9754
Akinek kell, tudja, mi ez...
-
#5832 :DDD -
#5831 mit füttyögsz?
villogsz mi -
#5830 ....pszt kisköcsög...javítasz mi? -
szakember #5829 javítva... -
szakember #5828 Azokat nem vágom!
Vagyis nem emlékszem asszem... -
#5827 A d*ci az milyen? -
#5826 Azokat a képeket lehetne simán linkelni, amiket Dzsász csinált a pda-jával a tűzoltós helyen. -
szakember #5825 Ez igaz... -
#5824 pfühhh...a fényre csúnyuló lányok:)) -
#5823 Mindenesetre mindenki megjegyezte, aki sokat piált...
:DDD -
szakember #5822 :DDD
...de g*ci vagyok!!!
-
#5821 jujjj... -
szakember #5820 Azért annyira nem adta, csak sokat piáltál:
:DDD -
#5819 -
#5818 sziasztok! -
#5817 Pedig a neccharisnya adta. -
#5816 ha ott nem vagyok annyira részeg, és nem röhögöm ki, akkor lehet hogy bepancsolok neki 1et -
#5815 Esszülyelyeesz!
Az ember segíteni akar szinte önzetlenül és nemhogy visszautasítja, de még haragszik is...
Arról nem is beszélve, hogy az említett szülinap óta nem keveset hízott. -
szakember #5814 Nekem megmondta, hogy velem g*cizni fog ha találkozunk, mert én azt érdemlem, és bosszút áll mindenért... -
#5813 nekem még a szakiék szülinapján hisztizett.... -
#5812 K most kivételesen nekem nem szólt be.
Mondjuk túl sokszor nem is fog már... -
#5811 stfunoob! -
#5810 magánhangzóval kezdődő nevű emberek nem voltak? -
szakember #5809 Nagyon szimpi volt neki mindenki, kivéve persze K... -
szakember #5808 Teljesen én sem! Hívta a G-t, de ő nem vette fel, így hívott engem és kb. meghivatta magát. Én meg azért hívtam, mert előtte még beszéltünk délután G-vel, és amikor én azt mondtam, hogy ha jön K akkor szerintem nem megyek oda J-vel, ami szvsz érthető. Erre ő lehordott, hogy a f*szért csinálom ezt a hisztit, és mit képzelek, hogy választás elé állítom őt, és ne bántsam K-t, mert ő nem egy bunkó ember, aki nem tudja kultúráltan kezelni a helyzeteket. Így elnézést kértem, és mondtam, hogy ok megyünk bulizni. Abban bízva, hogy K tényleg kultúrált lesz, mondtam, hogy jöjjön...
Aztán #5804... -
#5807 én egyébként nem is értettem, hogy mit keres ott(K) -
#5806 -
#5805 Magyarázkodni a kurvák szoktak.
Ha meg vágta, akkor végképp nem értem miért.
J mit szólt a kis baráti társaságodhoz?
Nagyjából mindenki magát adta. Bár G az elején kicsit visszafogta magát. Talán ő volt a legkonszolidáltabb akkor este. -
szakember #5804 Én igazábol K miatt nem akartam lemenni, nem a sor volt az oka! Ezt mondtam G-nek is, de ő azt mondta, hogy ne csináljam a fesztivált, ő jobban ismeri K-t, és nem igaz amit állítok... Miután feljöttek hozzám, vágta az arcokat és csinálta a fesztivált (K) még is nekem lett igazam. Azóta G is belátta...
Pedig nagyon buliztam volna, de nem tudtam elengedni magam. Még aznap délután amikor mondta G, hogy jön K is, elromlott a kedvem...
Pl. J baromira nem tudta ki az a K, mégis vágta a témát pedig én nem mondtam neki semmit. Kb. magyarázkodhattam neki... -
szakember #5803 Tényleg hívtál!
Most néztem meg és nem hazudsz... -
#5802 Mindenesetre negyedórát sem vártunk összesen.
Fiatalkoromban süsüben ruhatárért is álltam ennyit legalább. -
#5801 oda is mentünk, meguntuk a sort, aztán süsi....egyébként hívtalak, a Dzsászt is hívtam -
#5800 A zene iszonyat király volt.
6-8-an voltunk kb.
Elegen, hogy ne kelljen azokat az embereket látnom, akiket nem igazán díjazok. -
szakember #5799 Azt mondtad, lementek a többiek után... -
#5798 most megint nem megyek süsibe 1 évig -
#5797 szolíd este lett így, megittuk a maradékokat :) -
szakember #5796 Áhá! Most már vágom...
De azért nem voltatok nagyon szomorúak remélem!? -
#5795 1 haverunknak lett volna szülinapja, de mivel még 10 kor is hálót épített vidéken így elhalasztottuk. -
szakember #5794 Most nem vagyok biztos abban, hogy értem mire gondolsz...
...sőt, biztos, hogy nem tudom miről van szó... -
#5793 érdekes születésnap az ünnepelt nélkül :)