Kétezer dolláros kártérítést fizet az RIAA-nak egy 12 éves kislány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Pedig pont õk a pedofilok, elvégre egy 12 éves kislányt baszogatnak :)
Bonewerkz
jol csinaljak, inkabb rafogjak a masikra, hogy pedofil (a P2P halozatok uzemeltetoire)
minden igazi vagott***u igy csinalja...

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.

b
(18)

b
:P

b
a riaa-ban ott ül az a sok pedofil vén buzi és nincs jobb dolguk, mint 12 éves kislányokat molesztálni.

ahelyett, hogy az olyan nagyszjú köcsög kalózokat kúrogatnák, mint ti vagytok.

öreg fifti szent éhezik miattad!

Mocskos szemét RIAA!Undoritó, hogy egy kis 12 éves lányt perbefog.Hányok az ilyen dolgoktól.

A szabadság országában ilyenek történnek?
Bonewerkz
tiszta kapitalfeudalis rendszer van... amarika is ott fogja vegezni, ahol a romaiak,ha igy folytatja... 12 eves kislanyt beperelni... jellemzo ez az amerikaiakra, hogy a hatalmukat minden gatlas nelkul kihasznaljak

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.

"Sajnálom amit tettem. Nagyon szeretem a zenét, és nem szeretném megkárosítani kedvenc elõadóimat. "
Csak ezért úszta meg ilyen simán. Valószínûleg a kiscsaj el sem mondta ezt soha, vagy ha igen akkor elétoltak egy papírt, hogy ezt el kell mondanod, különben jön a bíróság. Nevetséges az egész.
amcsiban 12 felett büntethetõ bárki

14éves korig nem is bünthethetõ!Szal nemtom mi értelme volt...

\"Life is around you and in you.\"

hat nem hiszem hogy felelmet keltett barkiben viszont annal tobb gyuloletet, asszem szet fogjak szedni az oldalukat meg par ezerszer... :)
nem is banom, aki ilyen bunko, azt szivassa a vilag.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

tényleg tökhülyék ezek odaát

SoDI---
12 éves kislány.
Gratula.
Börtönbe a sok szeméttel!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Ch_Slater
undorító...nemsokára jönnek a koncentrációs táborok meg minden ami ezzel jár. hiába a pénz nagy úr...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.