Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
dettó 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Csak magicka...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Csak a Zombie Driver van meg. 😞

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Na bazdmeg, megint a BUDLEK-ból van!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lalakov
5 új játék:
Guns of Icarus Online
Jagged Alliance - Back in Action
Zombie Driver HD
Offspring Fling!
Magicka
IMYke2.0.0.0
FAQ-ból:

"How can I get a booster pack?
Once you have received all of your card drops, you become eligible for a booster pack, which is a set of 3 trading cards that may include both basic and foil cards. Booster packs are granted randomly to eligible users as more badges are crafted by members of the community. Make sure you log in to Steam each week to maintain eligibility.

Once eligible, your Steam Level increases your rate of receiving a booster pack drop:
Level 10: +20% increase in your drop rate
Level 20: +40% increase in your drop rate
Level 30: +60% increase in your drop rate
Level 40: +80% increase in your drop rate
Level 50: +100% increase in your drop rate (i.e. the rate has doubled)
Etc."

A booster pack pedig:

"Booster packs: Players who have collected all the trading card drops they can for a game and have used Steam in the last week will randomly receive booster packs. These packs contain three additional cards for the game, and may contain foils."

Amit aztán õ is elad...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szóval a kártyázásból a fejlesztõk is kapnak? Ez azért igen dícséretes! Így már akár támogató jelleggel is lehet 1-1 badge-t kigyûjteni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szintenkénti leárazás mennyiségre: Szóval akinek van pénze kártyákat vásárolni (mert hogy önmagától nem fogja tudni összerakni a badge-ket) és eléri mondjuk a 60-as szintet, annak 90 %-os leárazások lesznek például?

Nem hinném, mert így brutális megkülönböztetés lenne. Pontosan az lenne Valve célza, hogy a tehetõs réteg minél többet fizessen. Szóval szintenkénti kedvezmények nagy mértékben szerintem elképzelhetetlenek lesznek. Mondjuk egy 10 % kedvezményt el tudok képzelni, de azon felül már nem. Mondjuk ebbõl meg megint csak a balhé lesz, mert aki olcsóbban vásárol az nem lesz rest ezzel kereskedni és gifteli majd el a játékokat, ami csak további problémákat szül a Valve-nak.

Ergó egy ilyen megoldást nem hiszem, hogy bevállalnának.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Naná hogy az indie-eket nyomatják és nem azokat amiket Amazon eddig a steam kárára szórt ki fillérekért.

Pontosan így tettem és ezután játszottam 2 órát és semmit se dobott.

grebber
Most már valami AAA cím is lehetne ilyen pénzszerzõs cucc.
Nagyon kivan nyalva az indie fejlesztõk valaga!

Next PC upgrade: 2022

lalakov
Szerintem csak egyesével lehet.
lalakov
Csatlakoznod kell a Steam Trading Cards Group-hoz vagy küldhetek meghívót.
genndy
Lehet kártyákból egyszerre megvenni a collectiont, hogy könnyen lehessen badge-t csinálni? (fel lehet rakni így egybe a piacra?)
Vagy mindenképpen egyesével kell megvenni a kártyákat?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nah! Annyi témázás megy itt a kártyázásról, hogy most már az én figyelmemet is felkeltette, megnézném, hogy mi is ez, hogyan mûxik. Szal ha valaki tud adni (eladni?) nekem beta hozzáférést (gondolom az kell), ehhez a kártya fityfenéhez, azt megköszönném. 😊
IMYke2.0.0.0
Mai frissítéssel a kártya rendszerbe került:

Booster Pack Eligibility - you can now confirm your eligibility for a booster pack drop from your badges page. Just click on "How do I earn card drops?"

A játékra kattintva ezentúl ilyet olvashatsz:

You are now eligible for a booster pack
Once you have received all of your card drops, you become eligible for a booster pack containing 3 additional cards. Booster packs are granted randomly to eligible users as more badges are crafted by members of the community. Make sure you log in to Steam each week to maintain eligibility.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Azé az vicces lenne, hogy nem azt honorálják, aki százezreket elver náluk, hanem azt, aki kockásodik a szaros kártyáiké... Bebaszna.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

fery02
Pontosan.
Én is így gondolkozok ezzel kapcsolatban, hátha késõbb lesz haszna az egész költekezésnek.

Level 20-at biztos elérem még úgy lehet a hétvége folyamán. Tetszik, hogy kirakosgathatom profilomon vitrinbe a kedvenceimet. 😊

Csak ugye az a szopó, hogy tizen szintenként mindig +100 TP kell a szint lépéshez...jól ki van ez találva tényleg. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

HeadHunter86
Kösz a linkeket. Anno olvastam. De már elfelejtettem hogy is van pontosan, akkor meg még nem érdekelt túlságosan. Bár most sem fog. Mert nincs már mit dobjon. Költeni nem fogok rá. Azt meg hogy figyelgessem az árfolyamot nincs türelmem, azért a pár tized euróért darabonként.
Szóval, hacsak nem lesz valami nagy elõnye, vagy nem jön olyan kártyás játék ami nekem megvan, addig én pihentetem a dolgot. Raktáromból már úgy is kiárultam mindent amit lehetett.

IMYke2.0.0.0

genndy
A kép igaz. Viszont 10% megy a fejlesztõnek, és 5% a Valvenak. Tehát a Valve 10€ után is csak 0,5€-t kap.

Headhunter: http://steamcommunity.com/tradingcards/faq

HeadHunter86
Milyen FAQ-t? Itt sg-n? Mert itt nekem nem jelenik meg a banner. Gondolom melóban tiltva van valamiért.

IMYke2.0.0.0
El kell olvasni a FAQ-ot...

"[b]Mit kapok, amikor kitûzõt készítek játékkártyáimból?[/bg
Magán a játékkitûzõn kívül kapsz még:
* egy véletlenszerû, a játékhoz készült hangulatjelet, melyet csevegéskor és a témákban használhatsz,
* egy véletlenszerû, a játékhoz készült háttérképet, melyet Steam Közösségi profilodon használhatsz,
* esélyt engedmény-kupon szerzésére egy másik játékhoz vagy DLC-hez,
* 100 TP-t, mely növelheti Steam-szintedet.
Mikor Steam-szinted növekszik, barátlistád korlátja öt személlyel nõ, és esetenként lehetõséget kapsz profilod vitrinekkel történõ egyedibbé tételére."

Maak
f2p nem dob, csak ha a kartya beta hozzaferes elott!!! lettel premiumos...en is igy jartam, viszont...vegyel tf2.ben egy backpack novelo akarmit 0.74 euro...es dobni fog 3-4 cuccot amit ha eladsz kabe 2 eurot nyersz...pontosan nem tudom mennyit de kabe...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

HeadHunter86
Most pl. talán 12-13 szint környékétõl vettem észre, hogy a barátlista kapacitás szintenként 5-tel nõ.

Rapid81
Csak fél percedbe telne utánanézni, hogy nem írok hülyeséget, de a te kedvedért rakok be róla képet:

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Én is a 20-as szintre hajtok. Jelenleg 16-os vagyok, 1 kitûzõre a 17-tõl. 😊 Eddig 6-os szintrõl idáig eljutnom egy forintomba sem került.

Amúgy szerintem a szintnek az e-péniszen kívül elõbb-utóbb biztos, hogy lesz valamiféle jelentõsége. például az sem elképzelhetetlen számomra, (meg a Valve is mondta, hogy a kitartókat jutalmazni fogják) hogy a leárazások milyensége fog függni a szintedtõl.

Mardel
Ott van marketen az eladasi statisztika kulon minden eladhato dolognal.
Kiszamolhato hogy x ido alatt mennyit is adtak el.

Nalam meg 10 euro 5%-a is csak 0,5 euro.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Rapid81
Nagyobb összegeknél, értsd 5-10 euró környékén már konkrétan 1 eurós nagyságrendben esik le zseton a Valve-nak.

genndy
- Nem. Foil 1 szintes.
- Igen, igen.

Na az is benne lehetne, mert az is megvan.

Mardel
Minden kituzo 5 szintet fejlesztheto, gondolom a foil is.
Viszont a foil szerintem ugyanannyi xp-t ad mint a sima, csak a kartyak dragabbak hozza.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

1600 játékkal a hátam mögött lehet én is elbasznám ilyenekre a pénzt.

IMYke2.0.0.0
My bad - a listából töröltem, emlékezetbõl és benne maradt. A Revenge of the Titans van meg, és folyamatosan arra asszociáltam.

genndy
Infó: CrystalTheory
Õ mindenbõl összegyûjt mindent, a legmagasabb szinten. Legalábbis nagyon úgy tûnik.

genndy
Jól emlékszel, de ez csak a rendesekre vonatkozik.
Foil badge 1 szintes. Örülhetsz ha az az 1 szintû is megvan, és nem ment rá a gatyád is <#vigyor1>

Zavart érzek az erõben: Rise of the Triad hogy van meg neked mikor még ki se jött?

Annak is csak esélye van. Vagy jön vagy nem! Amúgy én bontanám, hátha van benne foil.....XD

genndy
Nem. És booster packot se kaptam még <#shakehead>

IMYke2.0.0.0
Nekem meg csak ezek:

Beat Hazard
Deadlight
Rise of the Triad
Sanctum

Hát ebbõl nekem csak Skyrim, Mark of the Ninja és Awesomnauts van meg...

lalakov
Ebbõl a rengetegbõl csak 1 van meg. 😞
IMYke2.0.0.0
Benne van az 'esetleges' listában.

Amik jöhetnek
===============
Awesomenauts
Thomas Was Alone
Beat Hazard
Deadlight
Eversion
Guns of Icarus Online
Hack, Slash, Loot
Lunnye Devitsy, Wake
Mark of the Ninja
Nuclear Dawn
Rise of the Triad
Rush Bros.
Sanctum, Super Sanctum TD
System Shock 2
The Elder Scrolls V: Skyrim
Toki Tori 2
Unepic

Jó áron mennek a fóliások nagyon. Egy fóliás badge hát az mélyen zsebbenyúlós mûvelet!

IMYke2.0.0.0
Erre emlékeztem:

"Tudom fejleszteni a játékkitûzõmet?
Ha összegyûjtesz egy újabb teljes szett kártyát ugyanahhoz a játékhoz, fejlesztheted azt a játékkitûzõt. Ugyanahhoz a játékhoz legfeljebb öt szettet használhatsz fel. Valahányszor fejleszted a játékkitûzõt, kapsz 100 TP-t, valamint fejlõdik a kitûzõ képe és megnevezése."

fery02
Oké, 6x nem fogok megvenni minden fólia kártyát egy játékhoz se, az is biztos.
Akkor kimaradok a fóliázgatásból, max eladom õket ha esnek, de azt azonnal. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Valakinek esett már Foil közületek?

Na akkor hajrá. Ahhoz nincs kártya? XD

Megvolt! Vettem egy tárgyat és utána játszottam 2 órát a játékkal. Semmi. Mondjuk korábban még ingyenesként 60 órát beletettem lehet az kavart be.

genndy
Nem, foilnak badgenek csak 1 szintje van.