3392
  • MaSzKa
    érdekes 1 teszt

bár nem volt korrekt de így is a Samsung nyert

CD írás tekintetében az LG-GSA-H66N végzett az első helyen, míg a legrosszabb teljesítményt ismét az ASUS meghajtója produkálta, valószínűleg a lemez alapanyagával gyűlt meg a baja a meghajtónak. A DVD írás tesztjében a Samsung SH-S203D lett a legjobb, míg az LG-H66N végzett az utolsó helyen: ez a meghajtó firmware frissítés után is csak a fenti képen látható módon, csiga lassúsággal volt hajlandó megírni a Traxdata lemezt.

A DVD-írók összességében hasonló zajszinten üzemeltek, talán a Samsung meghajtóját emelhetjük ki a mezőnyből, ha a legkevésbé zajos egységet kéne megneveznünk, viszont a legzajosabb eszköz megválasztásánál már bajban lennénk, hiszen a meghajtók nagyon-nagyon egyformák zajkibocsátás tekintetében.

A tesztek folyamán a két legjobb teljesítményt nyújtó modell a Samsung SH-S203D és az LG GSA-H66N volt, míg a leggyengébb teljesítményt az ASUS modellje mutatta fel. Ennek fényében a következő oldalon értékeljük a résztvevők teljesítményét.ű

nekem eddig mindent beolvasott a Samsung 183A amit ismerős 18x-es Sony NEC-je nem :P
  • MaSzKa
    ha nem vetted észre a srác aki írta hülyeséget mondott vagy valótlant

amúgy 5év után se lesznek a cd vagy dvd olvasók normalhasználat estén csapágyasak

• Sanyix
    Csapágy nélkül forognak a mozgó alkatrészek? Hát az még rosszabb mintha csapágyas lenne. Elekromágneses maglev elven működő csapágyakat meg nemnagyon használnak, így jobb sincs nála :D

Egyébként meg nemtudom mi köze egy csapágynak a tápegységhez.
  • MaSzKa
    milyen márka és típus?

máárkás?????????? minőségi is?
  • Bmx01
    márkás a tápom, akkor nemtom mi csörgött annyira benne mikor olvasni, vagy
    írni akartam volna vele, jó hogy van rá gar de én nem akarom mindig garanciázatni minden félévenként
  • Met
    hát ez lol, valami gond van rögtön a táp a hibás
  • MaSzKa
    nincs is benne csapágy

2év gari van rá

sztem gagyi a tápod!!!
  • Bmx01
    Volt már samsungom, de fél évnél nem bírt többet csapágyas lett, még 1 szer nem veszek.
    A pioneer 2 és fél év után halt +.
  • MaSzKa
    SAMSUNG SH-S203P Nero 2év Sata Lightscribe 7eFt
  • Bmx01
    Behalt a Pioneer 110D íróm és nézegettem hogy miet vegyek. A 212-re esne a
    választás ismét pioneer-ből, valakinek nics véletlen ilyen hogy szeméjes tapasztalatot tudna mondani??
    Vagy mit lehet tudni róla + éri e meg venni ??
  • kalimpa
    Gyanítom, hogy valami rendszerhiba lehetett, aztán mivel nem indítottam újra a gépet, a másik két dvd-t is elrontotta. (?) Hát a fene tudja.
  • PíszLávJuniti
    memóriahiba?
  • kalimpa
    Méltányolom a segítő szándékát mindenkinek! :) De azért a cucc marad nálam.
  • MaSzKa
    vírus kémprogik is lehet nek a hibásak

friss winxp sp2
    legújabb driverek
    legújabb iró progik

friss bios az alaplapba

vagy hozd el hozzám ajándékba
  • MaSzKa
    látom kedvenced lett ez a topic
  • kalimpa
    Jelentem most sikerült. Ugyanaz az író, ugyanaz a progi, ugyanaz a file, ugyanaz az alapanyag. Tegnap meg zsinórban 3 lemez ment a kukába.

Bár érteném.
  • MaSzKa
    amugy írtam neki FW frissitsen
    vagy új nero

vagy 40eres kábelle próbálja egyedüliként master-on

ha így se jó

másik gépbe

ha így se akkor Samsung lesz a barátja ha van sata SH-S203P ha nincs akkor SH-S202 valamelyik típusa
  • MaSzKa
    jó ötlet
  • Met
    szerintem be is lehetne csukni a topicot, utolsó hsz-be "Segíteni nem akarunk, ha bármi gondod van vegyél Samsungot bye MaSzKa"
  • MaSzKa
    olvass vissza és vegyél amit ajánlottam
  • kalimpa
    Na, szorítsatok. Most fogtam neki még1nek.
  • kalimpa
    Adat, iso-file-ok. Nekem is volt már olyan, hogy egymás után 5-6 lemezt gond nélkül kiírtam. UGyanilyet, ugyanígy. Esetleg nem lehet, hogy az első hiba után egy reboot nem ártott volna?
  • MaSzKa
    a flexkorongot is beolvassa a házifeladatomat is megírja :D
  • Met
    de az Samsung, neki meg Pio-ja van
    a Samsungba lemez se kell annyira szuper
  • MaSzKa
    én volt olyan hogy egymásután 10dvd-t írtam meg és semmi baja nem lett
  • Met
    adat, film?
  • kalimpa
    Nem, 4 klf. Nincs okom azt feltételezni, hogy a file-ok voltak valamiképpen sérültek. Kár, hogy a hibaüzenetet nem mentettem, hülye vagyok. :( Most nem merek újra nekifogni, mert nem vagyok milliomos. :)
  • Met
    Ugyan arról csináltál volna 4 másolatot?
    Előfordulhat, hogy túlmelegszik a meghajtó.
  • kalimpa
    A legújabb fw van rajta.
  • MaSzKa
    új fw-t neki
  • kalimpa
    Hello!

Ötletet szeretnék, van egy Pioneer 108-as dvd-íróm, ritkán használom. Ma írtam Fujifilm DL lemezeket, az elsőt még gond nélkül megírta, aztán a 2,3,4-es próbálkozásokat sorra elrontotta. Imgburnt használtam, és a lemez lezárásánál akadt ki hibával.
    Szóval most akkor:
    -rossz az íróm (eddig semmi baja nem volt, ugyanilyen -bár máshol vett- márkájú dvd-t írtam már vele párat)
    -4 lemezből 3 szar volt
    -csak 1 volt szar, viszont újra kellett volna indítani a gépet/imgburn-t
    -egyéb ok

Valaki tud tanácsot adni? Köszi!
  • MaSzKa
  • Met
    Jól sejtem, hogy amikor ezt a képet linkelted zokogtál és úgy szenvedtél mint ördög a szenteltvízben?
    Amikor meg a #3119-et írtad rohannod kellett zsepiért...
  • MaSzKa
    Samsung bejelentette a világ eddigi leggyorsabb DVD-íróját, amely elképesztő 22x-es sebességgel képes megírni a DVD lemezeket. A vállalat újdonsága Super WriteMaster SH-S223-as típusjelzéssel rendelkezik, az újdonság számos hasznos technológia segítségével próbálja gyorsan és megbízhatóan írni a különböző korongokat.
  • MaSzKa
    lg 22x

• MaSzKa
    Taiyo Yuden

• MaSzKa
    persze

nekem szokott lenni de drága nagyon olyan 140ft/db

a tth02 az olyan 60Ft
  • davidka003
    TDK-ból van TY? Nem csak Verbatimban?
  • MaSzKa
    tehát TDK-ból a legjobb fajta a T. Yuden