Méj\'víz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Biztos többet nyújt 20 milláért egy 13-15 milliós subarunál valamiben.
De ha árnál maradunk vehetek fullos lexust is, vagy bármit japánból.

A használt anyagok tekintetében biztos jobb mondjuk, de ha esetleg elfogadja valaki, hogy 15 millióért egy Japán is jó anyagokat használ, menetteljesítményben vegyük ugyanazt, mert talán lehet úgy menni egy subaruval is.

Akkor maradnak a külsõségek és hogy mit sugall a tulajról az autója.

És ha ugyanazt kapom, kevesebb szervízmacerával, akkor már foglalkozhatok azzal, hogy mi az az üzenet, amit az autóm rólam közvetít.
És ma Magyarországon az Audi üzenete nem jó.
Legalábbis nem örülnék, ha azt gondolnák rólam az emberek, amit én gondolok azokról, akik a8-ban ülnek.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Csak kiváncsi vagyok, mit lehet helyette venni.

Mert elég végletesen fogalmaztál.

Lteebee
Mennyibe kerül egy a8?

eLviRA
<#banplz> No comment...

...what\'s for You, will not pass You by...

Státusz-szimbólum??? Ez szvsz nem egy jó felfogás! Csak mert vki státusz-szimbólumnak tart bizonyos autókat, azért nem veszek kevésbé jó autót, hogy megfeleljek neki... Vagy meg kellene felelni az átlagnak? Az irigy embereknek? Az már egész más kérdés, hogy az ember mit tud megfizetni... De ha vehetnék egy Audi A8-at, eszembe nem jutna, hogy nehogy megbántsak vkit inkább veszek egy VagonR+-t...

Lteebee
Én szívesen fizetnék a kényelemért, a biztonságért és a megbízhatóságért, de hogy státusz-szimbólumban feszítsek, az nem motivál.

eLviRA
Én pici autót szeretnék. Gömbölyût és pirosat.

De itt nálunk - a szülõföldeden - jó!
Bár, ha ott élnék és megengedhetném magamnak, vagy a cég fizetné, vszínû ott is Audit választanék. Vagy vmi amerikait mint Te...

mícs
szerintem is, de sajnos itt az sem jo...

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

A TT egy nõi sportautó... Nem is jó! Ráadásul elképeztõen béna dolog, amikor egy pali menõzik benne.
A VW-nek pedig csak egy modelje jó (szvsz) a Passat. Soha nem értettem, hogy miért tetszik, (azon kívül mert ilyenünk van) aztán utánanéztem. A Passat az Audi 80-ból fejlõdött ki. Így tulajdonképpen a Passat is Audi! 😄DD

<#nyes><#nyes><#nyes>

mícs
ezt szerintem rosszul teszed, mert az s2000 ugy lealazta a TT cupet mint a szel! csak a porsche verte meg, de ez mas kategoria!
dizajnba, tudasba, menettulajdonsagokban, meg minden!

a toyota, honda, es a nissan itt a nyero! vw-t csak azok hasznalnak, akiknek a ceg olyat berel, amilyet akarnak, es eltalaban feherek vezetik oket! ok is azert hasznaljak, mert ezt ismerik, es azt hiszik, hogy jo!

itt van perta esete, 1 eves az a poloja es minen baja van, bedig kereskedesbol vette!

itt meg a passat sem nyero, sajna, mert az tetszik!
de csak merete miatt! 😊)

mícs
itt pontosan az a helyzet, hogy a megbizhatosag kerdeseben dol meg a nemet autok egyeduralma!

van akinek nem szamit az, hogy mennyibe kerul a fenttartas,de ebbol keves van, ezert a nemet autok nagy szavalekban ceges autok, vagy berlemenyek.

namost, az lehet, hogy szepek a nemet autok, es jobb anyagokbol vannak, de szart sem er az egesz, ha 10 ezer kilometerenkont ujra kell allitani a futomuvet, vagy fel kell tolteni a klimat, vagy valami szarsag!

egy erdekes dolog! itt a taxik 99%-a toyota camry! nem szep, de nem is csunya! viszont egy evvel ezelott ez az arany 90% volt, a maradek 10% vegyes markakbol (peugeot, ford) jott ossze, de annyira szarok (406, Mondeo) hogy inkabb leselejtezik es vesznek helyette camryt.
jobb az automata valtojuk, takarekosabbak, megbizhatobbak, es csak 30 ezrenkent kell szervizelni, es nem 10kent, mint a mondeot!

en ugy gondolom, hogy nem egy evre (es nem is 3ra) vesz az ember egy autot, akkor meg igenis fontos, hogy mennyit kell ra kolteni!
szerintem! szvsz!

mícs
jenki!

Lteebee
Meg hát.

eLviRA
Én <#szomoru2>.

Meggyógyultál már? Szakember mondta - persze csak miután olyan lelkesen próbáltunk elérni titeket pénteken -, hogy lebetegedtél.

Lteebee
Láttátok a múltkor a clio sportot tc-ban?

eLviRA
Én általában a külsõ után ítélek. Persze amíg nem jutok el odáig, hogy legyen saját autóm, mert akkor utánanézek majd minden apró részletnek.

A TotalCart néha nézem Lesszivel, és elég objektívnek tûnik. Meg jófejek a srácok is.

eLviRA
<#szeret>

Lesszi
hello bébi

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Lteebee
Az új tigra is csakl azért néz ki relatív jól.
A többi része meg híg fos(azt mondják).

Külsõre mindig bírtam az olasz verdákat.

eLviRA
Tényleg, az Alfát el is felejtettem említeni... <#felkialtas> <#hawaii>

Lesszi
hello

szerintem, ha küllem, akkor francia vagy olasz autók, egyébként én is a japánokra szavaznék (auto ügyben)

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Lehet...
Annyira nem értek hozzá.

Lteebee
Szerintem ma már nem drágább.

Megengedhetik maguknak, hogy gyártsanak bevásárlókocsit is...
😄DD

Minõség alatt értem; a felhasznált anyagokat, a tervezést (küllem), az eleganciát, stb...
Megbízhatóság alatt pedig, a szervízigényt.
Igen én a küllemrõl beszéltem, mert nekem ez sokat számít. (Ezért is említettem, hogy ez csak a saját véleményem.) A szervízeléssel kapcsolatban még csak annyit, hogy igaz, hogy a japán autóknak kevesebb a szervizigénye, de drágább. Az Audit pedig azért nem kell orba-szájba szervizelni...

Lteebee
Audi:

Lteebee
Én sem mondtam, hogy csúnyák a német autók, meg azt sem, hogy a japán autók szépek.

Meg egyáltalán senkisem beszélt itt küllemrõl rajtad kívül.

És éppen a szervizelés miatt nem a német.
Mert ugyanis azt kell szervizelni.

Mondjuk nem tudom, mit értesz megbízhatóság és minõség alatt.

Honda:

Helyesbítek: nem mondom, hogy rossz autók, vagy csúnyák, de engem hidegen hagy még egy honda is...

Csak egy példa...

eLviRA
A Hondák sem?

Tippelj!

Szerintem maximum megbízhatóságban verik a német autókat, minõségben semmi féle képpen. De, ha már a szervizelést is figyelembe vesszük, illetve az autó álltal nyújtott kényelmet, szolgáltatásokat vagy a BIZTONSÁGOT akkor egyértelmû, hogy német autó...
Ráadásul nekem nem tetszenek a japán autók. Egyik sem.

Ez persze csak az én véleményem.

eLviRA
Gyönyörû autó! Én ebbe is benéznék. <#vigyor3>

Szóval milyen gyártmány?

Lteebee
Total Carban megint tesztelt egyet a nagyobbik gyerek.

Majd elélvezett, amikor vezetés közben beszélt róla.

mícs
igen, pedig egy olyat akartam! pedig szerintem az egyik legjobb marka!

Lteebee
A sorrend fedi a saját preferenciáimat is.

Nekem is tetszenek az audik, meg a csajok is benéznek, de ha a minõségrõl beszélünk bármelyik japán agyonveri.

Subaruk drágák ott is?

mícs
vannak a blogban rendes kepek!

mícs
az a baj, hogy egy markat eri meg megvenni, japant!
semmi mast!

a nemet autok jok, allitolag, de nem birjak a klimat, 3-4 havonta 1000-et kell rajuk koltani, mert baj van a klimavan, elszall egy egy gumicso, tarakitani kell a motort stb (audi, VW, opel)
amit nemet autobol megeri megvenni az a merci, mert az viszonylag draga, ami azt jelenti, hogy az otthoni arnak nem 50 hanem 60-65%-ba kerul itt egy, de a fenttartas olcso, mert megbizhatobb!

europai autok nincsenek nagyon, bar a Peugeot a 206-l nagyon itt van, de egy 206 es egy Chysrel ara kozott 10-12000 AED van!

az amerikaiak jok, de szervizigenyesebbrek mint a japanok, olcsobb az alkatresz mint a nemeteke, ugyhogy jo alternativa!

a sorrend:
japan
merci
amerikai
koreai
europai

mícs
na!

ez ugy van, hogy volt most egy akcio, hogy 66 AED naponta, ha tobb mint egy honapra berled! amugy 195 AED/nap! Az ocsi jon decemberben, akkor ugyis kell valami, de ha csak arra a rovid idoszara berlem, akor kb ugyan ennyiert kapok valaki toyotat, ami jo, de kicsi!
igytehat ugy dontottem, hogy akkor legyen addig autom, amig haza nem megyek, de legyen valami szep nap, kenyelmes, gyors, brutalis!

na O ilyen!

kertem re arajanlatot, de meg nem tudom, mennyi lenne, ha megtartanam, annyi bizonyos, hogy kevesebb, mint otthon! kb a fele!
ha jo az ar, akkor ilyet veszek, es hazaviszem!

eLviRA
A Chrysler amerikai gyártmány? (nem olyan választ szerenték erre, amibõl kiderül számomra, hogy ezt illene tudnom <#hamm>)

De nem is Audi, tehát nem olyan jó!
😄DD

Lteebee
És nem európai,indiai,kóreai, tehát jó is.

eLviRA
Szép autó. <#nyes> Hogyhogy nálad volt? Nem tarthatod meg?

Megnéztem király!!!
Úttorlasznak jó...
😄DD

mícs
a blogban mar van egy benacska, amit reggel, az elso nagy oromben csinaltam itt a parkoloban, de este csinalok rendeseket is!