Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Áttekinthetetlen, kaotikus borzalom. Egyetlen haszna, hogy néhány tagot oda vezérél az új fórumra így némely kihalt játék kap egy kis figyelmet és játékost multiban.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DarkSector
Hát most ebben erõsen kételkedem, ha engem egy facebook sem érdekel, akkor ez a mocsokszar miért is?
Jah hogy egy talán valaki által nézett, ritkán nézett oldalra feltegyek shotot vagy videót, mikor van youtube, amit kb 1000x többen néznek meg.
Vagy ha nem youtube, akor meg alapon ott van a saját képernyõmentésed meg videóid...amiket még könyebben észrevesznek ha nagyon érdekel a feltõnõség.
kötve hiszem hogy ennek lesz értelme....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
"de engem sem ragadott magával a dolog."

Majd fog. Törvényszerû. Sajnos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Lényegében az. Valamiféle közösséget próbálnak építeni, de engem sem ragadott magával a dolog.
DarkSector
aham értem...magyarul újabb baromság...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok!
A Steam-en is fent van a Medieval 2 Total War, illetve Webshopban is meg lehet venni ugyan ezt a játékot.
A kérdésem az lenne, hogy a Steam-es játék, csak angol nyelvû, amit Weshopban meg lehet venni, az pedig angol nyelvû magyar feliratos.
Ha én megvenném a játékot a Steam-en, akkor lehetne a ott valahogyan magyar feliratot hozzárakni? Akarom mondani, magyarítani?
MerlinW
Szerintem, hogy mennyen adtak tartalmat a játékközponthoz (képek, videók, megjegyzések, ajánlások, stb)

[merlinw.org]

DarkSector
A játékok adatlapján a könyvtárban jobbra mi az a gomb hogy hozzájárulás?

MerlinW
DarkSector
Elvileg semmi, de 1-2 oldalon nézegettem virusokat amiket a gépemen talált, és az egyikhez allul íta hogy a steam-nek is bekavar.
De valszeg most nem errõl van szó, és lehet ahogy gaanítottam elsõre is ez a szar beta comunití miatt nem indul el rendessen.

lostprophet
Mi köze a Sleeping Dogsnak vagy a Transformernek az elkúródott Steamhez?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Ohh. Kár. Pedig azt hittem van, mint például az Ubi játékokra vagy a Valve-s cuccokra.

DarkSector
Üdv egy kérdésem lenne, neked fent van a Sleeping Dogs vagy az új Transformers játék telepítve a gépedre?

MerlinW
Nincs olyan, hogy "Indie game-kre vonatkozó kedvezmény". Csak adott címre vonatkozó.

[merlinw.org]

Sziasztok!

Kinéztem egy Indie-s játékot. Esetleg valakinek van felesleges, elfekvõben lévõ Indie game-kre vonatkozó kedvezménye?

Optimus Prime
Persze, ha van CD key opció a My games listán akkor igen. 2009-as és újabb játékokat simán vesz az Origin. Kivétel asszem a Reckoning.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Béluska74
Sziasztok! Pusztán csak kíváncsiságból kérdezem. Megvettem a Crysis 2-õt steam-en. Be lehet regisztrálni Origin-re?

If you give a little love you can get a little love of your own

IMYke2.0.0.0
Így van - sajnos.
Mondjuk, Batman-t sosem veszek, de ettõl még sajnos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
A probléma az, hogy mit linkelt az gamersgate-es és nem steamre regelhetõ nyilván.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Prince23
De steames, ha digitálisan veszed meg a Steamrõl.

Sir Quno Jedi
a betmen meg nem steames?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
SR3 cseppet drága...A nyári akcióban harmad ennyi volt.

[merlinw.org]

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni egy steames játékkal kapcsolatban. Hátha találkozott már valaki ezzel a problémával.

Megvettem steamen a Bookworm adventures volume 2-t, kb egy hónapig mûködött rendesen a program. Két hete indításnál a következõ hibát írja ki: Fatal error, Invalid command line parameter: -changedir
Ha megkeresem a steam mappában az indító exe-t akkor azt írja ki, hogy nem tudja betölteni a steam-et.

Steam és játék Uninstall/install megvolt, más steames játékot gond nélkül el tudok indítani.

Írtam a supportnak, akik kb 2 hét után válaszoltak és írtak egy hosszú listát, hogy a c++-tól kezdve a directx-ig, drivereket, stb... cseréljek/frissítsek. Ez sajnos nem hozott megoldást.

Bocsi a hosszú postért, ha esetleg tud valaki tippet adni, hogy mi a megoldás, akkor azt megköszönöm.
tomo05
Már megoldottam. 😊 Végre!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

DarkSector
Mostanában gyakran van...kibaszott új beta miatt jobbára.

Feladatkezelõben zárd be a steam-et...és utána inditsd el megint. vagy indítsd újra a gépet.

tomo05
Üdv! Ezt írja ki nekem a progi:

Már újraraktam elindult, majd amikor újra akarom indítani ezt írja.<#fejvakaras>
Valami ötlet? Köszi!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

MerlinW
Türelem, nemsokára megjelenik😊

[merlinw.org]

Sziasztok.Tudom hogy lecseszést fogok ezért kapni de tennétek nekem egy szivességet? Már jóideje kéne nekem a Dota 2 és ha van valakinek egy darab kulcsa vagy giftje az nekemadná?
Optimus Prime
Már jó ideje visszatették. Az ok: a ME kiadás tartalmazza azon DLc-ket, melyeket nem a Steamrõl lehetett megvenni.

nem úgy volt hogy az EA nem árustíja a crysist egy ideje steamen? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

én meg sajnos lemaradtam a 2. részrõl pedig szívesen megvettem volna.. csak már ugye nem vásárolható.. bár a kieg úgysem volt fenn...

Botond
A contribution szám a lényeg a jobb oldalon a game hub felirat mellett. Egyiknek 1 db, másiknak közel fél milla. De van még olyan játékom ahol 10 vagy 33 a feltöltött kép,videó,stb.
A Sacred 2 sajnos nekem is csalódás volt. Az elsõ részt sokat nyüstöltem még annak idején. Nem tudom, h az igényeim voltak akkor alacsonyabbak, vagy jobban sikerült az elsõ rész, de a másodikat pár óra után meguntam. Ráadásul az elsõt magam, a másodikat co-op módban kezdtem el, úgy meg ugye legtöbb játék szórakoztatóbb, mint egyedül.
Botond
A legérdekesebb

és a leguncsibb játékom

Sok embernek bántotta a kis szemét.
RelakS
De legalább kitörölték a fórumot?

amúgy itt hova lett a steam-szerû felület? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jim Morrison
elég friss szaga lett a steamnek ettõl az új updatetól 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Optimus Prime
Van 4x Indie Gala 7 "light" (4 játék) giftem cserére, 1 Refined. Vagy ha van valakinek felesleges indie kulcsa PÜ-ben megírhatja.

justin
Küldj egy e-mail címet és küldök Sacred kulcsot (még nyáron megvettem).

valaki nem akar felezni egy gala 8-at happy hour alatt? 700 körül lenne kb... vagy nekem legalábbis sacred kulcs kellene 😄D

ZsZso
Nincs vkinek eladó Indie Gala 6 -ja? Commandos Collection és a Cargo érdekelne belõle igazán.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Indie Gala 8 Happy Hour!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Megvettem a Waveform játékot a leárazáskor. Nem rossz, de nem fogok rekordokat döntögetni. Magyarán mondva: meglehetõsen béna vok benne 😄
Szegény majmokat sajnálom. Semmit nem ártanak, de láttam egy acsit, ami 30 majom megöléséért jár és most irtom a szerencsétleneket 😄
Nekem 2 problémám volt. Az egyik a felbontásos (lásd #11217 számú hozzászólás), ami látszólag minden ok nélkül megoldódott. A másik meg a mentéses, amit egy másik profilban elkezdett játékkal, majd annak a mentésnek az én profilomba másolásával megoldódott. Az volt a probléma, h valamiért nem csinált The Ball mappát a játék a belevaló jóságokkal az én profilomban. Azonban ezen gondok megoldása után már simán megy minden gond nélkül a játék.
Optimus Prime
Nekem is a D-n van és semmi gond nem volt vele. Full grafon, simán megy.

Közben rájöttem. Nem tetszik a játéknak, h nem a C partíción van a My Documents-em, de megoldottam. Szal most már minden zavaró tényezõ kiiktatva. Jöhet a játék 😊
Sikerült odáig eljutnom, h be tudom állítani a The Ball játékban a felbontást, szal már tudok játszani. Azonban most új probléma ütötte fel a fejét. Nem ment a játék. És nem csak állást, hanem grafikai beállítást se. Persze a grafikai az kisebb gond, de az elég zavaró, h minden alkalommal elejétõl kell kezdenem.
Optimus Prime
362 CE vagy 1 Refined, - ha sikerül elcserélnem - ? esetleg Trine kupon?

hát azok sajna megvannak :/