6
Lehet-e valahogy soros porton keresztül game-et nyomatni?
  • NeoMaN
    IPX/SPX és TCP/IP protokollok telepítve vannak mindkét gépnél a hálozathoz? Nalunk is volt probléma, van ami csak ipx/spx-en műxik, amíg nincs telepítve ki sem választható a gameban a lan opció.. Nem nagyon értek a hálozathoz, de nálunk, miután hozzáadtam a ipx protokollt, ment minden.
  • [Jakuza]
    Es az is tetu lassu, szal felejtos a dolog.
    Inkabb a LANt probaljatok rendesen beloni.
    Amit tehettek: megnezni a kabelt amit vettetek, mert 2 gep osszekotesehez Crosslink kabel kell nem sima patch kabel.
    Megnezitek a halokartyak konfigjait, telepitve van e TCP-IP vagy regebbis jatekokhoz IPX.
    Esetleg fix IPt adni mindket gepnek,sot meg az is elofordulhat , hogy a ket op. rendszer kulonbozo es ezert nem szereti a 2 gep egymast.
    Lattam hasonlot 98-XP operacios rendszerrel.
  • RelakS
    Mellesleg a soros összekötés sajna kihalt a gémekből, az uccső asszem az AVP1 volt, ami használta
  • RelakS
    Biztos, hogy keresztcsatolt vezetéket használtok? Mellesleg ha egyik gépen van ikszpé, ajánlott a másikon annak a cd-jével konfigolni a hálót.
  • Csudri #1
    Szertnék NFS Porsche U-t nyomni egy haverommal, de valahogy az notebookja nem akarja megjeleníteni a menüben a Lan games opciót. Csak a peer to peer - modem választható. Az én gépemnél pedig csak az internet games és a peer to peer - IP elérhető. Pedig a hálókártyák a helyükön vannak és a kábelek is!

Esetleg valami megoldás?

Vagy netán soros port?