Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
Skacok egy technikai kérdés
Indigala csomagok foglalkoztatnak
Az mért van hogy pl nyertem egy indigala 5 ös csomagot lefrissítettem a szinkronizációt bekerült a listámba az indigala 5 felirat illetve az alatta futó játékok nevei.Viszont most nyertem egy indigala 2 es csomagot de most csak a csomagban szereplõ játékok nevei lettek beírva az indigala 2 es csomagnév viszont nem Ez most vajh azt jelenti hogy licitálhatok továbbra is az indigala 2-es csomagra mert elõfordulhat hogy ezen csomagnév alatt más játékok is lehetnek?

-Tudom nem steamggift fórum de ti is ezt a fórumot részesítitek elõnyben ha ilyen problémáitok vannak😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

genndy
Aha, akkor jól sejtettem hogy nem lehet. Na mindegym azért legalább a sajátoknál lehetne ilyen lehetõség.
Érdekes az idõzónás dolog, mert amikor csinálod a giveawayt, akkor jó idõt mutat, direkt ellenõriztem (vagy be kellett állítani az idõzónát, és azért, de erre már nem emlékszem).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
A legjobb megoldás: felírod, mikorra állítottad be a kezdést, és a befejezést (ugye +1 órát kell hozzászámolni, a Greenwich-i idõ miatt).
Vagy készítesz egy képlopást és tudni fogod.

Ha másokéról van szó: azt tényleg nem tudod megnézni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Vaxi
ha te mondod 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

MerlinW
2009 augusztusi W7 RTM van a gépemen, komplett hardvercsere is volt alatta😊

[merlinw.org]

MerlinW
Mondják azok, akiknek fogalmuk sincs róla😊 Nekem speciel több, mint 10 éve az elsõdleges rendszerem.

[merlinw.org]

Nem tudja valaki a Steam lapján is reklámozott Ubuntu Linux Live telepítése esetén is feltudom tenni a Steam-et/TF2-t? Csak mert a Tux pingvint megakarom szerezni.

RoboKutya78
Küldtem a nyereményt és bocsi a késéssel elfelejtettem😊
hüje black ops 2😊 miatt.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Laza
Csak annyit látsz, hogy mennyi van még hátra.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
Innentõl irány a hardwer/szoftver topik! Kösz!
- MerlinW helyettese 😊

Erre válaszoljatok inkább: Steamgiftsen sehogy nem lehet megnézni, hogy egy giveaway mettõl-meddig tart? Még a (futó) sajátjaimat se? (miután megcsináltam)

Laza
Csak annyit mondok, állami szféra, így nem volt még pénz teljes upgradere ... mert az nem két fillér 8 Win, 2 SQL, 2 Win-es CallManager szervernél. Hadd ne számoljam össze, de nem kevés 😊

Egyszer az egyik hívási szerverben (szintén 2006-os hw) december 15-e körül leolvadt a chipset passzív bordáját tartó pöcök, és elfüstölt.
Csak a processzorkártyát kellett volna kicserélni (Advantech moduláris szerverház), ami 150-200eFt-os tétel, és nem engedték, mert kiadási stop volt, azaz 1Ft-ot sem lehetett már abban az évben költeniük ... még kölcsön kártyát sem fogadtak be, inkább mentek egy szerverrel (load balance architektúra, azaz fele hívási kapacitás) februárig.

Egyébként hermetikusan zárt hálózat, konkrétan a weboldalról beküldött emaileket is beemelik a hálózatba, azaz naponta 2x egy pendrive segítségével a külsõ hálózatból átrakják a belsõ hálózatba 😊
Az embereknek két gépe van, egy az egyik, egy a másik hálózaton, azaz az egyiken dolgoznak, a másikon interneteznek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A játék mitõl gyilkolná le az oprendszert? A legtöbb játék csak másolt fájlokat tartalmaz. Ha regisztrálni kell vagy registry-be írni, azt is ki lehet egyszerûen takarítani játék törlés után (ha marad ott valami).
Persze akinek nincs minimális védelme és minden ismeretlen szart a gépére telepít, az nem csodálkozzon, hogy összefossa magát egy idõ után a rendszer.

Egyébként egy tanács: ismeretlen programokat, amikkel csak ilyen-olyan dolgokat próbálgatsz, egyebeket, érdemes egy Virtuaébox alá húzott virtuális gépen nyomogatni. Így ha valami teleszemeteli a gépet, akkor is 1 perc alapra visszaállítani 😊
Nekem mindig van egy virtuális gépem, amin lehet tesztelgetni 😊

SzirmosSzisza
Akkor biztos kiváló a biztonság a cégnél, ha 2006-os szoftverek és OS fut 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Laza
Nekem meg olyan Windows szerverek (8-10 gépes rendszerek), amik 0-24 rendelkezésre állás mellett üzemelnek 2006 óta (ezeken azóta nem volt oprendszer frissítés, vagy virtualizálás, a többin igen), és újraindítva csak akkor vannak, ha valami külsõ oka van. És több száz ember dolgozik rajtuk nap mint nap, ügyfelek ezrei hívogatják (telekommunikációs szerverek egyedi ISDN és IP kártyákkal) naponta.
És extra bánásmódot sem igényelnek.

A Windows is mûködik rendesen, ha értesz hozzá. A Linuxot meg használni sem tudod hozzáértés nélkül 😊

SzirmosSzisza
Nekem 1 órával Win 7 reinstall után volt már kék halál 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
2010 decemberében váltottam át Windows 7-re. XP SP3-ról.
Azóta nem volt sem kék halál, sem fekete halál, sem újratelepítés.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Nekem 5 évig, azaz a gép vásárlástól a következõ upgradig tökéletesen mûködött a Win (akkor volt reinstall) ... ha rendesen használod és minimálisan odafigyelsz, akkor azzal sincs semmi baj.

RatBaG
mi user error?
gamer pc, napi 15 órát ment több, mint 3 éven át azzal a windowsal, akkor is csak azért lett új, mert le lett cserélve az egész hardware.
mondjuk ebbõl vagy 2 évig csak a wow ment, nem sok egyéb volt azon kívül, lehet valamennyit lassult a rendszer, de gond nélkül ment.
fõ a lustaság...

Per Aspera Ad Inferi.

bon
Azon nem, mert szerver, a többi meg munakgép, de itthoni gépemen is min 1 év a rendszer élettartam, utánna is hardver csere/fejlesztés miatt szoktam újradobni. Kisélretezgetni ismeretlen programokkal virtuális gépen kell. Játszani meg sokat játszok, mégse nyírja ki a rendszerem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

SzirmosSzisza
De azon gondolom nem játszol és nem nagyon raksz rá ismeretlen programokat se 😊

bon
User error, üzemeltetek olyan Windows gépet ami már több mint 5 éves és nem volt újratelepítve, pedig 24 órába megy az év 365 napján. Havi 1x frissítõ nap után indítom újra. De több 2-3 éves rendszerem van még napi 8 órában használva és nincs gond.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

RatBaG
rekord? pff... 3 év 4 hónap <#hawaii>

Per Aspera Ad Inferi.

genndy
A kód és az ablak összetartozik! Tehát:
- megpróbálsz belépni
- kapod az ablakot az üzenettel
- NEM CSUKOD BE EZT AZ ABLAKOT!
- kapod a kódot emailben
- beírod a kapott kódot abba az ablakba, amit közben természetesen nem csuktál be
Ennyi.

Zinaj
emailba ez jött: Steam Support - Your Steam account: Access from new computer
5 jegyu kod megvan!
1.Steam megnyit bejön a login ablak.
legallul forgot your login info > retvien a lost account > i know my account name > beirom a nevet next verification code . beirom és nem jó😞

i7 azt szevasztok :P

Vaxi
a linux az a rendszer, amit fel sem szabad telepíteni 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

RoboKutya78
na azért a windowst se kell hetente újratelepíteni én rekordot döntötten vele 2 évig jó volt a cucc

MerlinW
Linuxban az a szép, hogy olyan rendszer, amit soha sem kell újratelepíteni😊 Kivéve, ha valaki direkt root jogokkal nem töröl direkt a rendszercsomagokból😊

[merlinw.org]

RoboKutya78
Az utolsó óra a jelentkezésre

RoboKutya78
elvileg igen és vedd ki a steames leveleket spamböl mert minden vásárlással kapcsolatos levelet is oda tesz majd

Zinaj
amit spaw-ba rak az a jo kod? nem értem😞

RoboKutya78
Ha beléptél és nem enged be akkor kellett hogy kapj egy mailt egy 5 jegyû kóddal.Az alapján be tudsz menni vagy ha nem akkor kérj egy jelszó emlékeztetõt.Ekkor is kapsz egy 5 jegyû kódot.Valószínû más pc nevet adtál meg és azért nem tudsz beloggolni.

IMYke2.0.0.0
A Windowst / Linuxot telepítetted újra?

Zinaj
ujra raktam valamit gépen de nem tudok belepni steam-be. mi a teendõ ?😛

RoboKutya78
bingo Indi bundly II bezsákolva 😊

RoboKutya78
Így jóval egyszerûbb az oldal használata egyszerre commentelni meg szavazni a játékokra😊 <#eljen>

Persze... minden böngészõhöz jó!
"Install for Internet Explorer
1. Uninstall Internet Explorer.
2. Install Firefox, Google Chrome or Opera." <#idiota>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

RoboKutya78
Hm mûködik a pugin.Így kezd érdekesebb lenni az oldal😊
THX

TBTPumpa
Megvan! Újra kellett szinkronizálnom a Steamgifts-et a Steam profilommal.
Most megvan minden!

Remélem ebbõl nem csinál rendszert a rendszer! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Nem állítottam semmit sem.

Tegnap: Giveaways Entered: 410
Ma: Giveaways Entered: 13 WTF???!

Bár a nyert játékok megvannak és az a lényeg. Csak furcsa...

RoboKutya78
valaki leírná nekem magyarul mert angolom semmi köszi😊
addig eljutottam hogy ez a monkey izét installáltam

IMYke2.0.0.0
Nekem megvan mind.
Nem lehet, hogy a szûrõnél állítottál át valamit?

TBTPumpa
Mindegyik böngészõhõz jó, csak olvasd el a telepítési útmutatóját.

Az Entries kategóriát törölni szokták vagy csak bugos most a Steamgifts?
Tegnap még 410 Entries-em volt, most pedig csak 11 van (az aktívak).

Ami lejárt az automatikusan törlõdik is?

RoboKutya78
ez firefox cucc?

TBTPumpa
Firefox alá be is lõttem! Köszi. Hasznos cuccnak tûnik ez a szkript!

IMYke2.0.0.0
Mert nem használod a Steamgifts Addon-t a böngészõdhöz. KLIKK AZ INFÓHOZ

RoboKutya78
ez érdekes nekem az a százalékszám nincs feltüntetve a játék ára mellett

IMYke2.0.0.0
Így van. Szimplán matematikai átlagot számol.
100-at (100%-os nyerési esélyed) elosztja a jelentkezéseddel együtt indulók számával:

genndy
Fönt van az SG-s kiegészítõ, az számolja ki. 'Becsült gyõzelmek', tehát elvileg ennyit kellett volna már nyerned. A hogyan-t viszont nem tudom, gondolom a jelentkezések és résztvevõk számából átlagol. Minden jelentkezésnél is kiírja hogy mennyi esélyed van megnyerni.

RoboKutya78
A franc egy rakás Crazy Machines felajánlásra licitáltam steamgiften egyik se jött be.Volt köztük 200 licites is meg 500 volt 9 darabos csomag meg 5 A profil oldalon ezt a sort az adataim közt nem vágom mi akar ez lenni? Estimated Wins.
Azt tudom hogy a gyõzelemmel kapcsolatos de hogy keletkezik ez a szám

Hm.. Nekem csak egyszer volt dolgom velük, de akkor 1-2 napon belül válaszoltak.