9754
Akinek kell, tudja, mi ez...
-
#5232 tényleg? és nem zavar, hogy előítéletesek az emberek a tulajdonosokkal szemben? -
#5231 jó szórakozást! -
szakember #5230 Kár, hogy én nem tudok büntetőpontot adni!
Kapnátok a negatív Audizásért...
Én vennék Audit:
-
#5229 Bobby McFerrin -
#5228 milyen koncert lesz? -
#5227 20-án viszem koncertre, kiváncsi leszek milyen lesz a felvétel :) rádióból már vettem fel vele, olyan 3 óráig bírja az aksi a felvételt :D -
#5226 semmi baja, amitől tartottam, hogy a 4irányú gombja meglazul az se érződik egyelőre (bár 2 hónapja nyúzom csak, úgyhogy illik is neki), nekem vegyes rádiózás-mp3-azással olyan 12-14órákat hoz feltöltéstől lemerülésig... és elég hangos tud lenni az alap fülhallgatókkal is hogy akár csendes beszédet hallgassak metrón. -
#5225 vagy nagyfaszú árja csöves -
#5224 hát tényleg nem lenne jó, ha azt hinnék... -
#5223 Eszemben sincs.
Még azt hiszik, valami kisfaszú cigány gengszter vagyok. -
#5222 az mpio-t még nem láttam élőben. lehet, hogy a diva gem gyártójának jó neve van a piacon, viszont szvsz első ránézésre nem volt annyira bizalomgerjesztő a szerkezet. műanyag, nincsenek szépen eldolgozva az élei, a gombok sem annyia megnyerőek.
ettől függetlenül lehet, hogy tökéletesen működik.
minden rendben vele? -
#5221 már autót is gyártanak?? -
#5220 akarsz audit venni? -
#5219 Meg hogy ne audikról beszéljünk és végképp ne autókról.
-
#5218 igen, az ő terméksorozatuk a Diva. (ebben a hónapban jelenik meg a fejlesztett bluetoothos GEM, fileátvitellel meg teljes telefonkezelési képességekkel)
amúgy az MPIO se teljesen névtelen, bár azért a Daisy-ékről többet hallottam :) -
#5217 A lényeg, hogy igazatok legyen! -
#5216 nekik a diva gemhez van közük, ugye? -
#5215 persze azt írnak, amit akarnak, viszont 2 év garanciát vállalnak...
Magunkról
Az MPIO márkanév a kóreai Digitalway Co. Ltd cég tulajdona, mely 1998 óta foglalkozik multimédiás eszközök fejlesztésével és forgalmázásával. Mára az MPIO a világ egyik legnagyobb MP3 lejátszókat gyártó és értékesítő cége. Jelenleg a világ hordozható MP3 lejátszói forgalmának legalább 25 %-át adják a különböző MPIO termékek.
Az elmúlt 4 év során a világ számos országában nyert díjak és elismerések száma meghaladja a 30-at.
Az MPIO márkanév a világ minden táján minőséget, megbízhatóságot, exkluzív design-t és széleskörű szolgáltatásokat jelent. Magyarországon az MPIO termékek 2 év teljes körű garanciával kerülnek forgalomba.
Az MPIO termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója és márkaszervíze az ATCOMP Multimédia Kft.
-
#5214 na tessék :D -
#5213 Daisy MultiMedia az egyik első volt, akik hordozható mp3 lejátszóval jelentkeztek a piacon, úgyhogy ők - ilyen téren legalábbis - nagy névnek számítanak. -
#5212 hát akko jó :) -
#5211 nem feltétlenül, mert pl a Diva se 1 világmárka de mégis barátságosabbnak tűnt..... -
#5210 ha rá lenne írva, hogy panasonic tapadnál rá...ennyit a fogyasztói társadalomról... -
#5209 nekem ez már nagyon noname -
#5208 nézd meg ezt, ilyet lehet kapni a nagykerben... -
#5207 bélizt én is kérek. a nőt nektek adom. -
#5206 -
#5205 Vagy bélíz börbönnel meg jéggel. -
#5204 Viszki lehet, oké. -
#5203 na végre 1 értelmes ötlet -
#5202 ok!
akkor a sort csereljuk le viszkire, abban ugy is van jeg!
-
#5201 -
#5200 -
#5199 Előszöris Vagy Carl's, vagy Carlsberg special.
Zuhany + nő yesszes, de a jégkockát én kezelem. -
#5198 a legjobbkor... -
#5197 hogy lehettek ennyire negatívak? hogy tudtok gagyi sört kapcsolni ilyen jó dolgokhoz? :) -
#5196 egy jo zuhagy egy bomba novel, utana egy stella...hmmm
-
#5195 legyen inkább zuhany! -
#5194 nekem meg 1 zuhanyra....a f@szt, inkább 1 Stellára -
#5193 ...beleteszi a jégkockát, mert azt se tudod egyedül már :)