Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Indigala csomagok foglalkoztatnak
Az mért van hogy pl nyertem egy indigala 5 ös csomagot lefrissítettem a szinkronizációt bekerült a listámba az indigala 5 felirat illetve az alatta futó játékok nevei.Viszont most nyertem egy indigala 2 es csomagot de most csak a csomagban szereplõ játékok nevei lettek beírva az indigala 2 es csomagnév viszont nem Ez most vajh azt jelenti hogy licitálhatok továbbra is az indigala 2-es csomagra mert elõfordulhat hogy ezen csomagnév alatt más játékok is lehetnek?
-Tudom nem steamggift fórum de ti is ezt a fórumot részesítitek elõnyben ha ilyen problémáitok vannak😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Érdekes az idõzónás dolog, mert amikor csinálod a giveawayt, akkor jó idõt mutat, direkt ellenõriztem (vagy be kellett állítani az idõzónát, és azért, de erre már nem emlékszem).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Vagy készítesz egy képlopást és tudni fogod.
Ha másokéról van szó: azt tényleg nem tudod megnézni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
hüje black ops 2😊 miatt.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
- MerlinW helyettese 😊
Erre válaszoljatok inkább: Steamgiftsen sehogy nem lehet megnézni, hogy egy giveaway mettõl-meddig tart? Még a (futó) sajátjaimat se? (miután megcsináltam)
Egyszer az egyik hívási szerverben (szintén 2006-os hw) december 15-e körül leolvadt a chipset passzív bordáját tartó pöcök, és elfüstölt.
Csak a processzorkártyát kellett volna kicserélni (Advantech moduláris szerverház), ami 150-200eFt-os tétel, és nem engedték, mert kiadási stop volt, azaz 1Ft-ot sem lehetett már abban az évben költeniük ... még kölcsön kártyát sem fogadtak be, inkább mentek egy szerverrel (load balance architektúra, azaz fele hívási kapacitás) februárig.
Egyébként hermetikusan zárt hálózat, konkrétan a weboldalról beküldött emaileket is beemelik a hálózatba, azaz naponta 2x egy pendrive segítségével a külsõ hálózatból átrakják a belsõ hálózatba 😊
Az embereknek két gépe van, egy az egyik, egy a másik hálózaton, azaz az egyiken dolgoznak, a másikon interneteznek 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Persze akinek nincs minimális védelme és minden ismeretlen szart a gépére telepít, az nem csodálkozzon, hogy összefossa magát egy idõ után a rendszer.
Egyébként egy tanács: ismeretlen programokat, amikkel csak ilyen-olyan dolgokat próbálgatsz, egyebeket, érdemes egy Virtuaébox alá húzott virtuális gépen nyomogatni. Így ha valami teleszemeteli a gépet, akkor is 1 perc alapra visszaállítani 😊
Nekem mindig van egy virtuális gépem, amin lehet tesztelgetni 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
És extra bánásmódot sem igényelnek.
A Windows is mûködik rendesen, ha értesz hozzá. A Linuxot meg használni sem tudod hozzáértés nélkül 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Azóta nem volt sem kék halál, sem fekete halál, sem újratelepítés.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
gamer pc, napi 15 órát ment több, mint 3 éven át azzal a windowsal, akkor is csak azért lett új, mert le lett cserélve az egész hardware.
mondjuk ebbõl vagy 2 évig csak a wow ment, nem sok egyéb volt azon kívül, lehet valamennyit lassult a rendszer, de gond nélkül ment.
fõ a lustaság...
Per Aspera Ad Inferi.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
- megpróbálsz belépni
- kapod az ablakot az üzenettel
- NEM CSUKOD BE EZT AZ ABLAKOT!
- kapod a kódot emailben
- beírod a kapott kódot abba az ablakba, amit közben természetesen nem csuktál be
Ennyi.
5 jegyu kod megvan!
1.Steam megnyit bejön a login ablak.
legallul forgot your login info > retvien a lost account > i know my account name > beirom a nevet next verification code . beirom és nem jó😞
i7 azt szevasztok :P
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
[merlinw.org]
"Install for Internet Explorer
1. Uninstall Internet Explorer.
2. Install Firefox, Google Chrome or Opera." <#idiota>#idiota>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
THX
Most megvan minden!
Remélem ebbõl nem csinál rendszert a rendszer! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Tegnap: Giveaways Entered: 410
Ma: Giveaways Entered: 13 WTF???!
Bár a nyert játékok megvannak és az a lényeg. Csak furcsa...
addig eljutottam hogy ez a monkey izét installáltam
Nem lehet, hogy a szûrõnél állítottál át valamit?
Az Entries kategóriát törölni szokták vagy csak bugos most a Steamgifts?
Tegnap még 410 Entries-em volt, most pedig csak 11 van (az aktívak).
Ami lejárt az automatikusan törlõdik is?
100-at (100%-os nyerési esélyed) elosztja a jelentkezéseddel együtt indulók számával:

Azt tudom hogy a gyõzelemmel kapcsolatos de hogy keletkezik ez a szám