Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Steam-es Darkness 2 12.5 dollár.
Aki steam akcióra vár esetleg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez marhanagy. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

megint ilyen buziságok vannak csak akcióban 😞 kár.

lalakov
Köszönöm. Kár, szinte minden játék megvan amit akartam eddig.
wesker24
Hát most nem játékon van a hangsúly hanem az akciókon !
IMYke2.0.0.0
Csak olcsóbban lehet vásárolni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
Van valami játék is ebben a nyári akcióban vagy csak olcsóbban lehet vásárolni?
DarkSector
Magyarországon nem.....de....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Ez mióta akadály nekünk ? Ha nálunk nem is lesz elérhetõ beszerezzük máshonnan ! 😄
lostprophet
Szavazzatok a Rage-re, hogy a régiózár miatt úgyse tudja senki megvenni Mo-n XD

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

wesker24
Remélem is hogy az fog nyerni ! xD
ZTM
Most a Darkness 2 fog nyerni mert arra szavaztam csak figyelj 😊))

DarkSector
Ide is beteszem:

"Gondolom kitalálta mindenki, hogy LEGALÁBB 20 ilyen sorsolás lesz...és ez a 4.

Eddigi lista összegzés:

Vote 1:
-------
Batman Arkham City
Saint Row 3 (win)
Total War Shogun 2

Vote 2:
-------
Magika
Trine 2 (win)
Limbo

Vote 3:
-------
Brink
Ghost Recon Advanced Warfighter2 (win)
Stronghold 3

Vote 4:
-------
Darkness 2
Assassins Creed Revolution (statisztika alapján ez lesz win!)
Rage"

Ukrajnai árak:

Sands of time 1560
Warrior within 1560
Two Thrones 1560
Prince 2280
Forgotten 2280

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jó ötlet <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tototto
köszönöm, hogy utána néztél, akkor szerintem marad az itthoni vásárlás
elgondolkodtató egy orosz nyaralás steam akciók idejére, legalább nincs az a dög meleg mint nálunk, bár most éppen hûlt az idõ 😄

Prince of persia

Oroszból

Sand of time 1752
warrior within1752
two thrones 1752
Prince of persia 2520
Forgotten sands 2520

Itthon

Sand of time 1940
warrior within 986
two thrones 1940
Prince of persia 1940
Forgotten sands 1940

Íme az árak!

Alapvetõen elmondható, hogy nem minden olcsóbb, mint itthon. Van, ami kifejezetten drágább.

Most nézem, hogy ukránoknál 35 dolcsi alapból és akkor még se paypal, se az õ árrése.

*0,04289

Van az orosz ár. Ehhez minden kereskedõ ad valamennyit (én ismerõsöm 0,4289-el dolgozik, de van aki csak 1-2 dolcsit tesz rá... sajnos õt nem mindig lehet elérni és ukrán) + mivel paypal-al fizetek ehhez adj még 15 dolcsinként 1 dollár átutalási összeget, a maradék az árban az én hasznom (1-2 dolcsi max).

Tehát összességében minimum 3-4 dolcsi hozzájön.

Szorzós haveromtól 7680 Ft-os áron tudnám venni a Prince-t (amúgy rúbelben 4600 körül lenne).

Tehát ebben az esetben drágább a játék, mintha itthon vennéd (még az árrésemmel is 7100 Ft lenne tõle)

Van 1-2 másik oroszom is, de igen nehezen tudok velük kapcsolatba lépni (ez a srác legalább gyors) és van olyan, ami még így is baromi olcsó tõle.

Optimus Prime
Ergo több eszük van, mint a nyugati kiadóknak.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

IMYke2.0.0.0
Szívesen. 😊 Amúgy tényleg megtévesztõ tud lenni a dolog...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Ilyen az orosz gazdaság, a warez fellegvára, csak alacsony árakkal tudnak érvényesülni a kiadók. Évtizedek óta így megy ott.

[merlinw.org]

tototto
ezek az árak hogy jönnek ki, mert pl indiebundle 10%al olcsóbb oroszban mint nálunk, itt meg másfélszer annyi a lista szerint, itt kilehet íratni az orosz árakat is összehasonlításképp, kicsit nagy árréssel dolgozik ismerõsöd, vagy csak elírás?

nézem oroszban nagyon olcsó hozzánk képest a prince of persia complete, meg tomb raiderek is, lehet érdekelne de félek a végén drágábbra jönne ki mintha innen venném 😊

wesker24
Kiválasztod a játékot jobb gomb tulajdonságok Helyi fájlok Játék fájlok épségének ellenõrzése !

Lefuttatod aztán ha valamit hibásnak talál leszedi újra !
Köszi.és ne haragudj a hülye kérdésér,de azt hogy kell és hol kell? 😊

Optimus Prime
Egy verify integrity of ache files-t megér, hátha valami rossz a fájlokban.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

wesker24
Hát egyenlöre ugy látszik nem mivel már volt szavazáson akkor a Saint 3 nyert talán a napi akciókban benne lesz !
Sziasztok.Olyan gondom lenne hogy a Just Cause 2-t megvettem,aztán játék közben kifagy,persze már lassan 2 éve hogy megvettem és beregeltem vele a Steam-en de akkor is értetlenül állok az elõtt hogyha betöltöm az eggyik mentést akkor kifagy a játék,ha újjat kezdek akkor meg kilép az asztalra,vagy kifagy.Mi lehet a probléma?Csak nem a Steam-en?A DVD már sajnos nincs meg,mert eladtam :S 😞

berczely
Most akkor nem volt/lesz Akrham City leárazás? Rothadjanak meg!

Optimus Prime
Ezt nem tudtam, kösz az infót.

IMYke2.0.0.0
A Grand Theft Auto IV alatt futó motort is RAGE-nek hívják: "RAGE (Rockstar Advanced Game Engine)

Az id játéka alatt "RAGE" pedig az idTech5-engine dohog.

Optimus Prime
Rage?! Akkor még nem is volt, vagy a Rage engineje hivatalosan Tech5-t... -_-
Vicc, hogy a Binary Domain esetében nem hezitálnék ennyit.

MerlinW
Gyengus a processzorod a RAGE motorhoz.

[merlinw.org]

MerlinW
40 millió felhasználó mellett nem igen számít az a +1😊

[merlinw.org]

grebber
A kettõ game full más.Bullett az elég jól optimalizált UE3 a TFU az meg ugyanaz mint a GTA 4 alatt van.
Bullet nálam hasít maxon mig a TFU végén a fõharcot kb 5 fps-el toltam le olyan szinten akadt.Valahogy ez a gta 4 engine nem szereti a gépem.Az is meg mindkét fu szarul megy.

Next PC upgrade: 2022

Optimus Prime
Bár felvoltam 3-ig, és 6 körül is felébredtem, de... kiesett valami akció, amit nem láthattam?
Most épp a TFU-val szemezek. Nem tudom elbírná-e a gépem, bár ha a BulletStorm megy maxon...

RoboKutya78
Valaki tudna esetleg nekem egy Dota 2 -t passzolni?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

grebber
A multi "frissesége" miatt sanszos hogy az kapja a -75-öt!

Dj Tommy
Jó, csak gondoltam, ha valaki meg akarja venni, pl a Brink-et, akkor hozzájárulók +1 szavazattal.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

grebber
Tökmindegy az elsõ kettõ közül bármelyikre azok fognak nyerni.

Dj Tommy
Mire szavazzunk? 😄
Brink -75%, Ghost Recon Advanced Warfighter 2 -75%, vagy Stronghold 3 -66%

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

grebber
Az az 5300-as collection jó lenne ha valaki megtudná csipni nekem 😄

wesker24
Saint Row 3 RU = 200 rubel = 1630 FT
Saint Row 3 Collection RU = 650 Rubel = 5300 FT
Dolgozok, most nem tudok segíteni.

Délután leszek elérhetõ.

Ui.: Nagy kibaxás ez a flash sale (egyes emberek néha aludnának is).

2. Ui.: Tudom Merlin már megint sírok, de hát én már csak ilyen vagyok :-)

grebber
Saints Row 3 Collection orosz árára kiváncsi lennék!De nem találom a pakkot a steampriceson csak a sima játékot az ugy 1500ft ami nagyon megéri ,de nincs fent még ratgab 😞

RatBaG
bassza meg, remélem lesz még arkham city leárazás így is, hogy a saints row 3 nyert <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
A tavalyi summer sale-en gyûjtött jegyek.

Nekem is van:
"Steam Summer Camp
Collected 27 tickets"

[merlinw.org]

grebber
Elég sok ember profiljában látom hogy van olyan jelvénye hogy collected xy tickets. Ilyet hogyan lehet szerezni vagy mire adták?
Errõl a jelvényes mókáról tudtok valamit amúgy mire jó?

Prince23
A Bohemia Interactive hivatalos oldalán a készítõk nyári kiárusítást rendeztek, ami júl. 15-ig tart.

ARMA akciók