Méj\'víz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...what\'s for You, will not pass You by...
tegnap este megint volt egy kis BBQ party...
ha mar napkozben nem eszunk legalabb eszta adjuk meg a modjat, nem??
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Question: What is the truest definition of Globalization?
Answer: Princess Diana's death.
Question: How come?
Answer: An English princess with an Egyptian boyfriend crashes in a French tunnel, driving a German car with a Dutch engine, driven by a Belgian who was drunk on Scottish whisky, (check the bottle before you change the spelling) followed closely by Italian Paparazzi, on Japanese motorcycles; treated by an American doctor, using Brazilian medicines. This is sent to you by an American, using Bill Gates's technology, and you're probably reading this on your computer, that use Taiwanese chips, and a Korean monitor, assembled by Bangladeshi workers in a Singapore plant, transported by Indian lorry-drivers, hijacked by Indonesians, unloaded by Sicilian longshoremen, and trucked to you by Mexican illegals..... That, my friends, is Globalization
Megnézhetem én is honlapját?!?!?
Átkûdöd majd?!?
mélcímemre...
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Maradt még piszi krumpli?
Tök finomra sikerült!
Közeleg az este 9.... is coming....is coming....

Kenyérrel, mustárral...
Aztán kávéztunk is.
Tudunk élni.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Én csak nevettem, mert vicces a helyzet.
Most jön a spenót!
Én is csodálkoztam magamon...
Akkora köd volt fél 5 kor, hogy az országúton 30 km/h-val mentem, és a kocsi elejétõl csak 2!!! csíkot láttam. Kemény volt.
Amikor beértem, még ledõltem aludni a fõnökék kanapéjára, de az új telefonközpont olyan zakatolásba kezdett, hogy nem tartott sokáig a pihi. Remek db.
Nem azon múlt, hogy ti vártatok, de ha már így alakult, legalább ne legyen róla vélemény... esetleg valakit megbánthat... véletlenül

Szaki!
Csinálsz nekem is lógót?
Itt viszont nem nehéz egy városon belül 5-6 intelligens, helyi barátot szerezni.

szerintem azért, mert valami más, mint amit eddig pártíz év alatt megszoktál, attól még az nem kötelezõen rossz. és különbenis derûlátó vagyok 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mícs, elég rövid adatforrásod van az idõjárásról (jó esetben is csak 1-2száz évnyi), és azalatt is volt már mindenféle 😊 régen olyan volt, most ilyen, jövõre majd megint más lesz 😊 Gaia jól mûködik
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Miért fáj a légcsöved?
regen az volt, hogy ha tel volt, akkor tel volt, nincs pardon...mostmeg??
minden éghajlatnak megvan a maga varázsa 😊
vasarnap elmentek a vendegek, es teljesen oda voltak, hogy itt mennyire jo ido volt, bezzeg otthon volt vagy 2 napsutotte het...
szar az egesz!
Reggel futni akartam menni....de fáj a légcsövem.
Szaki jó friss lehet...
nyissunk egy idõjárásos topikot, de ezt neeee.... ; )
Itt szívunk a dzsedva ködben, Õ meg úgszni megy meg napozni...
Vagy fordítva?!?! ; )
most, 11 utan, mar eleg kellemes!
meg nem egesz 3 ora es megyek napozni, es uszni!
ha yenyleg ilyen szar az ido, ahogy mondjatok, akkor a 2 het szabadsag pont eleg lesz...
Én most is alig látok el a következõ fáig.
Dubaiban milyen a klíma?
Csak még vártunk, hogy hányan leszünk.
Ha nem lesz, hát nem lesz. Van elég gond az egésszel. Csak nem szeretném, ha ilyen rossz íze lenne ennek, mint amilyennek most érzem.
Mert annak tényleg nem lenne semmi értelme....what\'s for You, will not pass You by...
Látod még infók hiányában is engem támadnak.
Nekem nagyon bejön!!!