Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
jah 1.75 euro-ért vettem az elsõt, most is annyi, mit kell ezen keresni? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Optimus Prime
Nem, az 1-et akarom. És nincs, hanem keresem/tervezem.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DarkSector
Van egy Sniper Elite V2-õd eladó?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Optimus Prime
Ez most hogy...?
Én a minap tradeltem TF2 itemet SK itemért... vagy fordítva. De épp tervezem a Sniper Elite-et is trade-re.
Egyébként az EULA-ban benne, hogy megkérnek(!) hogy a te régiódban nem kapható játékot ne tradelj. Bár ki is zárhatják, de még mindig ott a gift lehetõség.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Ejjj ez nagyon nem lenne jó:/
Pont be akartam ruházni egy Serious Sam 3-ra😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DarkSector
Erõsen elõfordulhat mert a külföldi játékokat is megbaszták hogy itt-ott régió biztossak legyenek...

piszos gecik.

Sziasztok!

A mai nap azt vettem észre, hogy nem lehet már tradelni TF2 itemeket a játékon kívül (simán a friends listbõl ugye)... ergo nem lehet tradelni játékokat tf2 itemért (max 3. félen keresztül)...
Ez tényleg így van, vagy csak ideiglenes? Nálatok is mutatkozott egy probléma? Lehet errõl olvasni valahol?

Az inventoryból se lehet már kiválasztani a TF2-t, mint játékot:S

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

elitehun
win7-et használok, de a megoldás az volt hogy az exe-t xp sp3 komp. alatt kell futtatni....
Optimus Prime
Csak Vista és 7 alatt fut. Egy Steam/Windows restartot megér. Esetleg verify.

elitehun
Ötletek, hogy miért nem indul a sniper elite v2 demo? Most szedtem le, és folyton ha el akarom inditani azt irja ki hogy az exe mûködése leállt.
MerlinW
Brink masszív online lövölde, AI csak gyakorlásnak van benne. Olyan mint a TF2, csak sztoriba van ágyazva, Nem vagyok oda a stílusért, de szerintem kellemes darab. 5-6 ojróért el lehet vele bohóckodni, de 20-at tényleg nem ér.

[merlinw.org]

Optimus Prime
Spéci design, egyedi bár akadozós játékmenet, hülye AI és idegesítõ ismétlõd commandok a parancsnoktól.
"They capured the command post! Recapture it!" Mikor 20x hallod egy meccs alatt leginkább némítanád a játékot.

Fpocok
Szerintem szar.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nagyon rossz.

ollie
Igen, szerintem rossz.

lostprophet
Próbálta már valaki a Brinket?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

MerlinW
Defense Grid még mindig elveri a Sol-t😊

[merlinw.org]

ollie
Van akinél ez meg fordítva jelentkezik, mert nem szereti a tower defence-t.

Attól még, hogy más stílusú, a Hoard sokkal bénább és kevésbé szórakoztatóbb, mint a Sol Survivor. Dehogynem lehet összehasonlítani ilyen módon.

ollie
A Complete Pack-ot írta, az meg 2.87 euró.

Optimus Prime
Én 2.49-nek látom. Egy Trine nem érdekel a Twin Sector-ért?
Bár az minden nagyobb sale-en -75%-os, addig meg összeszedek annyi TF2 vasat, hogy betradeljem.

ollie
Teljesen más stílusú a kettõ, nem lehet így összehasonlítani.

Sol Survivor sokkal többet ér, jobb szórakozás. Szerintem.

ollie
Nem olyan rossz az. El lehet vele lenni.

Tinman
:-(

Ennyire gagyi?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Nem ajánlom azt a játékot😊 Hacsak nem kisgyereknek lesz.

[merlinw.org]

Tinman
A HOARD Complete Pack (jelenleg ma akcióban 2.87 Euro Steam-en) kellene.

Az összeset odaadom érte (Steam kulcsok):

- Beat Hazard

- Sol Survivor

- Greed: Black Border

- Twin Sector

P.ü.!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Nekem is délelõtt ezt csinálta, de más demót meg behozott...

MarkBlade
pls help password restet szeretnék. Megadom a felhasználónevem. Megkapom a címemre a verifikációs kódot. Beírom az új passt és a nem változtatja meg mondván rossz a verifikációs kód..nem értem :S
Optimus Prime
Most erre mit mondjak?
Nincs elég Renegade pontom egy piros betûs válaszra. 😄

Várok...

DarkSector
Jah .

Én is így voltam láttam videókat, mondom biztos nem egy DMC de azért jó lesz.

Utánakérdeztem x360 topikban és mondták hogy elég satnya...
Na mondom megnézem warez-ba háát az irányítás+grafika+animációk+szinkron a legrosszabb amit eddig láttam.

grebber
Én nemtudom csak videók képek alaján néztem leszedni nem szedem le. Sajnos amióta melózok csak halmozódnak a játékok alig tudok valamit végigvinni! Már vagy 200 game van amit nem vittem végig!
És most itt van a konzol ott is van csomó bár most inkább konzollal nyomom!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Én i megnéztem és haver is, egyetértek játszva elsírja magát az ember hogy mekkora szar, nem szeretek meg nem szép dolog szarozni egy játékot de ez valóban egy szarkupac.

grebber
Pedig egész szép és kellemes videók alapján!

Next PC upgrade: 2022

Tatyla
kipróbáltam a virágboltit kábé egy kalap fosatószilvával egyenlõ...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Optimus Prime
Másnak se tölt a Blades of Time demója? Ráklikkelek, egy darabig homokóra, aztán semmi.
Egyébként jól látom, hogy ez a nem túl sikeres X-Blades újrája? Kis Heavy Metal és DMC stílusú beütéssel.

Tatyla
semmi már megoldottam 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
mi a szar van a steammel két napja hibaüzivel nem indul el?

cooperativ van benne, de a multi az gyenge nagyon
Optimus Prime
Egy barátomnak megvan, azt mondja ritka halott. Még nagyobb Steam sale-eknél se lesz rajta játékos.

Felgolos
Kösz a válaszokat

Prince23
Senki nem tolja

Elvétve lehet találni coop szervert. de ritka az ilyen eset

MerlinW
Nekem nincs meg, de azt hallottam elég halott a multi.

[merlinw.org]

Felgolos
Kane & Lynch 2: Dog Days multiba játszanak elegen? Érdemes a multi miatt megvenni?

MerlinW
Nekem is😊

[merlinw.org]

Hát tegnap kellemes meglepetés ért,megjelent a játéklistámban a DOTA2.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

MerlinW
játékkönyvtár/redist könyvtárból töröljetek mindent és megoldódik a probléma. Ha nem találja a Steam, nem foglalkozik vele.

[merlinw.org]

Optimus Prime
Vagy nem tette fel, vagy újabb van fennt, vagy valamiért bugos. Mint nálam a MS Flightnál állandóan telepíti a Bisual Studio-t. Töröld a fájlt a játék könyvtárából.

w77d
sziasztok! Az miért lehet, hogy a steam a Witcher 2 Enchanced minden indításánál újra fel akarja tenni a .NET keretrendszert? semmilyen más játéknál nem csinál ilyet. Végigcsinálom szépen, következõ indításra megint csinálná...