9754
Akinek kell, tudja, mi ez...
-
Bocsesz mindenkitől, hogy kifordultam szombaton. -
szakember #899 Nem volt semmi. Te reagáltál rá egyedül.
Ma este lesz vmi? -
Hát, én akkor már egy órája eljöttem a gép mellől és csak most jöttem megint gépközelbe.
Volt? -
Hát még a virág- és ajándék-árusoknak! -
valóban kicsit sok belőle, de talán a szerlmeseknek is lehet 1 napjuk, ha már mindenkinek van
-
szakember #895 Ma este lesz vmi? -
Én is csak azt tudom, hol van.
Maradok hétvégére, úgyhogy remélem, lesz valami összegyülekezés - persze, ha meg tudunk egyezni, hogy hol -
Tisztiklubról hallott valaki?
A Stefánián van és egy kollégám remélhetőleg megnézi hétvégén. -
szakember #892 Tehát nem csak nekünk volt szerencsénk, mások is jól tudták érezni magukat Valentinnapon. Kár, hogy nem együtt voltunk! -
Sziasztok!
Magam is azt hittem, innen értesülni lehet, ha valakinek mulathatnékja van. Szombaton Zikivel voltunk a Ráday-ban. Vidám volt, semmi Valentin nap.
Nagyon remélem, jövő héten már találkozunk (nekem ez a 7vége nem szabad).
Ezúton köszönöm meg a Hölgyeknek a névnapi köszöntést.
A mielőbbi viszontlátásra, hétfőig nem látok gépet.
pusszi! -
ebben tök igazad van..
remélem megjegyeztétek, hogy melyikek voltak azok a helyek, ahol voltatok, hogy legközelebb odamehessünk...
én spec minden újra nyitott vagyok...
-
szakember #889 Nem hiszem, hogy a társaság csak egy szórakozóhelyen találkozhatna és érezhetné jól magát, ami mindenkinek tökéletesen megfelel. Mindig az a kérdés, hogy megyünk-e bulizni, de persze az illetőnek nincs ötlete, amit pedig mond az ember ott rossz a zene, hülye emberek vannak, drága, vagy teljesen mindegy, de szar! -
szakember #888 Nekem nem tűnt fel a Valentin nap, Dzsásztinnal voltunk kb. 6 helyen, ebből a felében király buli volt, és sehol nem láttunk "rózsaszín lufikkal" teletűzdelt Valentin napi partykat. Roxi Rádiós bulikra pedig eddig sem jártunk. Kifogásokat nem nehéz találni - ezt most senki ne vegye magára -,itt a kedv hiányáról, illetve a kényelmességről van szó. Leginkább erről! Természetesen vannak helytzetek, amikor az embernek akadnak egyébb és kellemesebb elfoglaltságai, mint Mícs esetében, de ez természetes. -
Csatlakozom Miccs véleményéhez, a Valentin-nappal kapcsolatban, és egy jó kis hely találásával kapcsolatban is...
És ha elfogadtok egy javaslatot: szerintem nem vezet jóra a célozgatás... Valaki mindig félreérti...
Szép napot mindenkinek! -
én speciel csajoztam...sorry!
nem tudom végülis voltatok e valahol, de amit én láttam szombat estére mindenütt ezt a köcsög valantinnapot nyomatták, rózsaszín lufikkal...ez egy kicsti sok az én gyomromnak...
a másik dolog, pedig amiről beszéltünk, hogy nincs egy olyan hely, ahol mindenki jól érezné magát...kéne találni egyet..
-
szakember #885 Nem állt szándékomban megsérteni senkit... -
Megint nem az vette magára, akinek kellett volna.
A sértést viszont tudomásul veszem és köszönöm. -
szakember #883 Azt hiszem én elég sokat dolgozom, de rá szoktam érni telefonon is illetve személyesen is tartani a kapcsolatot a társasággal, de ha nem ülök gép előtt napközben, akkor baszhatom, hogy ide írjak vagy levelet küldjek. Az új otthonomban még nincs gépem, tehát onnan sem megy. Sajnálom, hogy bizonyos emberek szombaton éjszaka is dolgoznak, vagy csak a szomszéd utcáig tudnak eljutni, mert ebből a társaságból csak Dzsásztin és én voltunk szombaton bulizni, az összes többi igéret ellenére! -
Jól hát, csak nekem kb. ez a fórum, meg a levelezés lenne az ablakom a társaságra, mivel általában nem érek rá.
Levelezni basznak, ideírni meg ugyancsak. -
végül nem volt semmi...
Remélem, jól vagy -
Na?
Hogy sikerült az ste? -
Akkor további jobbulást! Én is azt kérdezem, hogy hogy csináltad?
Jövő héten vagy vmikor egyetemen? Összefuthatnánk...Az én órarendem még bizonytalan.
-
"Szia Ford! Képzeld, megin' bírok járni..."
Hogy csináltad? -
Hahó!
Rég voltam, mert ínszalagszakadás van jobb hüvelykujjamban.
Már majdnem tudok gépelni, meg írni... -
Köccsögg caps lock! -
mÉGIS LESZEK, CSAK ÚGY VOLT, HOGY ELHÚZOK 2 NAPRA, ASZTÁN KÖZBE MEG NEM IS. -
mé nem he?
egyébként péntek este jó lenne...
Szofi a poharamra vigyázzá!!
az alátétekről nem is beszélve -
Majd ha kapok meghívást valamilyen összejövetelre, még mesélek.
Valszeg szombatvasárnap megin nem leszek. -
Dánia zsír!
Sajna nem volt túl sok szabadidőm, de a söreik finomak és plázás csajok nincsenek, csak ilyen normális típusok.
Hollandiában meg nemhogy nem plázások, de még bombák is. -
(folytatása következik...)
..szóval, hogy mindenki jól van
Milyen volt Dánia, Lteebee?
Mindenkitől tudnék kérdezni vmit, de az elég hülyén nézne ki, úgyhogy megvárom, amíg találkozunk
Hev ö nájsz déj! -
Sziasztok!
Remélem, mindenki jól van -
helló emberek!
gondoltam, beszólok -
Azt már nem is mondom. -
szakember #866 Igen!
És újra szlalomozni kell! -
4500km Európa után vezettem 150km-t Budapesten.
Aki tudja, milyen emberek között vezetni egy hétig és aztán hazajönni a Balkánra, az vágja, mit érzek. -
Szofi #864 Hát ezt egy piszit elqúrtam!!!!
Tök máshova szerkesztettem a szmájlikat!!!
Ha vkit érdekel a pontos helyük, hívjanak: 06-90....!
Na csövi! -
Szofi #863 Hát ez a dolog nagyon leült .... hát igen Ltb sincs it...!
Üzeni, hogy ne várjuk hétvégére, mert még beugrik Rotterdam-ba.) Ennyi a hozzáfűzni valóm!! (ezt lehet, hogy egybe írják???
Én lehet,hogy nem megyek sehova szombaton, de engem ismerve még elképzelhető, hogy változik a dolog.
Na sziasztok!!!
-
szakember #862 Sziasztok!
Hétvégén csinálunk vmit? -
szakember #861 Ezt vegyem magamra? -
keves vagy, mint 2x - ben az x derivalas utan.
ez most jutott eszembe :)