlinW
Szívás, de teljesen logikus😊

[merlinw.org]

Ez szívás. Azért köszi.

TheGrinder
Még egy? 😄 Az elõbb nem is kérdeztél. 😄 Ami az accountodra van regelve, azt már nem tudod továbbadni, csak ami a tárgytárolódban van.

Még egy kérdés. Meglévõ játékomat tovább tudom ajándékozni egy barátomnak?

Sziasztok!

Ha valakit érdekelne, van egy -50%-os Fallout: New Vegas kuponom, egy - 50% Fallout Collection kuponom, egy -33%-os Warhammer40000: Space Marine kuponom és egy plusz példányom a Steel Storm: Burning Retribution c. játékból. A kuponok március 1.- ig beválthatóak

MerlinW
Állítsd a profilodat nyilvánosra amíg bejelentkezel.

[merlinw.org]

Ryder62
Ezek mind megvannak. Guard aktív, email hitelesítve. <#lookaround>

MerlinW
steam, beállítások, hitelesítés (email)

Hitelesítés után célszerû bekapcsolni a Steam guard-ot is

[merlinw.org]

Ryder62
Hali.

Mikor bejelentkeznék a steamgifts oldalra a steamen keresztül, azt írja hogy az accountom nincs hitelesítve. Ilyenkor mi a teendõ?

Optimus Prime
Nézd meg, olvasd el az 1984-et, ha még nem tetted.

DarkSector
ja

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ezt mondom ott csak 2 db kieg serialja van!

DarkSector
steam-en rányomsz a játékra, és elvileg kiirja jobbra hogy CD-kulcs.

grebber
Borderlands Gotyból vettem 2 cd keyt.Egyiket cserélném de én hülye nemtudom melyiket regeltem be.
A tulajdonságokba meg csak a kiegek kodját írja.Hol tudnám megnézni a rendes kodot amit regeltem?

grebber
Ezt nem értem!

Optimus Prime
De, énekelheted Óceánia himnuszát. 😄

grebber
Én is.De az hogy átvernek ellopják adataidat bárhol ott log a levegõbe.
Adagatjuk meg a bankkártya adatokat minden oldalnak bármikor ellophatják gépünkrõl a kodokat stb.
Nagyon parázok de ez van ez ellen nem lehet mit tenni.

Optimus Prime
De ott a Photoshop.
Bocs, de én ultra paranoid vagyok.<#zavart1>

grebber
Tudom.Kértem is hogy küldjön képet a kuponról amit a kezében tart mert azt írta amd vga mellé van neki!

DarkSector
Nekem MW1 jönne jól, vagy bármi más CoD.
Illetve DLC-k.

DarkSector
A-a Dirt 3 meg Dead Island necces.