Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oda pl. olyan nevet szoktak beírni, amilyen nicknevet adnak maguknak az emberek steamen-
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Profilnál be kell állítani a custom url-t.
Custom URL: http://steamcommunity.com/id/****/
**** helyére a nicknevet(amivel belépsz steamre) kell írni, majd save.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
lehet a patch a hibás ami jött
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Your inventory is not available at this time. Please try again later."
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Olyan kérdésem lenne, hogy valamiféle karbantartás van a Steamen, mert nem tudom elérni az inventory-mat és így nem tudom küldeni az ajándékot akinek szeretném.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
És újévig tartott, csak vissza kell számolni. 😊
Nálunk az valszeg 21.-én 19:00-kor fog indulni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
sr: amcsi akciófilm megvalósítása
szerintem megéri az sr3, mert nemrosz. Bár én inkább gta párti vagyok. Sr-en néha elcsodálkozok mennyire "gagyi"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Még szép, hogy megéri.
Hatalmasat dobott hogy a Zoli mondta benne a dolgokat!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Gondolom inkább leszinkronizálták magyarul, mint akcentussal angolul 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A medve nem játék.