9754
Akinek kell, tudja, mi ez...
-
#5672 majd ha felnő 1 generáció aki csak magában emlékezik meg, attól hogy elkezdem döngetni a mellem és szidni a komcsikat nem lesz jobb. -
#5671 Sokan, amikor éppen a holocaust 50. évfordulójának az x. évfordulóját közvetíti a tv azt gondolják, hogy másokról nem emlékeznek meg kellőképpen.
Én meg azt gondolom, hogy túlzások ezek az ünnepségek.
Az én nagyapám csoda, hogy hazatért grúziából, egy repesz nyoma díszíti a tarkóját, de nem akkor cselekszem jól, ha mindenkinek folyvást dicsekszem, hogy emlékszem és hogy hány éve volt...
Ezekkel a külsőségekkel van a hatalmas baj a magyar közéletben.
De előbb utóbb majd csak letisztul és akkor ilyen kérdéseket tesznek majd fel:
Először liberális voltál és fikáztad a Vatikánt, aztán a parasztoknak nyaltál, meg a nemzeti oldalnak, aztán ehhez hozzájött az egyház, végül a határontúliak, most pedig a határontúliak és a nemzeti oldal a haver.
Hogyan képzeled a jövőt?
-
szakember #5670 Én egyáltalán nem értem miért idegesítetted fel magad egy ilyen híren??? Furcsa...
Egy háborús bűnös elítélése nem érthető? Szerinted helyesen tette amit tett? (Persze, ha egyáltalán ő tette...)
Az én nagyszüleim is rettentő dolgokon mentek keresztül, ők is meséltek borzalmas dolgokat, mint ahogy mindenki mesélhetne aki háborút él/élt át. -
Szofi #5669 Jobban, köszi!
Írok mélt.
-
#5668 Hogy van a nagyid?
Ma egyéves az unokaöcsém! -
Szofi #5667 NEM! Ez nem igaz. Csak meghallgattam egy véleményt.
Konkrétan a Nagyimat, aki jogosan dühös. Nem semmi sztorit hallgattam végig, és biztos vannak még olyan emberek, akik hasonló történettel rendelkeznek, amit nem lehet megmagyarázni sehogysem!
És róluk nem hallani. Ezért voltam dühös.
Persze ez egy olyan dolog, ami ellen nem tehetünk szinte semmit, maximum kiírom magamból. Ez történt a reggeli spam-emben.
A franciákat meg igyekszem nem utálni. Nem szertnék utálni. -
Szofi #5666 Huh, akkor király vagy!
Neeem, inkább Királylány! -
#5665 neked is! -
#5664 Vidám napot kívánok mindenkinek! -
#5663 Tegnap végre elkezdtem a szakdolgozatomat!
Lehet, hogy tényleg idén diplomázom ?!?!?? -
#5662 Jó reggelt!
Szofi lájtosan indította a napot...
Majd este megbeszéljük. -
#5661 Talán ha ott lettek volna.
És ha tudták volna, hogy mi melyik oldaláról is mentünk a tátrának. -
#5660 trianont nem az amcsiknak köszönhetjük de inkább nem megyek bele mert még ban-ra kerülök -
#5659 aki utálja a franciákat, az általában nem a vh -k utáni dolgaikért... -
#5658 Túl sokat hallgatsz a múlttól megkeseredett, dühös, valakit mindenképpen gyűlölni akaró embereket.
Te utálod a franciákat azért, amit tuldképp amerika tett Magyarországgal az 1., illetve a 2. vh. után. -
Szofi #5657 Én nem is erről beszéltem. Hanem arról, hogy mindenhonnan ez folyik!
-
#5656 Attól, hogy 700e magyart elhurcoltak, meg dédnagyapámtól elvették a két szabóságát az az ember még lehet háborús bűnös. -
#5655 üdv -
Szofi #5654 Jó reggelt!
Reggel egyből ideg lettem egy hírtől.
Bemondták, hogy Ausztriában kiadattatnak egy 86 éves magyar férfit háborús bűnök miatt. Mondanom sem kell, hogy miért.
Csak arról nem esik szó, hogy mi lett azzal a 700 ezer magyarral, akit Oroszo-ba hurcoltak! Vagy éppenséggel, azokkal,akik pincében élték át/meg - ha sikerült - a háborút.
Nagyon-nagyon mérges lettem, ott morogtam ezerrel az egyik lakótársamnak...
(LTeeBee! Nem gáz a téma?) -
#5653 nem hiszem, hogy annyira intelligens lenne, hogy így tudná magát kontrolálni.. de igazából nem is érdekel... -
#5652 Erre gondoltam. -
#5651 Egyikhez se értek. -
szakember #5650 Nem tudhatja, nem nevel gyereket...
:D -
#5649 egy puncit azért ne hasonlítsunk már egy gyerekhez... -
#5648 végülis lehet csak neten viselkedik bunkó módon, itt éli ki magát. -
szakember #5647 Érted Te hogy értem!
Ne játszd meg magad... :) -
#5646 Az alapján, hogy itt tettetem a hülyét. -
#5645 Ez olyan, mintha petyka2 azt mondaná, hogy nem kaphatok puncit, csak mert nem értek hozzá. -
#5644 Abból, ahogy az sg-re írogat?
Nemá! -
#5643 Nem merek ítélkezni.
Mindenkinek van defektje(én például nem írok helyesen). -
szakember #5642 Ezzel én sem értekegyet! Az igaz, hogy nem tudhatod te milyen szülő lennél, de ettől függetlenül azt láthatod, ha valakinek nem való gyerek... -
#5641 igen, az egy dolog. de azt hiszem ahhoz elég vagyok, hogy megállapítsam, hogy ilyen embernek nem való gyerek. -
#5640 Nem nevelünk gyereket, nem tudhatjuk. -
#5639 ezt hogy érted? -
#5638 Méghogy én nem ismerem!
Megsértett. -
#5637 Mondjuk ehhez szerintem mi még nem annyira szólhatunk hozzá. -
#5636 és gyereket nevel. az a durva. -
Szofi #5635 Nagyon durván sötét a csávó!
Mármint a Krisztike... szóval értitek. -
#5634 Én igyekszem mindig kerülni a helyesírási hibákat:D -
szakember #5633 ok #5627