Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nem tudom, nem játszottam vele.

[merlinw.org]

tutituti
Mielõtt rákattintok a STORM-ra meg szeretném kérdezni, hogy ha régen agyonjátszottam magam a Panzer Generals sorozattal,ez a játék is hasonlóan leköti az embert?
(nem akarok olyat nyerni amivel úgyse játszom 😊 )

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

genndy
<#taps><#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MerlinW

[merlinw.org]

genndy
Nem flash probléma lesz ez inkább?

DarkSector
FC3 sajna nekem nincs meg...:S

Kattints a nick nevemre, nézd meg melyik játék van meg neked is és megnézem hogy nálam is van-e gond, ha akarod.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tikal
elég sok trailer nem indult el... far cry 3 pl az elsõ 10 másodperc után megáll

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DarkSector
Eddig nem.

Melyik játékokkal tapasztalod ezt?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tikal
Steam big picture élmény:

rohadt jó, de a trailer nézegetõ valami borzalmas, minden harmadik indul csak el, aztán van ami elindul, de a felénél átskippeli, megáll a kép stb, nektek is van ilyen??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RoboKutya78
Ismételt technikai kérdés a képekkel kapcsolatban
A képernyõmentések között a képfalas megjelenítésnél hogyan érem el azt hogy egyes képek nagyobbak mint más fotóim?
Pl Team Forestes fotóim vannak amik nagyban jelennek meg.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Egyszerû ACDSee Photo Manager 2009 progival simán a kép méretéhez igazítod a képet és elnevezed ugyan úgy pl a mai dátumot meg egy 5 vagy 6 jegyû számot írsz mellé nekem megy😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

A haverom. Most szidom éppen 😄
genndy
Nem ilyen egyszerû, egyszerû másolással nem fog sikerülni. Készít a képekhez indexfájlt is, ha az nincs meg, nem veszi figyelembe a képet. Nem sikerült még rájönnöm, hogyan lehet indexfájlt csinálni.

A nyertes: SmallYetihunter.
Kellemes idõtöltést a játékhoz!

Te is fiam, Bluetooth?

tutituti
Na lejárt a Sleeping Dogs

ki nyerte?

RoboKutya78
Készít egy ilyen nevû mappát és ide dobálja a képeket

Steam\userdata\48881656\760\remote\16875592926028103680\screenshots

hurrá a feltöltés akkor gyerekjáték lesz csak a aktuális dátumot meg egy darabszámlálót kell neveznek a fotót
Most már csak azt kell kiderítenem mivel tudnám lelopni a képeimet az Xfirerõl😊

RoboKutya78
Akkor ez ha jól tudom úgy mûködik csak ha elõtte hozzáadom a fiókomhoz a nem steames játékot és akkor is fotót videót rögzít?

IMYke2.0.0.0
Tudtommal, a képeket Temp-be rakja, és azonnal felajánlja a Screenshot Managert (F12-vel tudsz képet lopni, játéktól függetlenül), amikor kilépsz a játékból, akkor ott fogad, külön ablakban és szépen is fel is töltheted a fiókod alá a képeket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoboKutya78
Skacok technikai kérdés
A steam hova menti a játékokban készített fényképeket?
Illetve van e rá lehetõség nem steames játékokból származó képeket feltenni?
Menekülök az X-fire progitól 8 évnyi fénykép videó gyûjteményt kellene kimentenem tõlük.
<#falbav>

RoboKutya78
Hirtelen feltûnt hogy elszaporodtak a steamgiften ezek a felajánlások😊

RoboKutya78
😊

Laza
Azért ez az idõzítés is mûvészet, hogy pont a vásár végére sikerüljön megkérdezned 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
Jah <#zavart1>

wantonly
Innen pakolták amíg lehetett kapni bevásároltak. Már nincs buy gomb. 😊
RoboKutya78
azt csinálom jelenleg más ötletem nincs😊

RoboKutya78
akkor valami más ötlet?

genndy
Pedig 1+1,5-el tele van a Steamgifts, valami bundléból pakolják föl.
Jelentkezz rájuk, valamelyiket csak megnyered 😊

RoboKutya78
Ezen az oldalon a profile link alá mit kell beírni?

wantonly
Ez már lejárt.
genndy

RoboKutya78
Le akartam szedni netröl de amit találtam vírust jelzett rá a rendszerem.

RoboKutya78
Skacok nem tud valaki olcsón
Crazy Machines Crazy Machines II játékot?
30 eu egy kicsit sokk nekem ezért😊

Laza
Áhhh ... most, hogy megjelent a YS I&II újra beleástam magam a szériába, és megláttam, hogy a PC-s újabb részekhez is van már angol fordítás, nem csak japánul ... meg kell szerezzem a VI. részt, az iszonyatosan jó!

Jó lesz ez az Origin meg az Oath in Felghana mellé ... hivatalosan is fordíthatnák már õket.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
Naná ilyen nincsen hogy valami csúszik.

wantonly
Nem egészen. Ha úgy állítod be, hogy vasárnap este járjon le, akkor úgy is fog. Viszont ezt egy nappal elnézted valószínûleg.
Ezek szerint akkor a vasárnap estére tervezett sorsolás hétfõ estére csúszik.
Ugyanígy jártam az elsõ giveawayemmel is, csak az meg egy nappal hamarabb ért véget.
Van még pár bundle játék, amit amúgy is ki akarok még szórni, akkor majd kitesztelem rendesen a beállításokat. 😊

Te is fiam, Bluetooth?

tutituti
már tûkön ülök miatta!

wantonly
Ez úgy van, hogyha azt írja "1 day" az annyit tesz, hogy 24óra+Xóra van hátra, amikor majd átvált órába onnantól lesz ténylegesen egy nap. Szóval ettõl még akár durván 2 nap is lehet vissza, 24+23óra, ugyanúgy 1 napnak fogja feltüntetni.
Laza
Remélem a 3-6 részeket is kiadják, pont innentõl lett izgalmasabb 😊
A 3. rész oldal nézetes volt, a 6. meg már igazi 3D-s akció-RPG orgia ... kár hogy mindent csak japánul játszottam. Mondjuk azóta van a 6.-ból angol, lehet PS2 emuval kéne nyomni 😊

Vagy a Ys Origint is kiadhatnák Steamre 😊

SZERK: Bakker, most nézem a Steamen van YS ORIGIN, 2012-ben jelent meg 😊

Felhozom egy kicsit, még lehet jelentkezni:

Nem tudom mikor záródik le, úgy emlékszem ma estére állítottam be, de még mindig 1 napot ír.

Te is fiam, Bluetooth?

wesker24
A Fear 1 és megy steamen de csak akkor ha steamen vásárolod meg !

A Fear 1 már csak Packban elérhetõ ami tartalmazza a Fear 1 összes eddigi részeit !

Minden más verzió nem aktiválható steamre !
bakvarnyu
Ez az elsõ része és magyar kiadásu, akkor nincs rá esély.

Melyik rész? Csak a 2 és 3 Steames. A 3 tuti csak Steam alatt megy. A régi és fõleg magyar kadáso ksajnos még nem.
Bár a GMG pl. Steam keyt add.

wantonly
Akkor sehogy, az nem steam verzió.
bakvarnyu
Ha megvan dobozosban a FEAR hogy tudnám steam alatt aktiválni? Azt irja a cd kulcsra nem érvényes😞

Tikal
shopping mánia, mint lányoknál a plázában a ruhavásárlás 😉

Tinman
Cserélnék... :-)

- Galactic Civilizations I: Ultimate Edition
- Uplink
- Painkiller: Black Edition
- Cities in Motion
- Deponia
- Dirt: Showdown
- Toy Soldiers
- Iron Brigade
- The Binding of Isaac + Wrath of the Lamb DLC
- Victoria II.
- Flatout I. (gift)
- The Ship (gift)
- Magicka
- Magicka Vietnam
- Home

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Ismerem, de nem egy kategória 😊

A Record of Lodoss War meg a Ys igazi középkori fantasy 'komolyabb' beütéssel ... értem úgy rajzban meg történésekben meg dialógusokban 😊
(mert sokféle középkori fantasy van, de egy csomó néha idiotizmusba megy át).
Ezek olyanok, mintha egy RPG/kaland játékot élnél meg a vásznon 😊

Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom, most januárban jött ki a befejezõ 10. rész hozzá. Már fent van az Uraharashopon magyar felirattal. Mondjuk nekem a vége nem annyira tetszett, 9. részig viszont tényleg jó.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

SzirmosSzisza
OFF: ha esetleg érdekel, akkor kapott valami remake félét, Hellsing Ultimate néven, ~1 órás 1 rész és nagyon ritkán (3 hónap ?😄) jön ki egy új.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás