9754
Akinek kell, tudja, mi ez...
-
#4472 Nem is mondtam neki, hogy vegye meg. Én se vennék ilyet, mert tényleg nincs márkája. Egyébként tök ugyanezt ``Hanseatic'' márkanéven 256 Megával drágábban árulják itt a boltokban, úgyhogy tényleg kíváncsi lennék honnan szerzi be a srác... -
#4471 elhiszem hogy jó, csak tudod ez is tucat termék amire nem árt a gar és kicsit kényelmetlen ha gond van hogy pár száz km-re vetted. -
#4470 nem, ide. Haza még 4-5 EUR, nemtom pontosan. -
#4469 Punker röhög, de amíg működött, addig nagyon pöpec volt. Írja még a zenék szövegét is (külön subtitle fájlból) és tényleg egy szál gond nem volt vele. Egyedül a véletlenszerű lejátszás nem volt benne, ezt hiányoltam is. Valami szoftveres hibája lehetett, mert pont egy szar wines gépből húztam ki, mikor bedobta a törölközőt, kiírta, hogy ``Starting...'' és semmi.
Talán ez a hiba ebben az új verzióban már nem lesz, akkor jól jár vele a srác, akinek vettem. Ha nem, az kínos... :-) -
#4468 valszeg -
#4467 az nagyon jó ár!!!
a postaktg Mo-ra 8 euro? vagy hogy? -
#4466 Ne hülyülj, 2 hónapot kibírt :-)) Amúgy a srác most küldi ezt az upgrade-elt verziót, kiváncsi vagyok rá... :-)) -
#4465 90 EUR + 7.90 EUR postak. -
#4464 ilyet hozztál már egyet és vihetted is vissza gar cserére nem? :) -
#4463 jól néz ki. mennyi a matek? -
#4462 szerintem inkább spam-elj tovább az Eger topic-ban mert mindkettőnket kivágnak innen :) -
#4461 Úristen elvira, Punker, ti itt is humpákoltok?? :-)
riel-kul.de
Mit szóltok hozzá? -
#4460 egyszer majdcsak összejön... -
#4459 teccetős. nekem az egyetlen gondom vele a bővíthetetlenség, de ez már az én saját problémám. viszont ceruzaaksival megy ami nagyon szuper -
#4458 twinmos jó memóriákat csinál, de ezt nem ismerem :) -
#4457 megnézted a linket? mit gondolsz? -
#4456 de ennek - ha jól láttam - nincs kijelzője... -
#4455 oksa -
#4454 annyira nem sürgős, nem akarom elsietni.
van egy, amit Bagír ajánlott: ez.
csak kérdeztem tőle még egy pár dolgot. -
#4453 http://www.apacer.com/apacer_english/product_html/audio_steno_av220.asp
Ebből az 512-es sarccal együtt 28 500.- -
#4452 aszem Bagír írta ezt is eLviRA-nak szal valszeg annyira nem gagyi. -
#4451 http://www.expert.hu/site/index.php?sid=hirek&hid=100
Ez milyen lehet? -
#4450 akkor még vársz mit mond Bagír? mert ha a héten kell tűlünk akkor mostanában szólj plz. -
#4449 semmi baj. tényleg.
megnézegettem a lejátszókat, de én 30e-nél nem nagyon szánok rá többet, úgyhogy hamar elvesztettem az érdeklődésemet. -
#4448 tényleg királyt írtam :) szorri, mester vagy király... összekevertem. (de mondtam, hogy nézd meg a weboldalt :D )
Music Drive Deluxe-ot megnézted? -
#4447 csak nem hiányoztam???
még élek. könyvtáraztam és megnéztem a diva gem mp3 lejátszót.
Dzsini kicsit félretájékoztatott (infopatika(infopatika.hu) - nagykörúton a király utcánál van boltjuk, én oda mentem próbálgatni, ott el lehet minddel szórakozni), mivel a bolt a Mester utcában van, egy kicsit arrébb... mindegy, elmentem.
de nem döntöttem még. Bagír azt mondta, hogy ne vegyek műanyagot. ez az, viszont rádiós, és li-ion aksija van... -
#4446 ma du már fog írni, mer megy a koliba...asssszem
kitartás -
#4445 tényleg Elvira-val mi van? nincs kivel spam-elni Eger toic-ban :) -
#4444 péntekre van egy vacsora meghívásunk (Elvira+én) amit nem tok lemondani... aztán szerintem szokásos Shex, vagy ilyesmi... -
#4443 Hát lehet, hogy céges, ha megszerveződik valami sörözés, amit nem mondanak le.
Vagy nem tolnak el.
Esetleg helyeznek át.
Ez egy ilyen hónap na.
Ti mit toltok hétvégén? -
#4442 céges piálás? vagy magán...:) -
#4441 alkesz :) -
#4440 Ja, nektek is.
A pénteki bowlingot megdátummódosította az apc-s kolléga, az ugyanerre az időpontra szervezett biliárdozás szervezését meg előzőleg leállította a szervizes kolléga programütközés miatt.
Megint marad a piálás! -
#4439 reggelt, vagy mit -
#4438 és valszeg igaza van. -
#4437 Fater azt mondja, napi fél órát illik foglalkozni a házzal és rendben lesz a dolog. -
#4436 én összeraktam a vasárnap vett lámpát a pecóban :) -
szakember #4435 Na most megyek... -
#4434 Én kezdem az itthoni melót.
A konvektort sikerült újra működésre bírnom. -
#4433 lassan én is