Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Majd beszámolok a tapasztalatokról.
Annyiban különbözik a tiedtõl, hogy támogatja a Lightscribe-et.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Saor Alba
Van egy kis problémám: egy PIONEER DVR- 109-es írom, ami pixelesen ír, lehet vele valamit csinálni vagy kuka?
A kortörténethez hozzá tartozik az is, hogy kb. 10-bõl kétszer pixelmentesen kiírja a filmet, de minél többször nézem annál vacakabb lesz (többszöri lejátszásra egyre jobban pixelesedik és lefagy az asztali lejátszóban). Az írás 4X max.6X–os sebességgel történik TDK ill, VERBATIM DVD-re. A firmware-frissítést meg csináltam, a haver gépében is ugyanolyan vacakot ír. SEGÍTSETEK!
Ha jó akkor még ma megrendelném.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
SAMSUNG - SH-S203P/BEBN Fekete OEM SATA
A mostani Pioneer-em nem írja meg a Ricoh lemezeket. 😞
Mi a véleményetek errõl? Van ennél jobb?
Meg elõfordulhat, hogy linux nem 100-as vele.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
olyat nem veszek mert nagyon halk és nem hallanám XD
Ki használ olyat, aki nem mazohista? Minapõm raktam újra az SP2-t, utána potom 99 darab frissítést tett fel magának, én integrált SP3-at tennék fel, vagy legalább az SP3-at külön ... SP nélkül csak az USB2, a nagyobb partíciók és más "lényegtelen" dolgok nem mûködnek. Meg hát nem is a legstabilabb dolog.
képmutató!!!444
nah jó az LG telefonom elromlott 😞
pedig fasza volt
kinyítható és sokat nyítogattam és néha nincs kép
Mindenféle linuxszal, más oprendszerrel nem lesz gond?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Satával jár együtt probléma? Az XP Service Packok nélkül ismeri e?
S202 az IDE-s és azt kapni 6200Ft- alatt
grat? ez mi? hagyjad már magad... egyébként sem az olcsósága miatt vettem ezt.
S203P-vel tényleg jól jártam volna, fõleg, hogy nincsen SATA a gépemben.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
LG volt a régi 4081B az talán jó volt
4167B az 1 fos
a H10L-em meg még szarabb volt😞
szal ennyit az LG-rõl
Samsung SH-S203P 2év sata +nero lightscribe 7eFt kellett volna venned
500ft-ot spóróltál grat 😞
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Felismeri az újabb lemezeket/gyorsabban írja õket/jobb lesz az írás minõsége.
És amúgy milyen pozitív hatása van a firmware-frissítésnek? Az írás sebessége lehet jobb, vagy kisebb az esélye a hibázásnak?
Sokkal jobb a Pioneer, Samsung.
Én mindig úgy csináltam a firmware frissítést, hogy ugyanazon ide kábelen volt az író és a vinyó. DVD nem volt benne.
Most vettem egy LG H58N-t. Érdemes frissíteni a firmware-t? Letöltöttem, az exe file melletti readme olyan instrukciókat ír, hogy csatlakoztassam úgy, hogy más eszközt nem csatlakoztatok azon az ide kábelen, és masterre jumperoljam, úgy futtassam a firmware-t. Ez tényleg fontos (most a winchesterrel egy ide kábelen van)? Mi baj lehet, ha így elindítom az update-et?
<#taps>#taps> MaSzKa szerint a Samsung a király.
Én is MaSzKával értek egyet! Pioneer a legjobb író! kb. 2004 óta nyúzom a PIO 108-ast, egyszer volt rajta firmware csere 1.20-ra és se elötte, se utána nem volt gondom vele, pedig dual DVD-t is gyakran égetek. Öcsém és munkatársaim sem bánták meg. Persze köztük is akadt aki más márkát favorizált, NEC, Plextor, LG, Samsung. Így ebben a sorrendben, mert azóta kitudja hányadikat veszi 😄
esteleg Philips/BenQ Xbox360-be ez van
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
szerencsére csak volt, mert a TDK DVD-RW 6x és a 2,4x és a Verbatim DVD-RW 6x-et nem olvastba be és nem is írta meg a LG-vel 4167b egyetemben
a H10L LG-im is volt az meg a TDK DVD-RW 4x-el nem tudott mit kezdeni
az összes meghajtón a legújabb FW volt
amióta Samsung W162C és utána S183A-m van azóta nincs ilyen bajom
ismerõsnek is a Pio helyett S183L lett véve amit azóta is maximális meg elégedéssel használ
igaz 3 hetet várt rá mire megjött
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Errõl tud vki vmit? 6500 huf
de 20x-eset is vehetst lightsribeost 2év garival 6500Ft
grat, mostmár férfi vagy
<#falbav>#falbav>
2007-es verziót!
és ezt is kaptam hozzá 😄