Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Regeltem IGN Prime-ra 1 évre!
Ezek vannak egyelõre fölösbe amik nem érdekelnek. Ha valaki valamit cserélne jelezze!

HACKER EVOLUTION (steam cd key)
NO TIME TO EXPLAIN (gamersgate hez reedem kod amivel le lehet tölteni ingyen)
Crusader Kings Complete (gamersgate hez reedem kod amivel le lehet tölteni ingyen)
Hacker Evolution Duality (Steam cd key)
Krater (steam cd key a bétához)
Dawn of Fantasy
King Arthur (steam cd key)

Next PC upgrade: 2022

ollie
Úgy nézem, hogy csak ez a 2 nincs benne:

Civilization V - Wonders of the Ancient World Scenario Pack
Civilization V - Civilization and Scenario Pack: Korea

Ez a GOTY tartalma:

Sid Meier's Civilization® V
All 4 Cradle of Civilization Map Packs (Mediterranean, Asia, Americas, Mesopotamia)
Civilization Pack: Babylon (Nebuchadnezzar II)
Double Civilization and Scenario Pack: Spain and Inca
Civilization and Scenario Pack: Polynesia
Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings
Explorer’s Map Pack
Official Digital Soundtrack

Sliders
Sziasztok!

Most akciós a Civilization 5. Nekem már megvolt a Game of the Year Edition. Néztem DLC-ket és nem teljesen tiszta, hogy most melyik van benne pontosan és melyik nincs.

Mivel ha a játék ikonján jobb egér gombbal a tulajdonságokra kattintok és azon belül a DLC fülre akkor van pér DLC aminek más neve van vagy nem tudom, de nem lehet pontosan meghatározni. A GOTY-ban mely DLC-k nincsenek benne?

Valaki help me 😄

Botond
Igen, Usában ma volt az óraátállítás.
Optimus Prime
A Valve-nél már átálltak az órával? A napi akciók már 6-tól vannak/váltanak.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Az életbe meg nem veszed ennyiért dobozosan, ami nem szám. Max ha a CE verziót veszed meg, amihez a score még LP-n is van. 😛

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

grebber
Ezért is lenne jó egy amerikában dolgozo ismerõs.
1500ft /db (dobozos) mindkét rész és oda ingyen kiviszik!

Az jó ár érte az biztos.Csak én dobozosba szeretném megszerezni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

artschi
Reaxxion megvéve 😊 Ha vki szereti a régi stílusú breakout game-eket (aka faltörõ labdás játékok), azoknak ajánlott.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

grebber
Steamen Bioshock 2 4-es pakban kb 1100FT/db jön ki lenne rá jelentkezõ?

A PH-n már kérdeztem, itt is megkérdem, hátha:
Találkozott már valaki ilyennel?
Pl.: Nikopol nevû játék (de ugyan ez az Armed and Dangerous-nál, vagy a Rayman Origins demonál is). Telepíteni akarom. Elkezdi a letöltést, majd a vége elõtt százpár megával megáll a Steam-es számláló, de adatforgalom továbbra is van, tölt (a szükséges lemezterület többszörösét is letöltöttem már), de nem tudom mit és hová.
A Nikopol könyvtár nem hízik, ahogyan más sem. A képen már az látszik, hogy még 72 megát le akar tölteni, de ugyan az történik, mint amikor egyben akarja. A vége elõtt megáll a számláló, ami szerint még kellene tizenpár mega, de 2 gigányi letöltés után sem történik semmi. Összesen vagy 8 gigám ment el erre az elmúlt egy hónapban és a játék(ok)kal nem tudok játszani. A Rayman demó szintén. Lerántott már vagy 3 gigát, de ugyan így hiányzik tizenpár mega.
Steamet újra telepítettem, töröltem amit kell, stb. Többször is. Mi lehet a baj? Hová tûnnek a letöltött adatok??

Fabio Capello
béta hozzáférés

grebber
Sokan csicsergik hogy ingyenes lesz de mikrotranzakciós.De ez még nem biztos csak pletyka!

DarkSector
jah, akkor mi az a Steam Gift-en?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fabio Capello
még nem jelent meg, csak béta van belõle.

DarkSector
Ez a DOTA 2 ingyenes steam-en? mert látom SteamGift-en hogy 50 euro és steam-en meg nincs árszabás...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Úgy, hogy sok embernél CD kulcs van.

[merlinw.org]

Optimus Prime
A politikai jelöltek is ígérhetnek fût-fát, anélkül, hogy bármi elképzelésük lenne.

RoboKutya78
azt tudnám hogy ajánlhat bár ki bármit úgy itt hogy nincs elérhetõ tárgyalója meg maga a felajánlott tárgy nincs nála.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
A francba kezdek bezizzeni ettõl a steamgifttõl
Ha úgy osztogatnám a kiszemelt felajánlásokra a pontokat hogy meg is nézem a felajánlónál a profilját hogy tényleg ott a játék nála nagyon kevés kiosztásom lenne.
A kb lassan egy hónapja megnyert játék inspirált a folytatásra, de így nincs értelme.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
Gondolom vén korodra nem erre a belinkelt képedre leszel majd a legbüszkébb. <#nyes>

Van már Steam Box? Vagy bármi?

MerlinW
Steam vs XBox Live = döntetlen

[merlinw.org]

FragStaR
Ahoy
Half-Life 2: Episode Two -t szeretném elcserélni valamire kinek mi van helyette?😊

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

grebber
Az jó,mert akkor mindig kerüljük egymást <#taps>
Mindegy a lényeg ott van invertorymba ha látom hogy fent vagy és online vagy akkor küldöm.

Ma is addig dolgozom úgyhogy onnantól leszek online.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szia.Kell csak este fél 11-ig dolgozom.

grebber
Most akkor kell,mert nem igen jelentkezel? Akkor odaadom másnak!

Oké.

grebber
Ok.Most meloba vagyok ~15 óra útán érek haza.Neked ugy megfelel ha megveszem te pedig majd ha lesz legközelebb ilyen filléres akció "visszaveszed" nekem? Vagy nekem ugy is jó ha lesz szenes. játék megdobsz 2 dbal.
Azért ezek az opciók, mert számlaszámmal nem szívesen dobálozok

Én

grebber
Dead Horde dual packba benne lenne valaki? kb 500ft-ra jönne ki így!

Optimus Prime
Milyen gép? nekem még Celeronnal is ment maxon, majd maxon bármelyik Source játék.

zsolesz92
Sziasztok..
Nem olvastam el a banner minden menüpontját, nem tudom lehet-e ilyet, de azért megpróbálkozom vele...

Az a helyzet hogy az éjjel vettem egy Counter Strike Anthology packot, steammel együtt, mivel az sem volt eddig.
Használt, 1000 óra játék van a CS 1.6on, semmi baj az accal, ismerõstõl van, de a gépem nem birja el a cs + steamet... Nonsteam cs fut, ez meg szaggat mint a ...
Ha tudtok rá megoldást, megköszönöm, vagy ha érdekel valakit 3000-ért eladom a teljes accot.. teljes email fiókkal mindennel együtt. Ha kell gar-t is vállalok, h semmi baja.
CD nincs hozzá, csak a steam név + jelszó + azonosító kód.

Nem kellene mindenkit egy kalap alá venni,attól hogy sokan nem vesznek eredeti játékokat nem mindenki teszi azt.

shaddam
Õ nem értem miért zúdítod a nyakamba a gyûlöleted. Ha megnéznénk a steam meg dobozos játékainkat gyanítom én támogattam volna többel a pc ipart.

Az meg hogy a valve ami gyakorlatilag a platform utolsó mentõöve eladás szempontból és más felé nyit szerintem szemellenzést félretéve mindenképpen érdekes.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Optimus Prime
Szerintem volt terítéken, csak Gabe megette reggelire. 😊

"Akkor most a pécének le lett áldozva(kivéve a farmville)"
Neked ez a véleményed ,persze tudom hogy ezt szeretnéd.Amugy jó hogy vagytok legalább egy csomó szemetet el tudnak nektek adni örült drágán és még azt hiszitek hogy a konzolt azért tápolják mert überszupergigamega.Ha pc-én se lehetne warezolni oda is kapnánk a hulladékokat.

MerlinW
Valve egy több ezer fõt foglalkoztató vállalat, tudnak egyszerre több dolgot is csinálni. Egyébként a közeljövõben nincs terítéken a HL3.

[merlinw.org]

shaddam
HL3 lesz-e rá? Szarul mehet a bolt ha Freeman helyett ezekkel foglalkoznak.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Optimus Prime
Meg ha nagy sale van könnyen látod, ha az általad preferált játékok akciósak, mint végig böngészni az egész katalógust.
És ugye célszerûbb ez, mintha egy cetli firkantaná az ember.

Botond
Meg arra, hogy lássák mit érdemes akciózni, mire fog rácuppani a nép.
MerlinW
Meg arra hogy magadnak jegyzeteld, mire lesz/van szükséged. Évente van 1-2x akció, hogy kisorsolják az elsõ 10 kívánságot, de annak ugye 1:30.000.000 az esélye.

[merlinw.org]

vegicsek
lol 😄
arra való hogyha egy haverod gamet akarna neked ajándékozni, akkor tudja mit vegyen : )

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

jackoneill90
Van egy bizonyos kívánságlista, kaptatok már onnan valamit is ingyen ajándékba? Ahhoz megkapd sokat kell steamen fent lenni vagy milyen feltétel van?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

MerlinW
Én megkaptam, az elõbb aktiváltam/telepítettem õket.

[merlinw.org]

még nem, csak 59 nél tart
MerlinW
Jé tényleg, kaptunk hozzá Xotic DLC-t és P.A.M-ot is😊

[merlinw.org]

az külön tetszik, hogy bizonyos pénz összeg után új játékokat adnak a pakkhoz 😄

Optimus Prime
Aha, piszok jó pakk. A The Ball annyira nem is izgatott, pedig milyen jó játék.