Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..már mûködik..
Serpa
Akkor bmit, lényeg, hogy ki legyen töltve.

Mardel
Oda bármit be lehet írni, nem kötelezõ a steam login ID-t, sõt biztonsági okokból nem is ajánlott azt, ha nincs bekapcsolva steamguard, nah meg egyáltalán.

Oda pl. olyan nevet szoktak beírni, amilyen nicknevet adnak maguknak az emberek steamen-

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Serpa
Aki nem éri el az inventory-ját csinálja a következõket:

Profilnál be kell állítani a custom url-t.

Custom URL: http://steamcommunity.com/id/****/

**** helyére a nicknevet(amivel belépsz steamre) kell írni, majd save.

IMYke2.0.0.0
Direkt lecsatlakoztam, majd újra fel és megnéztem - semmi hiba újfent a STEAM-mel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tutituti
nálam minden oké

lehet a patch a hibás ami jött

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szintén nem megy..
IMYke2.0.0.0
Nálam is hibátlanul mûködik - minden.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem ezt az üzenetet dobja mind a Steam weblapján, mind a kliensben is.

"Your inventory is not available at this time. Please try again later."

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Nekem mukodik.
Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy valamiféle karbantartás van a Steamen, mert nem tudom elérni az inventory-mat és így nem tudom küldeni az ajándékot akinek szeretném.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Tehasut
De ebben benne van az új trilógia is, a GOG-on meg nincs.
GOG-on fele ennyi akció nélkül és extrákkal.

Tehasut
Összedobták az összes Tomb Raider részt egy pakkba, ami 60 euróba kerül. Soknak tartom, fele ennyiért talán reális lenne. Na, majd akcióban...
MerlinW
Van.

[merlinw.org]

...és minden kezdet valaminek a vége is...😊)

DarkSector
Nem kell sok tudás hozzá, minden évben 11 napos volt!

És újévig tartott, csak vissza kell számolni. 😊
Nálunk az valszeg 21.-én 19:00-kor fog indulni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

steam forumon volt egyszer valami kiszivárgott infó egy külsõ cégtõl.. lehet h torchlight készítõitõl? nem tudom állítólag akkor.. ha nem.. hát akkor kössetek fel 😊

SzirmosSzisza
Forrás?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

dec 21

bakvarnyu
Mikor kezdõdik vajon az év végi akciózás?

MerlinW
Mondjuk elolvasod a csoport leírását, amihez csatlakozni akarsz...

[merlinw.org]

Szólni egy Adminisztrátornak fél év sg tagság után (:

Sziasztok csatlakozni szeretnék a csoporthoz. Ennek mi a módja?
kifli
gta: valósághûségre törekednek
sr: amcsi akciófilm megvalósítása

szerintem megéri az sr3, mert nemrosz. Bár én inkább gta párti vagyok. Sr-en néha elcsodálkozok mennyire "gagyi"
nem, hogy megéri még illene többet adni érte (:

genndy
+1 szavazat a 'megéri' mellett!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Csak támogatni tudom a dolgot, a SR3 nagyon jó játék a maga, kicsit furcsa módján. Mindenképpen ajánlott!
IMYke2.0.0.0
SR3 bõven leveri az összes eddig GTA-t, de még a Sleeping Dogs-ot (igaz, ez utóbbi nagyon komoly anyag).
Még szép, hogy megéri.

Carlos
Saints Row 3 számomra egyszinten van a GTA-kkal. Csak fun-abb egy kicsit.

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Megéri.

A THQ-s Bundle megéri a BTA árat a Saint Row 3-ért? Free weekeenden próbáltam, de nekem kétségeim vannak - nem sci-fi cím - csak Troy Baker aka Kai "cereal killer" Leng szinkronhangja a játék egyetlen érve nálam. 😛

IMYke2.0.0.0
Szívesen. Külföldiekkel jobban fogsz tudni játszani, mint magyarokkal 😊

Köszönöm itt is 😊 Amúgy ezt tolja a nép? Vagy mindenkinek csak megvan? 😄
Tehasut
Imádom ezt a játékot, mikor kijött, végigtoltam és nagyon tetszett. Aztán pár éve megláttam a Tescoban párszáz forintért és úgy rácsaptam, mint kánya a takonyra. :-)
tutituti
Ezért is vettem meg anno dobozosban.
Hatalmasat dobott hogy a Zoli mondta benne a dolgokat!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tehasut
A magyarban meg Döglégy.
A Chrome-ba a fõhõst Duke Nukem-et szinkronizáló színész van.

SzirmosSzisza
Ezt a játékot 2-3 ember csinálta. (legalábbis kódolás részt, szinkront nem tudom)
Gondolom inkább leszinkronizálták magyarul, mint akcentussal angolul 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hat jah mondjuk egy Bioshock-nak vagy Mafia-nak ha lenne szinkronizalasa az sokkal jobb lenne .
Én mindig úgy voltam, ha egy játék full magyar semmi fantázia sincs benne. Fõleg a siralmas szinkron miatt: Chrome, Empire Earth.

DarkSector
Mondjuk ez igaz de nem feltétlen a 2d-s oldalazós árkád játékoknál kéne ezt. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szerintem is sokat dob egy jatek hangulatan ha le van szinkronizalva foleg azoknak akik nem tudnak angolul 😊
SzirmosSzisza
Én megveszem magyar fejlesztés miatt, anno Fortix 2-t is csak azért vettem aztán nem bántam meg 😊

a.carkey
Annyira nem jön be.

A medve nem játék.

DarkSector
Még a Sine Mora nagyon jó, és magyar szinkronos, káromkodásokkal együtt. 😄

Inkább, mint a COJ csak TF2/MNC grafikával. Hangulatos, de kevés a játékos. Ja, és prók ellen b*szott nehéz.

a.carkey
Ebbõl a mostaniból talán csak a Limbo az, amit most már nagyon meg kellene vennem. 😊

A medve nem játék.

DarkSector
Lesz még az több is, télapó-karácsony-újév...ect.

SzirmosSzisza
Olyasmi, mint a Monday Night Combat (a sima, nem a super).