Méj\'víz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sikerült, és ami a legnagyobb boldogság, hogy az volt az UTOLSÓ!
Nem tudom még, hogy pontosan mikor megyek a Szofiékhoz, majd megbeszéljük telefonon.

...what\'s for You, will not pass You by...
Gondoltam, beköszönök, és megkezdem a mai napot
Nagyon el vagytok tûnve...

Ilyenkor utólag azt gondolja az ember, hogy ott kellett volna hagyni az egészet a francba.
Csak ha már ott vagy öt perce, akkor már kivárod, ha meg már 10-15 perce, akkor pláne.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Az üzletben van 11 pénztár, ebbõl az egyik a hátsó kijáratnál, ahol mindig kevesebben vannak, így ma is ott álltam sorba. Amikor már csak hárman voltak elõttem, egy nyugdíjas néni került sorra, de abból is a rosszabb típus. A papírpénzeken kívül még kellett adnia 74 forintot, melyet 1 ill. 2 Ft-os érmékkel szerette volna fizetni, melybõl 4 Ft hiányzott. De ötletes nyugdíjasunk gondolta Super Shop kártyája segítségével pótolja a hiányt. Na ekkor kezdõdtek a gondok. A kártya behelyezésével rögtön lefagyott a pénztárgép, az újraindításhoz viszont szükség van az üzletvezetõ szóbeli engedélyére. Üzletvezetõt sehol sem találtunk, pedig jól körülnéztünk!
Ekkor átmentünk a másik oldalon lévõ pénztárakhoz, ahol nem túl rövid sorok fogadtak, 10-bõl 2 pénztárnál. Amikor az egyik sor felénél járhattam, a péntáros elkiáltotta magát: "A kassza bezár!" Ekkor a másik sor végére kerültem, mely az eredetihez képest még nagyobbra duzzadt. Gondoltam inkább visszamegyek a hátsó pénztárhoz, bízva abban, hogy ismét mûködésbe lépett. De nem! Kedves nyugdíjas nénike, (aki annyira ráérne 11 óra után is vásárolni, amikor nem zavar senkit és annyit beszélhet amennyit nem szégyel) éppen azt mesélte, hogy még van otthon egy csomag keksze, és ezért inkább most egyet szeretne megvásárolni, így szeretné ha azt levonná a pénztáros a számlárol, és akkor a Superjó Shop kártyáját sem kell feleslegesen használnia. Ezt a problémát megoldva végre távozott és ekkor 20 perc elteltével ismét egy következõ vásárló került sorra. Fellélegeztem, gondolva mindjárt vége!
Már én következtem, vettem a levegõt, hogy köszönjek a pénztárosnak, amikor valaki "Bocsánat arrább menne má?!" megszólításal helyet kért mögöttem. Én udvariasan elengedtem, és ezzel a lendülettel már elõttem is áll az a pénztároskisasszony, aki a másik oldalon imént zárt be és küldött el minket. Õ miután olyan sokat dolgozott, meg egyébként is pénztáros, soron kívül fizethet, ezért így is tett, egy rövid kis pénztárosi beszélgetés közben. Majd amikor fájdalmas búcsúzkodásuk csókolózos részébõl szétszakadt Kaiser's Kata és Kaiser's Ágnes, frissen, kiegyensúlyozottan, büszke tartással érkezett a ráktárból Juditaszakszervezettõl aki szintén élt kedvezményes helyzetével és soron kívül vett egy csomag rágót a 3,265 fogához.
És ekkor következhettem végre én! De persze én csak a következõ munkába álló pénztárosnõnél fizethettem, aki még gyorsan kasszát cserélt, és...
Mi a pálya? Hogy telt a hétvége? Mindenki jól van?
Szofi! eLviRA! Buli lesz?
Jó hetet mindenkinek!

Valamikor du. megyek a nõvéremhez karácsony, meg szülinap végett.
Egyébként rosszul sem hangzik, csak furcsán.
De majd szóban, mert itt a falnak is...
ez nem hangzik jól....
vasárnap otthon leszel??
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
akkó nem lett, mosmegmá nem is izgat annyira
az életemet meg erõsen bonyolítom, de ezt majd személyesen
mikor lesz meg???
látni akarom, mert engem is érdekel!!
sokba fáj, vagy akkörüli az ára amit mondtál??
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
24. estére viszont tényleg ne csinálj programot, mert pótszülinapi nemlájtos buláj lesz!
(Ezt csak úgy mellékesen, mert a Szofi reszortja meghirdetni)...what\'s for You, will not pass You by...
van itt valaki?

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
KisKirálylány is jöjjön
Szofinak meg nagy kalappal

(írásom k100%-a fasság, nem kell értelmet keresni benne, akinek van rá idej(g)e, azt szívesen meghallgatom... egyszer...)

(írásom 91% -ig céltalan, és semmi értelmet nem kell benne keresni)
\'több milliárd légy nem tévedhet\'
Kinéztem az új kabátomat, nemsokára hozzák.

De tavaly is volt valami gyíkság, nem?
Nem volt jó a netünk a cégnél...
Mícs!
Bpvk1!
Elvesztetek????? Mi van Veletek???
Én csütörtökön biztos nem érek rá, mert péteken vizsgázom!Még nem tudom, hogy hogyan....

Csütörtök este valami össznépi lájtos mulatság?

Kedves Szofi, nemsokára feletted is eljár az idõ. Bár én jobban vénülök...
Üdv mindenkinek!
Buék mindenkinek!!Annyira szép nap ez a mai... majd még rájövök, hogy miért! Ez inkább majd személyesen!!
Elvira!! EGy kalappal mára!
És persze boldog szülinapot!!! Tegnap számoltam ki, hogy hanyadik, és nem akartam elhinni!!!
Na még beugrom ma!
Üdv mindenkinek!