Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MerlinW talán törli majd.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valaki kideritené,hogy kamu vagy legit oldal?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Megvettem a steamen az sc convictiont és játszom vele.ment is játék közben,kilépek ,aztán ha megint indítanám újra ez az üzenet fogad és ha leigenezem ,mert másképp nem tudom ezt az hibaüzenetet kilõni,akkor az elsõ küldetés elejérõl kezdi a játékot.
Ilyenkor mit tegyek most?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Steam nélkül a játék nem a steam mappába települne és achievementeket nem lehetne vele szerezni.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Közel 300 forintért egy ilyen friss játék! 😄
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Akkor az ubi-tól kapott kódot tudod játékon belül felhasználni az Extras menüben.
Beírod a kódot utána megkapod a letiltott tartalmakat is a játékhoz és tudod online játszani is.
Viszont, ha nem rendelkezel steames verzióval akkor nemtudod hozzáadni a steames fiókodhoz.
Mivel az ubishop nem ad el Steamworks DRM-es játékot az uplay miatt.
Megvásároltam a Driver - San Francisco Delux Editionját, annyi különbséggel, hogy nem a Steam en keresztül.
Hozzá tudom adni valahogy a Steam Fiókomhoz (Parancsikont engedett betenni a fiókomba, de a játékot nem)
Elõre is köszönöm a választ.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Én megvettem az simát 4.99 €-ért leárazáskor viszont nincs lehetõségem késõbb frissíteni Deluxra? <#conf>#conf>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Röviden ennyi. Survey hülyeség jön be ha rámész az unlockra , szokásos.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Ha valaki szeretné hogy minél hamarabb kiderüljön, az kattitntson rá az én refer linkemre 😛
KLIKK <--- FIGYELEM EZ EGY REFERR LINK HA RÁNYOMSZ ÉN KAPOK EGY PONTOT. Csakhogy tiszta legyen, és ne érezze senki azt, hogy át akarom baszni 😄
virustotal szerint egyébként tiszta az oldal.
Ez a steam-refferals.com mennyire valós oldal? Mert bombáznak ilyen üzenetekkel steamen. Minden kattintás 1 pont, és 28 pont a legolcsóbb játék? FAKE lenne?
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Semmilyen Beta játékhoz nem kapsz hozzáférést.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Csak azt nemtudom,hogy kitõl vagy hogyan szerezzek meghivót.. :/
Hogyan tudnék bekerülni az SG.hu steam-es csoportba? 😊
Te is fiam, Bluetooth?
Te is fiam, Bluetooth?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a gyorsabb viszi
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming