Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Vagy ha te másra céloztál akkor én nem tudlak követni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hiába mahinálsz nem jössz, vagyis nem jöhetsz ki jobban a piac diktálja az árakat.

Van 4 kártyád, veszel még 4-et, az 8 kártya.
8x mondjuk 0.4 euro, az 3.2 euro, te hiába csak a feléért vettél ha az ingyenes karijaidat a másik feléért eladhattad volna.

Vagyis ha eladod a karikat amiket ingyen ad a rendszer, 3.2/2 az 1.6 euro, te 1.6-ért mondjuk megveszed a másik felét, akkor hogy 0-ra gyere ki 3.2 euro-t minimum ki kéne hozni a kraftból, ami szinte képtelenság!

Gondold végig még1x...

Foil más téma, de az 1000-1 ha van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Milyen kártyában milyen kártya?
Mit bontasz ki?

Szabi
egyébként 1,3eurómba került a négy kártya hogy összejöjjön az elsõ kitüzõ.. most ha kibontom a csomagot, 1,3euró fölött azonnal eltudom adni a három kártyát ami benne van... és ha véletlenül fóliás is van benne.... 😄

jelenleg 3eurón vagyok, ha nem kell el holnapig, akkor lejjebb megyek, legrosszabb esetben ha elérném az 1,5eurót akkor kibontom és eladom úgy 😄

"Nulla tenaci invia est via"

DarkSector
én napi 5-6 órát legalább.

Szabi
én mindennap bevoltam jelentkezve 2-3órát minimum 😄

SzirmosSzisza
Az jó, én 3-at krafoltam eddig de semmi, lehet be kellett volna jelentkezni a héten valamikor 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Mindegyik boostert 2-3 euro-ért veszik, az hogy valaki kirakja 50 euroért nem jelent semmit.

Szabi
kíváncsi vagyok a többiek mit kaptak, illetve hogy jövõhét pénteken is kapunk-e 😄

Rapid81
jaja, épp az imént.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Szabi
viszont ezt legalább veszik is 😄

most kaptad te is ? 😊

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Én meg Strike Suit Infinity booster pakkot! 😄

Szabi
26.án kraftoltam az egyes szintet, most meg filmnézés közben feljött a kisablak hogy új tárgy a raktárban 😄

SzirmosSzisza
Kraft után kaptad vagy úgy random?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
kemény. 😄

Szabi
kaptam egy GRID 2 Booster Pack-ot <#worship>

Szabi
tegnap 1-2euróért is elkeltek könnyedén 😄

grebber
Még mindig semmi hír mire lesz jó a mystery card? Mert tegnap még 0.94ért lehetett volna eladni ma már csak 0.8-ért 😞

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza
Áucs, az tényleg fura lenne 😄

Rapid81
Én végig aszittem TF2 kulcsokról van szó, bakker. Mégis regelhetõ kulcsokat hogyan adna vissza a Steam? Ekkora marhaságot. A kulcsok az olyan, mint a szó... Elszáll és követhetetlen...

zorrobomber
persze hogy nincs

SzirmosSzisza
Valakinek meg kellett venni a Steamen, különben nem lenne kulcs, az más kérdés, hogy utána, hogy cserélt gazdát.

De amúgy ez igen érdekes, ezután lehet inkább meg se próbálok, kulcsért kereskedni 😊

Mardel
Kulcsot nem ad vissza steam, csak giftet.
Ha ket gift cserel gazdara, akkor amelyikkel gond van azt torlik a masik mef visszakerul elozo tulajdonosahoz.
A kulcsokat meg nem steamen veszik az emberek felesleges a valve-nal dongetni az asztalt.
Ez talan meg az eula-ban is le van irva amit steamre regelesnel a 99,99% olvasas nelkul elfogad.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

RoboKutya78
ha meg kód az meg megint más. akkor nehezebb visszakövetni a származást.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
Ha nem érted, akkor ne feltételezz jóhiszemûséget sem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoboKutya78
a cserekereskedõ oldalon a giftõl van szó azé vissza lehet követni honnan jött a cucc.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
azé nem vágom hogy a vásárló felet mért büntetik.

IMYke2.0.0.0
Az autós példa nagyon sántít, mert ahogy Rapid81 is írta, még téged is eljárás alá vonnak .
Emellett, minden más lopott érték- és használati tárgy esetében is ez a hivatalos módi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Honnan tudják, hogy a másik illetõ tudta-e vagy sem, hogy a cucc lopott volt? Lehetett ugyanannak a személynek 2 külön profilja is...

RoboKutya78
Bár ha tudják hogy az a játék illegális volt és azt is tudják ki adta a játékot és az illetõt meg büntették ennyi erõbõl az illetõ fiókjából megfelelõ értében azért kárpótolhatnák azt aki megvette a játékot.

Rapid81
Ha egy autóról kiderül, hogy lopott, akkor nemhogy a pénzed nem kapod vissza, hanem még téged is meg fognak gyanúsítani orgazdasággal...

SzirmosSzisza
Miért károsítanák meg magukat? Ugyanott vannak, ahol elõtte. Arról nem is beszélve, hogy a Steam support alapból csinál retardált dolgokat és pl szarul állít TF2 cuccokat, ami miatt az értékük hirtelen felkúszik 1000$ körülire, nem hinném, hogy az eredeti kulcsok visszaállítása, amit valahonnan vett olyan nagy károsulás lenne (kivéve, ha azok is lopottak voltak 😄)

De amúgy képzeld el, hogy veszel magadnak egy autót X millió Ft-ért, aztán kiderül, hogy lopott és elveszi tõled a rendõrség, de meg ott állsz autó és pénz nélkül, aztán egy ismeretlen mondja, hogy nem Szeretetszolgálat. Megnézném a reakciód 😊

Rapid81
Kb kurvasok módja van lecsekkolni az "üzlettársat". Például Steamrep. Vagy nincs egy tradeban-ja. Vagy ha használod az Enhanced Steam addon-t, akkor minden infót megtudhatsz az illetõrõl. Azt is, hogy másnak adja-e ki magát, mint aki, stb. Valamint legfõképp akkor kell gyanút fogni, ha az üzlet túl jó ahhoz, hogy igaz legyen... Aki ezek ellenére is belemegy, az ne csodálkozzon.

IMYke2.0.0.0
Egy lopott cucc-árusítás miatt nem fogják magukat megkárosítani. Nem várhatod el egyetlen piaci szereplõtõl sem ezt az eljárást.
Nem Szeretetszolgálat, hanem kemény üzlet.

SzirmosSzisza
Az a baj, hogy ilyen akciókkal kb magukkal basznak ki, mert ha ilyenek után nem adják vissza a az eredeti cuccot amire cserélte (azok után, hogy elvették a játékot), senki se mer majd ismeretlennel cserélni, aztán pisloghatnak az az alig használt trade rendszerükre 😊

IMYke2.0.0.0
ar arc poeticád: = az ars poeticád:

IMYke2.0.0.0
"Vettem 12 kulcsért egy játékot valakitõl, akirõl utólag kiderült, hogy lopta. Jelentették is, ezért elvették tõlem a játékot."

Kész, le is vannak védve, és igazuk is van. Eleve illegális forrásból szereztél egy játékot, annak vásárlási értékét még szép, hogy nem kapod vissza.
Azzal meg, hogy "Innentõl kezdve egy forintot nem költök Steamen semmire" lesz ar arc poeticád:
* nem szúrsz ki a STEAM-mel
* ellenben magaddal igen, mert a jelenkorban, de a jövõben is, a megjelenésre kerülõ játékok 90%-át STEAM regisztrálni kell, és sokszor vannak a rendszerben akciók, melyek révén régi-új játékokat pótolhatsz, vehetsz.

Teljes mértékben "meg vagyok elégedve a Steam Supporttal"! Már majdnem elértem, hogy válaszoljanak egyáltalán egy kérdésre! Vettem 12 kulcsért egy játékot valakitõl, akirõl utólag kiderült, hogy lopta. Jelentették is, ezért elvették tõlem a játékot. A szabályzatban benne van, hogy vissza kell adniuk, amit adtam azért cserébe, amit a Steam elvett tõlem, de nem tették. Írtam ticketet, hogy mi a helyzet, erre a válaszuk: sajnálatos módon nem tudunk önnek segíteni. Megkérdeztem, hogy miért nem adják vissza, ha egyszer már van erre szabályuk, miért rúgják azt fel? Erre bezárták a ticketet. Aztán mégegyszer írtam, akkor is bezárták. Mégegyszer írtam, akkor is. Feladom, nincs értelme tovább írni nekik. Még arra sem válaszoltak, hogy miért nem kapom vissza a kulcsot. Innentõl kezdve egy forintot nem költök Steamen semmire...
Mardel
Ingyen hetveges jatekoknal nem ad kartyat, mert nem vetted meg a jatekot, es nem is arra valo.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

RoboKutya78
Mért nem mûködik a kártyabuli ideiglenesen engedélyezett játékok esetén pl left4 dead napok vannak kaptunk próba ídõt, de nem tudom meddig talán a hétvégére?
Nem mutatja a kártyasort.
--a hétvége jól kezdõdik bezsákoltam egy virtual tenis 4 et 😊
tuti nem lesz kártya hozzá😊

Minden bizonnyal.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

don't starve akció várható jövõhéten? (Summer Sale)
RoboKutya78
be be bee bee.. megvan az Alan Wake kitûzõ meg a háttér😊 zsákoltam 3 mistery kártyát mellé.
összeszedve a hl2 és a portál 2 is.
12. szinten vaok.

RoboKutya78
de nincs harag....

zorrobomber

RoboKutya78
ha nem sikerül tradelni veletek valamit kénytelen leszek pár eut elverni😞

fery02
Sokan veszik is ugye a kártyákat. Értelem szerû, hogy csak így kapnak pénzt a fejlesztõk.
De amúgy értem amit írsz.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SzirmosSzisza
Azért annyi, mert 10 kell belõle 😊

Köszi.