Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
de jobb az újabb fw csak legyen

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Met
Minek másik fw? Egy samsung gyári állapotában visz mindent mint a szél, vagy nem?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

MaSzKa
annyi a baja a Sasmung supportnak hogy ritkán jellenek meg új Frimwarek

davidka003
Megrendeltem, holnap hozzák.
Majd beszámolok a tapasztalatokról.
Annyiban különbözik a tiedtõl, hogy támogatja a Lightscribe-et.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Solten
Nekem BEBE van, eddig nem volt finnyás semmilyen lemezre. Igaz, Ricoh-val nme próbáltam 😊

Saor Alba

Sziasztok!
Van egy kis problémám: egy PIONEER DVR- 109-es írom, ami pixelesen ír, lehet vele valamit csinálni vagy kuka?
A kortörténethez hozzá tartozik az is, hogy kb. 10-bõl kétszer pixelmentesen kiírja a filmet, de minél többször nézem annál vacakabb lesz (többszöri lejátszásra egyre jobban pixelesedik és lefagy az asztali lejátszóban). Az írás 4X max.6X–os sebességgel történik TDK ill, VERBATIM DVD-re. A firmware-frissítést meg csináltam, a haver gépében is ugyanolyan vacakot ír. SEGÍTSETEK!
davidka003
Valaki?
Ha jó akkor még ma megrendelném.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Venni akarok egy ilyen írót:

SAMSUNG - SH-S203P/BEBN Fekete OEM SATA

A mostani Pioneer-em nem írja meg a Ricoh lemezeket. 😞
Mi a véleményetek errõl? Van ennél jobb?

PíszLávJuniti
HTPC
Meg elõfordulhat, hogy linux nem 100-as vele.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

MaSzKa
van Corsair telefon is?

olyat nem veszek mert nagyon halk és nem hallanám XD

MaSzKa
van Hitachi/LG is

Szerintem meg kétfélét használnak, abból az egyik az Toshiba-Samsung. (Meg a megboldgult HDDVD is az volt.)

Nem igazán, Asus sajnos (egyesek szerint szerencsére) LiteOn beles jó ideje, a BenQ-nak szerintem saját bele volt (de ugye jóóó rég megszüntek) és nagyon jó meghajtók voltak. A Pioneer-nak meg saját bele volt, régebben az Asus, GigaByte meghajtók belét adta, de manapság ... még a Plextor is áttért LiteON-ra ha jól tudom, a kombó BD meghajtójuk meg LG beles. Pfff.

" Az XP Service Packok nélkül ismeri e?"
Ki használ olyat, aki nem mazohista? Minapõm raktam újra az SP2-t, utána potom 99 darab frissítést tett fel magának, én integrált SP3-at tennék fel, vagy legalább az SP3-at külön ... SP nélkül csak az USB2, a nagyobb partíciók és más "lényegtelen" dolgok nem mûködnek. Meg hát nem is a legstabilabb dolog.

Met
nem samsung vagy Corsair telefonod van?<#wow2>
képmutató!!!444

MaSzKa
logitech se romlott el 😄

nah jó az LG telefonom elromlott 😞
pedig fasza volt
kinyítható és sokat nyítogattam és néha nincs kép

MaSzKa
Samsung SH-S203P 2év sata +nero lightscribe 7eFt vedd+!😄

PíszLávJuniti
akkor csak a Satas rész érdekel.
Mindenféle linuxszal, más oprendszerrel nem lesz gond?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Met
Neked minden romlott ami nem samsung...

MaSzKa
amióta a sony-val közösen vannak sztem romlottak

PíszLávJuniti
A Necek mennyire jók?
Satával jár együtt probléma? Az XP Service Packok nélkül ismeri e?

MaSzKa
ja akkor bocs

S202 az IDE-s és azt kapni 6200Ft- alatt

Aquli
"500ft-ot spóróltál grat 😞"
grat? ez mi? hagyjad már magad... egyébként sem az olcsósága miatt vettem ezt.

S203P-vel tényleg jól jártam volna, fõleg, hogy nincsen SATA a gépemben.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

MaSzKa
a srác azért ajánlotta olcsóbban hogy vigye már el valaki

LG volt a régi 4081B az talán jó volt
4167B az 1 fos
a H10L-em meg még szarabb volt😞

szal ennyit az LG-rõl

Samsung SH-S203P 2év sata +nero lightscribe 7eFt kellett volna venned

500ft-ot spóróltál grat 😞

Aquli
Oké köszi a válaszokat.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

davidka003
"És amúgy milyen pozitív hatása van a firmware-frissítésnek? Az írás sebessége lehet jobb, vagy kisebb az esélye a hibázásnak?"

Felismeri az újabb lemezeket/gyorsabban írja õket/jobb lesz az írás minõsége.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Aquli
ebben a gépben már van egy lg dvd-rom, a másikban pedig egy cd-rom meg egy cd-rw/dvdrom kombó, és mind jól mûködik, illetve az eladó srác is ezt ajánlotta (neki meg azért hittem, mert az lg még olcsóbb is volt, mint a pio).
És amúgy milyen pozitív hatása van a firmware-frissítésnek? Az írás sebessége lehet jobb, vagy kisebb az esélye a hibázásnak?

davidka003
Miért pont LG-t vettél?
Sokkal jobb a Pioneer, Samsung.
Én mindig úgy csináltam a firmware frissítést, hogy ugyanazon ide kábelen volt az író és a vinyó. DVD nem volt benne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Aquli
Sziasztok!
Most vettem egy LG H58N-t. Érdemes frissíteni a firmware-t? Letöltöttem, az exe file melletti readme olyan instrukciókat ír, hogy csatlakoztassam úgy, hogy más eszközt nem csatlakoztatok azon az ide kábelen, és masterre jumperoljam, úgy futtassam a firmware-t. Ez tényleg fontos (most a winchesterrel egy ide kábelen van)? Mi baj lehet, ha így elindítom az update-et?

MaSzKa
<#taps>

davidka003
"Én is MaSzKával értek egyet! Pioneer a legjobb író!"

<#taps> MaSzKa szerint a Samsung a király.

MaSzKa
<#wow3><#idiota>

Üdv 😊
Én is MaSzKával értek egyet! Pioneer a legjobb író! kb. 2004 óta nyúzom a PIO 108-ast, egyszer volt rajta firmware csere 1.20-ra és se elötte, se utána nem volt gondom vele, pedig dual DVD-t is gyakran égetek. Öcsém és munkatársaim sem bánták meg. Persze köztük is akadt aki más márkát favorizált, NEC, Plextor, LG, Samsung. Így ebben a sorrendben, mert azóta kitudja hányadikat veszi 😄

MaSzKa
pedig valami szövetség van
esteleg Philips/BenQ Xbox360-be ez van

Hát... a pio az etalon. Most hogy a plextor is lement gagyiba, mondhatjuk egyszerûen a legjobbnak is.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Sanyix
Rosszul tudod.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

MaSzKa
ismerõsnek van Pio 109 meg 18x-es is volt
szerencsére csak volt, mert a TDK DVD-RW 6x és a 2,4x és a Verbatim DVD-RW 6x-et nem olvastba be és nem is írta meg a LG-vel 4167b egyetemben

a H10L LG-im is volt az meg a TDK DVD-RW 4x-el nem tudott mit kezdeni

az összes meghajtón a legújabb FW volt

amióta Samsung W162C és utána S183A-m van azóta nincs ilyen bajom
ismerõsnek is a Pio helyett S183L lett véve amit azóta is maximális meg elégedéssel használ

igaz 3 hetet várt rá mire megjött

MaSzKa
BenQ Asus Pioneer az ha jól tudom 1besõt használ

Pioval már össze se merik hasonlítani. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Sanyix
Még jó hogy a fos márkákkal hasonlítják csak össze. Azoknak is a régebbi cuccaival.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Aquli
Samsung - SH-S202N 20x, 16xDL, LScribe, IDE, OEM
Errõl tud vki vmit? 6500 huf

MaSzKa
Samsung 182D és ennek a különbõzõ típúsai

de 20x-eset is vehetst lightsribeost 2év garival 6500Ft

Aquli
Satám nincs úgy nézem (Abit nf7), szóval ata-ban milyet érdemes venni?

Aquli
everestben hol látom, hogy az alaplap milyen bemenetekkel rendelkezik?

MaSzKa
<#vigyor0>hihi

Met
asztaqrvaúristenwow
grat, mostmár férfi vagy
<#falbav>

MaSzKa
ja újabbat kaptam mint a képen van
2007-es verziót!

MaSzKa
most vettem Samsung SH-S203P Lighscribe Sata Fekete 2év 7eFt írót
és ezt is kaptam hozzá 😄

MaSzKa
<#eljen><#taps>

Met
Örüljneki, hogy nem azt vágta rá egybõl, hogy vegyél Samsung írót...