2471
Szal...
-
#16 Van egy nagy rakat promó cuccom PS2-re: demók DVD-k és teljes játékok is, rengeteg cím! Eladni nem tudom őket, de csere érdekelne eredeti PS2 gamék képében. -
Tom Alien #15 Keresem cserére erdetiben xboxra a Lord of The Rings - Return of the King-et. Tudnék adni érte Project Gotham Racing 2-t, Dead Or Alive 3-t, vagy Clone Wars-t. -
#14 Ide is:
Keresem a következő (eredeti, PAL) játékokat:
- Bust-A-Move 4 (PS1)
- Super Bust-A-Move 1 (PS2)
[email protected] -
Tom Alien #13 Xbox játékot szeretnék érte mindenképpen. -
#12 Tudnek mondjuk adni original pcs gamet( van eleg sok), vagy valamennyi lovet... -
#11 Igen. -
#10 GT3 az platinum? -
#9 Colin 3, Gran Turismo 3-tól megválna egy cimborám. Eredeti mind2, alig használt (két-három alkalommal, ha volt gépben, nem tetszett neki egyik sem.
Colin 3: 10k
GT3: 6k
Two in one: 15k
:) -
#7 Én nem pesten lakok de ha itt jársz Siófokon elcserélhetjük a FFX-et TTT-re:) -
#6 mit kernel erte? -
#4 X-bx az meg nincs nekem majd karacsonykor lesz :) -
#3 Nekem Xboxra kellenenek olcson a kovetkezo csakis Full dvd-k.:
--- Crash---- Destruction derby-s jatek
---Maximum chase---- driveing action
--- Crash Bandicot----The wreth of codex(vagy valami ilyesmi)
---- Es persze amint megjelenik, akkor: 1,Breakdown, 2, Whiplash, ... -
#2 Nekem ez a par jatek kene nagyon de csakis FULL es csakis DVD-en.
Street Fighter Ex3
Pro Evolution Soccer 3
Arc the Lad: Twilight of the Spirits
War Of Monsters
Tekken Tag Tournament Vagy Tekken 4
-
#1 Ittten ko kielni a a csereberezest.
Kezdenem :)))
Szal most hetvegen Pesten leszek es kene nekem par uj gama. Aki Pesten lakik es eladna esetleg elcserelne irott Ps2 DVD-jet az vagy arat mondjon vagy mije van.
Nekem ezek vannak DVD :
Silent Hill 3, Jak and Daxter , ICO , Primal , Wild Arms 3 , DotHack 1 , Dark Cloud 1 es 2 , Xenosaga , FFX , Suikoden 3 , The Geataway , Onimusha
Es ezek CD (bar nekem nem mennek :()
Nba Street vol. 2 , My Street , Beach King Stunt Racer
Varom a javaslatokat :)))
Jah tobbet mint 2000 forintot nem hiszem hogy adok egy masolt DVD-ert de ez megegyezesen is fugg :))