9754
Akinek kell, tudja, mi ez...
-
#1982 ehesen!
-
#1981 Asszem nemsoká nekem is meglesz a 2.
Mármint csillag. -
#1980 És TI hogy vagytok? -
#1979 Hahhó!
Tegnap este beszéltem Szofival.
Jól van.
Ma találkozunk is, de nem tudom hol.
Holnap úgyis visszatér.
Most mondta, hogy elaludt (bár ő sosem szokott) és nem biztos, hogy megy iskolába. -
szakember #1978 Este volna kedvetek filmet nézni nálam? -
szakember #1977 Ááá!!! Már rég'!
Én tudom. -
#1976 Most látom, hogy két csillagotok van.
Szofi suliban van, tudhatnád( mármint Elvira). -
#1975 en is ezt hittem, de ugye a probaido az probaido, meg itt is!
de most legalabb biztos ami tuti!
-
#1974 A hajós ember mit iszik? -
szakember #1973 Ja nekünk nem kell???
Azt hittem. Örülök, mert már nagyon unatkoztam, hogy nem csinálok semmit... -
#1972 Akkor inkább ramadam. -
#1971 teörömöd énörömöm
Azt hittem, tuti helyed van négy évre. -
#1970 most vagy mindenki dolgozik, vagy mindenki ramadan-ol!
-
#1969 Haaaaaaaaahóóóóóóóóóóóóóóóó! Szooooofiiiiiiiiiiiiiiii?
Hol vagytok? -
#1968 az engedely biztos, az idopont es az idotartam attol fugg, hogy mikorra kapok repjegyet!
valszeg becsbe megyek, mert oda van a lauda airnek es az austrian-nak is jarata olcson!
ha megvan a jegy, akkor toltom ki az engedelykero lapot az idoponttal, utana meg csomagolok!
de a legjobb...lehet, hogy kifizetik a jegy, illetve az, hogy hazaengednek, mert ez azt jelenti, hogy vissza kell jonnom, tehat a szerzodesem meg lesz hosszabbitva!!
tegnap beszeltem a goreval, aki reklamalt, hogy miert nem vettem mar autot! es hogy 3 evre nyugodtan megvehetek valami uj jarganyt!
ez igy nem rossz! -
#1967 Mikor lesz biztos az időpont és az engedély? -
#1966 -
#1965 kirájság -
#1964 ja, kepzeljetek, ma megkaptam az engedelyt szoban a hazautazasra...
ugyhogy megyek haza, de meg nem tudom mikor!
HURRRRAAAAAA!!! -
#1963 pl!
de igazag szerint jo ez a bojt!
nem csinalom nagyon komolyan, mert vizet iszom, es eszem is egy keveset, de joval ritbabban, mint azelott!
-
#1962 Nem vagy jó muszlim, de nem kell, hogy észrevegyék.
És akkor mehetsz velük kurvázni este. -
#1961 udv,
az ehenhalastol nek kell tartani!
tok jol megy a koplalas, tenyleg! barmongyuk tegnap grilleztuk, meg alkoholt is ittunk, ugyhogy nem vagyok jo muszlim, de ma ugyis minden megy a rendes kerekvagasban!
-
#1960 Mikor kerestem a fórumunkat nagyon megijedtem! Lekerültünk a főlistáról. Alig találtam ide... -
#1959 Kicsit más arrafelé minden...
De azért ne halj éhen, mert még szeretnénk hallani, hogy hogy mennek ottanság a dolgok! -
#1958 ez a hutos tv-s dolog eleg elekeserito! pont mielott eljottem nezegettem en is az ilyen alapveto felszerelest, es vagy 3 fizubol tudtam volna megvenni az egesz cuccost csak!
ittmeg...kb 120bol kijon a tv, huto, xbox, mikro! ha meg ilyen szarok ils kellenek, mint mixer, kenyerpirito, elektromos vizforralo, akkor keb meg egy 30! persze nem csucs minoseg, dehat albiba minek, meg ugycse akarom hazavinni oket!!! -
#1957 Ramadam Karim!!!!
Hat en itt eze alatt a honap alatt vagy lefogyok, vagy meghalok!
Csutortokon volt egy laza szulinap a beachen! Kimentunk Wollongonggal, ez persze mi magyarok voltunk a legjobb fejek, mert vittunk zenet, csinaltunk tuzet, szereztunk tuzifat, a kocsog kanadaiak, meg tatottak a szajukat. Kenyltelenek voltunk kint aludni, mert volt egy piszi alkoholfogyasztas!
Reggel, Ramadam elso napjan, uszonadragban, felmesztelenyul mentunk a benzinkutra kajaert es cigiert... Meg jo, hogy egy eldugott kuton voltunk, es mindenki leszarta.
Este meg elmentunk egy Iszlam Centerbe, egy kozos vacsorara. Jopofa volt, tok baratsagos volt mindenki, es nem akartak megteriteni!
Kb ennyi az elso tapasztalat a Ramadamrol, ja meg annyi, hogy kurvara nem dolgozik senki, es majdnem uresek az utak! -
#1956 Helló!
Sikerült beüzemelnem a matávos modemkapcsolatomat!
Úgyhogy itt vagyok. Tehát itt.
Csináljatok vmi jót este helyettem is! -
szakember #1955 Este mit csinálunk?
Főleg Szofi! -
Szofi #1954 Szív! -
#1953 Ja, finally.
Köszke. -
Szofi #1952 Megvan? -
#1951 Jó lassan jön át. -
Szofi #1950 Elküldtem mélben. -
#1949 Küldd el a Pufi számát, ha még megvan! -
#1948 A nyilvánosság előtti szex nekem is hiányzik.
A hűtőszekrénnyel nekem is az a helyzet, mint Szakembernek.
De már nézelődök, hogy milyet szeretnék, meg hogy milyet tudok szerezni, ha nincs 80ropim éppen. -
#1947 ha nem vagytok egy hullámhosszon akkor kár erőltetni... a jóarcoknak meg szólni kell, hogy használjatok valami közös csevegési felületet és hajrá :) -
Szofi #1946 Igen... másfél év után nehéz már ezt alkalmazni.
Az a baj, hogy 30 nőneművel ülök egy szobában, és a jó arcok messze ülnek!
Csak bedugom a fülem, és szarok mindenkire!
Engem az zavar, h én soha nem szoktam így viselkedni. -
#1945 egy mosoly, és laza figyelembenemvétel :) itt jobb lesz a társaság ha végre felébrednek a többiek is -
Szofi #1944 kedves kolleganőkkel -
#1943 milyen sötétekkel akarsz kezdeni valamit?