Méj\'víz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként külföldön a pókert inkább sportnak mint szerencsejátéknak tartják, pl. ezért is közvetíti a Sport tv...
Nem értesz hozzá!
Ismétlem: Tournament!!!!!!
Ismétlem: Tournament!!!!!!
Sziasztok!
Tegnap voltam pókerezni két kollegámmal, egy póker klubban. Ott nagyjából csak profik játszottak, úgyhogy nem terveztem, hogy sokáig maradok. Végül 3 tournamentre ültem be, 2x harmadik lettem, egyszer második, így 2000 Ft-ból megúsztam... 😊
Elképesztõen élveztem...
Tegnap voltam pókerezni két kollegámmal, egy póker klubban. Ott nagyjából csak profik játszottak, úgyhogy nem terveztem, hogy sokáig maradok. Végül 3 tournamentre ültem be, 2x harmadik lettem, egyszer második, így 2000 Ft-ból megúsztam... 😊
Elképesztõen élveztem...
ne legy telhetetlen!
az sms annyira nem lehet draga?
szofi,
elkuldened a foldrajzi koordinataidat, hogy be tudjam loni, hogy vagy?
az sms annyira nem lehet draga?
szofi,
elkuldened a foldrajzi koordinataidat, hogy be tudjam loni, hogy vagy?
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
azzal az a baj, hogy csak a határig fizeted, azon túl Sofi számlájára terhelik...persze ez csak akkor áll, ha mobilon hívod
\'több milliárd légy nem tévedhet\'
EEs akkor mi van, ha dugni akarnak?
Te nem akarsz?
Te nem akarsz?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 😊)))))))))))))))))))
akkor jó helyre mentél, csajszi... majd összeszedsz egy "szoros gorogot", ahogy dart írta... 😄DD
lol
itthon minden oké. Velem legalábbis.
tök jó, hogy írtál 😊))
vigyázz Magadra! ;D és a stoptáblákra is 😊))
akkor jó helyre mentél, csajszi... majd összeszedsz egy "szoros gorogot", ahogy dart írta... 😄DD
lol
itthon minden oké. Velem legalábbis.
tök jó, hogy írtál 😊))
vigyázz Magadra! ;D és a stoptáblákra is 😊))
...what\'s for You, will not pass You by...
Viszonylag kezdem szokogatni a helyet...
A szallas jo, 4-en vagyunk csajok, ket szlovakiai magyar es egy cseh. Jo arcok!
Melo egesz jo, meg nincs szezon. Most 9-2-ig es 6-11-ig melozom. jov heten 15-23-ig. Hetenete valtozik.
Az a jo itt, hogy minden gorog pasi dugni akar, es alig lehet oket levakarni. Nagyon ki van a faszom veluk. Ha idejossz, DOLGOZNI, ok azy hiszik, hogz dugni jossy, es nem lehet veluk megertetni, hogz NEEEEM!
30-100 eves korig non stop!
Megprobalok este vissznezni!
Sok pussz Nektek!
Otthon mizuvan? Jol vagytok?
Ja mar megjott a jogsim, es vezettem is mar!!!! 😊)))))))))))))))
A szallas jo, 4-en vagyunk csajok, ket szlovakiai magyar es egy cseh. Jo arcok!
Melo egesz jo, meg nincs szezon. Most 9-2-ig es 6-11-ig melozom. jov heten 15-23-ig. Hetenete valtozik.
Az a jo itt, hogy minden gorog pasi dugni akar, es alig lehet oket levakarni. Nagyon ki van a faszom veluk. Ha idejossz, DOLGOZNI, ok azy hiszik, hogz dugni jossy, es nem lehet veluk megertetni, hogz NEEEEM!
30-100 eves korig non stop!
Megprobalok este vissznezni!
Sok pussz Nektek!
Otthon mizuvan? Jol vagytok?
Ja mar megjott a jogsim, es vezettem is mar!!!! 😊)))))))))))))))
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Szasztok! Irom: *******************
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
a sajátunkról mintáztam... =:>Ð
vidéki lány vagyok 😊)) nekem magyarázod, milyen a nyuszi, pestigyerek? 😛PPP
vidéki lány vagyok 😊)) nekem magyarázod, milyen a nyuszi, pestigyerek? 😛PPP
...what\'s for You, will not pass You by...
Joo heetveegeet!
Valszeg vasaarnap tudok majd vaarostneezni is.
A forgalom kicsit Paris ees az anarchia koezoett van.
Olyan király?
Akkor mi is ikrek vagyunk?
nyusziszmájli??? 😄DD
Láttál már nyuszit?
Egyébként száp munka...
Láttál már nyuszit?
Egyébként száp munka...
Két kis ikermagzat beszélget az anya hasában:
- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínuleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszeruen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és o majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted o mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetoen élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk. Néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is..!
- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínuleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszeruen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és o majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted o mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetoen élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk. Néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is..!
Bocsi!
Gyorsabb voltam.
Már nem tudták lemondani a hirdetést...
Gyorsabb voltam.
Már nem tudták lemondani a hirdetést...
A HVG-ben olvastam:
Cégünk marketingstratégiájának változása miatt ELADÓ összesen 160 ezer liter 40 százalékos Captain Morgen Rum.
Cégünk marketingstratégiájának változása miatt ELADÓ összesen 160 ezer liter 40 százalékos Captain Morgen Rum.
Igazi magyar munkahely lehet...
Halitõkésréce!
Nagyon mókás ez a kezsuöl frájdéj/dzsinz déj itt a gyárban.
Az eddig öltönyös férfiak ma úgy néznek ki, mintha jelmezbálba mennének.
Az eddig öltönyös férfiak ma úgy néznek ki, mintha jelmezbálba mennének.
A tegnapi randim olyan jól sikerült, mint állat.
Sok idõbe telt, de a végére sikerült kiszednem a lányból, hogy 28 helyett 31 éves...
Gyanús volt nekem!
Aztán nem értette, hogy miért kértem a számlát...
😄DD
Sok idõbe telt, de a végére sikerült kiszednem a lányból, hogy 28 helyett 31 éves...
Gyanús volt nekem!
Aztán nem értette, hogy miért kértem a számlát...
😄DD
És neked is...
;>Ð ????
Ezt nem vágom...
Rákönyököltél a billentyûzetre?
;>Ð ????
Ezt nem vágom...
Rákönyököltél a billentyûzetre?
Nem felejtettem el, de mégsem hoztam magammal az anyagot!
Hétvégén viszont átadom egy elõre megbeszélt helyen...
Hétvégén viszont átadom egy elõre megbeszélt helyen...
Szesz testvérek!