Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek vannak egyelõre fölösbe amik nem érdekelnek. Ha valaki valamit cserélne jelezze!
HACKER EVOLUTION (steam cd key)
NO TIME TO EXPLAIN (gamersgate hez reedem kod amivel le lehet tölteni ingyen)
Crusader Kings Complete (gamersgate hez reedem kod amivel le lehet tölteni ingyen)
Hacker Evolution Duality (Steam cd key)
Krater (steam cd key a bétához)
Dawn of Fantasy
King Arthur (steam cd key)
Next PC upgrade: 2022
Civilization V - Wonders of the Ancient World Scenario Pack
Civilization V - Civilization and Scenario Pack: Korea
Ez a GOTY tartalma:
Sid Meier's Civilization® V
All 4 Cradle of Civilization Map Packs (Mediterranean, Asia, Americas, Mesopotamia)
Civilization Pack: Babylon (Nebuchadnezzar II)
Double Civilization and Scenario Pack: Spain and Inca
Civilization and Scenario Pack: Polynesia
Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings
Explorer’s Map Pack
Official Digital Soundtrack
Most akciós a Civilization 5. Nekem már megvolt a Game of the Year Edition. Néztem DLC-ket és nem teljesen tiszta, hogy most melyik van benne pontosan és melyik nincs.
Mivel ha a játék ikonján jobb egér gombbal a tulajdonságokra kattintok és azon belül a DLC fülre akkor van pér DLC aminek más neve van vagy nem tudom, de nem lehet pontosan meghatározni. A GOTY-ban mely DLC-k nincsenek benne?
Valaki help me 😄
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
1500ft /db (dobozos) mindkét rész és oda ingyen kiviszik!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Találkozott már valaki ilyennel?
Pl.: Nikopol nevû játék (de ugyan ez az Armed and Dangerous-nál, vagy a Rayman Origins demonál is). Telepíteni akarom. Elkezdi a letöltést, majd a vége elõtt százpár megával megáll a Steam-es számláló, de adatforgalom továbbra is van, tölt (a szükséges lemezterület többszörösét is letöltöttem már), de nem tudom mit és hová.
A Nikopol könyvtár nem hízik, ahogyan más sem. A képen már az látszik, hogy még 72 megát le akar tölteni, de ugyan az történik, mint amikor egyben akarja. A vége elõtt megáll a számláló, ami szerint még kellene tizenpár mega, de 2 gigányi letöltés után sem történik semmi. Összesen vagy 8 gigám ment el erre az elmúlt egy hónapban és a játék(ok)kal nem tudok játszani. A Rayman demó szintén. Lerántott már vagy 3 gigát, de ugyan így hiányzik tizenpár mega.
Steamet újra telepítettem, töröltem amit kell, stb. Többször is. Mi lehet a baj? Hová tûnnek a letöltött adatok??
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ha úgy osztogatnám a kiszemelt felajánlásokra a pontokat hogy meg is nézem a felajánlónál a profilját hogy tényleg ott a játék nála nagyon kevés kiosztásom lenne.
A kb lassan egy hónapja megnyert játék inspirált a folytatásra, de így nincs értelme.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Van már Steam Box? Vagy bármi?
Half-Life 2: Episode Two -t szeretném elcserélni valamire kinek mi van helyette?😊
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Mindegy a lényeg ott van invertorymba ha látom hogy fent vagy és online vagy akkor küldöm.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Azért ezek az opciók, mert számlaszámmal nem szívesen dobálozok
Nem olvastam el a banner minden menüpontját, nem tudom lehet-e ilyet, de azért megpróbálkozom vele...
Az a helyzet hogy az éjjel vettem egy Counter Strike Anthology packot, steammel együtt, mivel az sem volt eddig.
Használt, 1000 óra játék van a CS 1.6on, semmi baj az accal, ismerõstõl van, de a gépem nem birja el a cs + steamet... Nonsteam cs fut, ez meg szaggat mint a ...
Ha tudtok rá megoldást, megköszönöm, vagy ha érdekel valakit 3000-ért eladom a teljes accot.. teljes email fiókkal mindennel együtt. Ha kell gar-t is vállalok, h semmi baja.
CD nincs hozzá, csak a steam név + jelszó + azonosító kód.
Az meg hogy a valve ami gyakorlatilag a platform utolsó mentõöve eladás szempontból és más felé nyit szerintem szemellenzést félretéve mindenképpen érdekes.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Neked ez a véleményed ,persze tudom hogy ezt szeretnéd.Amugy jó hogy vagytok legalább egy csomó szemetet el tudnak nektek adni örült drágán és még azt hiszitek hogy a konzolt azért tápolják mert überszupergigamega.Ha pc-én se lehetne warezolni oda is kapnánk a hulladékokat.
[merlinw.org]
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
És ugye célszerûbb ez, mintha egy cetli firkantaná az ember.
[merlinw.org]
arra való hogyha egy haverod gamet akarna neked ajándékozni, akkor tudja mit vegyen : )
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.