Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
DarkSector:

Hiába látod az aktuális árakat 0,8-nak.
Azok a legutóbbi, sikeres eladások és azok középárfolyamai.
Tehát, ha sikeresen el akarod adni egy kártyádat, akkor a
kért összeg + vásárló által fizetendõ = kevesebb, mint az átlag
egyenlet révén lesz sikeres üzleted.

Ha pont ugyanazon áron kínálod, mint az átlag, akkor a vevõnek többet kell fizetnie = nem vesz tõled.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Rákattintasz a "Resume all"-ra...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok, tudnátok segíteni?

Az a gondom, hogy steamen megvettem a max payn 3-at és mikor steamen keresztül telepedett ki kellett kapcsolnom a gépet. A telepítés megszakadt. Most nem tudok játszani a játékkal és a játék mellett csak annyi áll, hogy "Upgrade suspended". Mit csináljak most? Válaszotokat elõre is köszi.
DarkSector
Na zsir..bárcsak én is nyernék. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Tinman korábbi felajánlását nyertem meg. Kalandjáték.
Kíváncsi lettem rá, mikor elolvastam a leírását.

DarkSector
Már akartam mondani. 😊
Na mit nyertél?

Grat hozzá bármi is az, kivéve ha wow. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Nem bolondult meg - én vagyok túl fáradt.
Kiderült, hogy egy másik felajánlást nyertem meg 😊

DarkSector
hehehe 😊

IMYke2.0.0.0
A Steamgifts megbolondult volna?:

mooo

GL
genndy
Na ez az, ezen csodálkozok én is, mert én vagyok a legalacsonyabb.
Bezzeg a 0,03€-s :faewing: emoticont meg most vitték el. LOL.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Az én foliásomat elvitték pár perc alatt. 1.27 volt a legalacsonyabb ár én 1.1 ért kiraktam el is ment!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Kurva nehéz eladni.

Mardel
Persze hogy nem viszik, eladási statisztikákban ha napi 1-2-t eladtak eddig foil kártyákból.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

DarkSector
Jér hogy szinte szart sem érnek a régi árukhoz képest, 2-3 euro asszem...:S

genndy
Nekem is, de nem viszik...<#gonosz3> Pedig legolcsóbban adom.
Hány kártyából összesen?

Na gyerekek most esett egy foil kártyám....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mint azt írtam fogalmam sincs mi ez, mi a neve meg mi van, de most hogy ezt elmondtad át is futom gyorsan, köszönöm!

genndy
Banner, Steam Trading Cards.
Ezért lett odatéve <#rolleyes>

Valaki felvilágosítana, hogy mi is ez az új profilkinézet, mire jó, hogyan kell megszerezni és hogy ezek a kártyás teljesítményes dolgok is micsodák? Elnézést ha nem voltam érthetõ, de nem vágom hogy ez most mi 😄

Tinman
Nem kártyás <#vigyor5>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lalakov
Igen, közben meglett, de kínszenvedés volt.
Milyen ajánlat? Kártyára?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Úgy-úgy, de hogy be fog szarni a rendszer az tuti.

lalakov
Nem. 😞
RatBaG
dlc-re gondolom nem érvényes...

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem van eladó Trine 2, 2 db TF2 kulcsért.
Ryder62
<#eljen>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

lalakov
Van egy Trine 2 50%-os kuponom, ha kell valakinek.
SzirmosSzisza
Nem értem miért kell lebalekozni azokat akik kártyát vásárolnak. Ugyanúgy balek az akinek van 500 játéka és 20-al ha játszott közülük, ha ezen a vonalon haladunk😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

lalakov
Ha összeomlik az egész, akkor sokra nem megyünk vele.

A falra mászok. 😞 Ott van a rohadt jó ajánlat, de nem tölti be és persze hogy elviszik elõlem.<#falbav>
IMYke2.0.0.0
Csak azért lesz jó, hogy megnyitják a kapukat, mert több balek lesz, aki kártyákat vásárol.

grebber
Megkaptam az elsõ fóliás kártyámat hát nem olyat ami a legeslegolcsóbb 😞
1.1 euroért se viszik el egyelõre! Pedig 1.27 a felettem lévõ ár!

Next PC upgrade: 2022

lalakov
És le is maradtam egy tételrõl miatta.<#falbav>

Nem is kell igazi játék, ezzel is el lehet lenni.<#nevetes1>
lalakov
Hogy fogja bírni a rendszer, ha hirtelen még többen fognak kártyázni, ha már most akadozik. 😞
Persze, kigyûjtöttem. Csak azért írtam, mert volt korábban felvetés, hogy mi van ha van Badge... Nálam nincs Badge! Kinyertem a kártyákat ment a marketplace-re.

genndy
De a játék azért megvan? <#bohoc>
Meg kigyûjtötted belõle a kártyákat?

Jah és ehhez nekem nem volt badge-m, hátha releváns információ valaki számára.

Ma kaptam egy Booster packot Tower Warhoz. Nem igazán tolonganak érte. Szerintem a Foil amúgy is ráfizetés.... Nagy mák kell, hogy elad!

fery02
Olyan ~2,5 euróért láttam ezeket a booster pack-okat valamelyik játéknál délelõtt folyamán.

Gondolom mivel ezek is olyan valószínûséggel adhatnak foil-t, mint egyébként normális úton, elég rossz zsákbamacskának néznek ki ennyi pénzért, ezért nem veszik ezeket nagyon.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

lalakov
Reggel én is kaptam Faerie Solitaire Booster Pack-ot, próbálom egyben eladni, de ezeket nem annyira viszik.
genndy
Ha kiszedted az összes kártyádat a játékból, akkor eshet hozzá booster. Tehát szerintem kimaxolt badge mellé is kaphatsz.
Nem kell neked? Eladod/elcseréled.

fery02
Lehetséges olyan szerintetek, hogy olyan játékhoz kapunk Booster pack-ot, aminek már kimaxoltuk a kitûzõjét?

Vagy van vajon olyan intelligens a rendszer, hogy csak olyan játékokhoz ad, amihez még lehet gyûjteni kártyákat?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tikal
ok, köszi

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Okés csak tök feleslegesnek érzem már 0,1 0,2 eurókért eladogatnia kártyákat inkább elcserélném õket arra amire kell 😄
Akkor meg szeretnék szabadulni a L4D2 kátyáktól. 2 hunter 1 witch meg a boomer. Ezeket cserélném HL2 kátyákra: metrocop, respite, g-man és gordon freeman

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

genndy
Kártyákról általánosan ment inkább a diskurzus.
De mehet szerintem itt a cserebere, MerlinW majd szól ha zavarja, de végülis Steam téma.

Mardel
Mentesekre GameSave Manager.
A tobbire meg a steamapps mappa masolasa.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Magának a kártyás csereberének van külön topicja vagy itt is lehet csereberélni? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

genndy
És még akkor se elég. Mert a Steam felhõsek meg az userdata-ba mentenek.
Vidd az egész Steam mappádat, az a tuti.

IMYke2.0.0.0
Nem kerülnek oda - a mentéseidet a 'My Games' és a 'Dokumentumok' alatt kell keresned, vagy a fejlesztõ/kiadó- vagy a játék nevével fémjelzett alkönyvtárban.