9754
Akinek kell, tudja, mi ez...
-
#4070 elég barátságos. -
#4069 most megnéztem 2 nagykert ahova legtöbbször megyünk de nem találtam :) -
#4068 De mennyi? -
#4067 híreket is meglehet néha nézzni nem csak fórum van a világon :) -
#4066 nem találkozom Henivel, úgyhogy itthon leszek. tudunk beszélni. -
#4065 elég az 512... úgysem tudnám kihasználni. -
#4064 mekkora 99 usd? -
#4063 az ipod nem rossz, csak árban erős. legalábbis itton. -
#4062 egy 512 megásat szeretnék. -
szakember #4061 Köszi! -
#4060 és az mennyi? -
#4059 oszinten meg nem nagyon maszkaltam, mert meg nincs tutu, de jovoheten lesz ha minden igaz, es akkor elmegyek beszerzokorutra, ok??
-
szakember #4058 Tényleg Mícs!
Amit még kérdeztem amikor itthon voltál, meg tudod nézni? Tudod, a Motorola StarTac...
Vagy esetleg ilyet is lehet szerezni? -
#4057 van 1,5G-s iPod mini :) -
szakember #4056 A Cafén csak jót mondanak mindenről. PR műsor...
De az ipod biztos jó, nem azért mondom... -
#4055 -
#4054 ha jol tudom az ipod 20gb -
#4053 1gb kell neki -
#4052 jaja, amit osszeraktam 1311 USD lett, de szerintem a 499 $-os eleg lesz egy darabig, nem??
-
#4051 simán fel lehet szaladni 1200dollár környékére pár extrával :) (plusz monitor...) -
#4050 aham!!
499 USD a kezdoara!! annyira nem rossz! -
#4049 Az az, amiről a kétezerben ma már beszéltek a srácok? -
#4048 -
#4047 Talán inkább fan. -
#4046 szeintem csak jot lehet mondani roluk, de ezt csak azert mondom, mert ugye egy picit elfogult vagyok!
iPOD-buzik??
nem, inkabb kezdek apple-fun lenni!
alig varom, hogy elerheto legyen a Mac Mini es tudja egyet rendelni! (illetve 2-t, mert a Jencinek is kell...)
ezzel legalabb 2 evre elore letudom a vele kapcsolatos ajendekozasi mizeriat!! 1 gonddal kevesebb!!! -
#4045 igen, és addig tekergetek amíg meg nem találom a számot... azért egy párkarakteres kijelző nekem kell :o) -
#4044 Mennyi itthon?
Mennyi lehet innen a balkántól kicsit nyugatra? -
#4043 ki tudod valasztani hogy mit hallgass, hisz a shuffle funkcio kikapcsolhato!
-
#4042 az ok hogy 99 USD, de itthon tuti nem annyi. -
#4041 99USD!
nem tudom a linkeltek mennyiert vannak, de az szerintem nem veszes! -
#4040 nem azt mondtam hogy nem jó, mivel iPOD még nem volt nálam a többit valamennyire megnézegettem mielött elvitték. -
#4039 egyrészt szabadon bővítgethető (akár fényképezőgépben IS használható memóriával), és egyszerűbb egy kártyaolvasóval rápakolászni dologokat...
iPod Shuffle nem semmi cucc, elég aggresszívan árazzák, de nekem azért jobban tetszik egy olyan eszköz amin ki tudom választani hogy mit hallgassak. -
#4038 Náluk a család ipod-buzi.
:DD
De egyik du a cafén beszéltek ipodról és csupa jót. -
#4037 iPod kicsit húzosabb árban szerintem. -
#4036 en sem akarok belebofazni, de mekkora memorias kell? mennyi zenet akarsz rajta tarolni??
ez egy jo megoldas lehet:iPOD Shuffle
nem tudom, hogy miert jo az, ha bovitheto a memoriaja! mindig vesz hozza az ember kartyakat, vagy mi?? -
#4035 Diva Light/Gem, Creative, MSI ezeket én megoldom, ha a Samsung-ot akarod mégis akkor majd Bagír mestert megvesztegetjük 1-2 sörrel :) -
#4034 de. mármint említettétek, de nem akartam erőszakoskodni...
köszi!
azért szétnézek. -
#4033 hát nálam a minimum dolgok a bővíthetőség, a rádió és a kinézet volt... aztán ezek lettek a jelöltek -
#4032 nem abba maradtunk hogy Bagír vagy én megoldjuk? :) -
#4031 beledumálhatsz, és köszi. elég tanácstalan vagyok, nem akarok rosszul járni.