9754
Akinek kell, tudja, mi ez...
-
#4232 Látszik, hogy sok APC-t látsz. -
#4231 szokásos fehér APC doboz :) -
szakember #4230 nincs kép... -
#4229 -
#4228 ahogy ezt leirtam hoztak 12 gépet, hogy rakjam össze -
#4227 nekem pont arra kell hogy ha áramszünet van is ki lehessen nyitni a garázst. -
#4226 De ez is jó:
Védje érzékeny elektronikai berendezéseit a feszültségcsökkenések és túlfeszültségek ellen az APC Line-R automatikus feszültség-szabályozóval. A szabályozatlan feszültségváltozások apránkint tönkre teszik az elektronikai alkatrészeket, és a berendezés idő előtti meghibásodásához vezethetnek. A Line-R amellett, hogy biztonságos szintre állítja be a feszültséget, véd az áramhullámlökések, feszültségcsúcsok, sőt a villámcsapás ellen is -
#4225 Ilyesmit beszéltünk, asszem.
-
#4224 Aminek az árát küldtem, az APC termék.
Egyébként anno a www.belkin.com-ot nézegettük, azon belül a surge protectiont. -
szakember #4223 Elküldenéd az oldal címét? Már nem emlékszem, és lusta vagyok visszanézni...
Köszi -
#4222 De mivel mostmár nekem is van garázsajtóm, én is tudok majd tesztelni, ha eszembe jut. -
#4221 Az a baj, hogy nem biztos, hogy tetszik a villanymotornak a line interactive topológia.
(ez azt jelenti, hogy van átkapcsolási idő)
De kollégám most mondja, hogy adott el egyszer egy Back-UPS-t és valami spéci bekötéssel használták.
Csak akkor vett róla áramot a motor, amikor áramszünet volt.
De az igazi megoldás egy kettős konverziós on-line készülék, ami viszont baromi drága. -
szakember #4220 köszi -
#4219 nekem a garázs ajtómhoz kéne valami szünetmentes szerűség, valami ötlet :) -
#4218 Árak priviben áfa nélkül. -
#4217 Line R?
600VA-es és 1250VA-es van belőle.
Nincs benne akku és feszültséget stabilizál. -
szakember #4216 LTeeBee!
Kellene az a szerkezet, amiről még tavaly beszéltünk. Már nem emlékszem a nevére... -
#4215 De köszi a kimerítőt. -
#4214 Költői volt. -
#4213 szegényke... -
#4212 olyan emberek, akikkel az imént felsorolt tevékenységek élvezetesen és jó hangulatban végezhetők! -
#4211 persze lehet csak 3-as szülinap lesz, mert Botond kiszámíthatatlan. -
#4210 jó kérdés, a 4 ünnepelt + LooGan + Balu + 2 nem SG-s figura (velük csináltuk a teszt szülinapokat) meg ti legalábbis aszem -
#4209 Attól is függ, kik jönnek.
-
#4208 tényleg akkor nektek akkor jan utolsó hétvégéje jó szülinapozásra?
eLviRA feldobta hogy este bulizunk másnap meg mennjünk el kajálni/dumálni -
#4207 én szidom a HP-t szokás szerint. -
#4206 Én rendet raktam az asztalomon és a papírtépkedés miatt nem volt időm benézni. -
#4205 csak én imitálom a munkát?
vki irjon, mer unatkozom, kinn meg süt a nap -
#4204 Mics: olvastam a blogot, CSAK KEMÉNYEN -
#4203 Szoficsaj!
nagyon boldog születésnapot!!!
harmadikán (Punker), ötödikén (én) és tizennegyedikén (Te) is süt a nap! kb ez a három napsütéses nap volt januárban!
hev ö veri hepi end nájsz déj!!! -
#4202 Mícs:
Hogy hozom össze kékfoggal az fma-t?
Mik a beállítások?
Egyébként néztem a weboldalon és néptelóval is kommunikál. -
#4201 he he he -
#4200 a legjobb...
[ahogy Kage mondaná: csak vicc] -
#4199 Lesszi-t kérdezd :) -
#4198 mi volt a #4193? -
#4197 -
#4196 vissza is vontam
hehe -
#4195 akko bocs én másra gondoltam -
#4194 ez nem az én hibám volt, de már leírtam Eger topic-ba -
#4192 ááá nem vagyok tetű (elég az hogy a pénztárgép és a kassza nem egyezik)