2471
Szal...
-
hi all!
Eladó egy Dreamcast, okosítva, mintegy 120 CD-vel, két SEGA irányítóval, két utángyártott rezgővel és két memokártyával.
30 rongyért szeretném eladni.
Ha valakit érdekel, privizzen, vagy mailozzon: [email protected] -
amatőrps2 #148 Hali !
Keresek eredeti Mortal Kombat Deceptiont. -
surdilovic #147 Üdv Konzolosok!
PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
Hibátlan, gond nélkül működik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
Köszi a figyelmet!
Attila
Telefon: 0670/220-9436
E-mail: [email protected] -
joe69 #146 8mb ps2 memo 5k-ert elado, 30-537-71-89 -
lyonell #145 tel:0622325122 -
lyonell #144 Xbox,1 joystickal,200db játékkal,átalakítva hibátlan állapotban.
Gamecubre csrélhető:
gamecubehoz minimum 2 db játék és egy memóriakártya legyen!!! -
Sziasztok! Lenne egy Playstation 2 höz készült GYÁRI VGA Adapterem ! Gyártó: BLAZE
Ára: 7000Ft Akit érdekel Irjon az [email protected] cimre,vagy hivj a 06302864143 telefonszámon. SMS-t NE KÜLDJ!!
-
orkenyid #142 !GBA JÁTÉKOK: ELADÓ VAGY ELCSERÉLNÉM!
SuperMarioAdvance 3 Yoshi's Island (doboz van, könyv nincs)
SuperMarioSuperstarSaga (mindene megvan)
Zelda (doboz, könyv nincs)
Metroid Fusion (mindene megvan)
F-Zero (doboz van, könyv nincs)
The Sims (doboz nincs, könyv van)
+Flash2Advance 256Mbit-es flashkártya + LPT (párhuzamos portos) linker (nem hibás, csak nem megy SP-vel) (ha van más flash kártyád cserélhetünk, 128-as is jo nekem!)!
ÁRBAN MEGEGYEZÜNK!
Itt keress:
MSN: [email protected]
E-Mail: [email protected]
-
tico999 #141 Vennék Dreamcastot kevés játékkal. (Igazábol csak a Soul Calibur kellen hozzá) -
Eladó egy Sony Playstation /SCPH- 9002- es széria/ a hozzávaló kábelekkel, vezetékekkel egy rezgős és kettő sima kontrollerel, 90 játékkal és 3+1 memóriakártyával / az egyik 2 megás / adok hozzá ajándékba még Hordozható Cd- tartókat és egy Speedlink kormányt a hozzávaló pedálokkal együtt. U. i. : A gép olvasófeje nagyon jónak mondható az 52X- es sebességel megírt lemezeket is szépen beolvassa és lejátsza.
-
amatőrps2 #139 Sziasztok!
Keresek Ps two-hoz eye toy+játékot. Gyárit!!Álítólag a kamerák közül sem működik mindegyik ezen az új gépen. Tudtok erről valamit??
[email protected] -
Eladó !
Splinter Cell : Pandora Tomorrow
Burnout 3
Mindkettő ps2-s gamma
Akit érdekel írjon ide vagy küldjön mailt! -
NormalisEmber #137 Eladó még :
GBC-ra
Mario Golf
Ár:4000
GBA-ra
Doom
Ár:4500
Breath of Fire
Ár:4500
Golden Sun
Ár:5000
Aki az egészet elvinné:16000
Ha csak a GBA-s játékokat:12000 -
NormalisEmber #136 Eladó eredeti japán xenosaga 2(sima,nem a limitált kiadású)
Ár:9000Ft
-
Na... ha tudtam volna akkoriban :D Mind1 nem nekem kellet ugysem. Enyem sajnos sokat porosodik mert alig tudom kezbefogni a joy-t... bar a KOTOR 2 miatt elokaptam es latok meg egypar jatekot amirol lecsusztam. -
Eltergo #134 Használt GameCube memoriakártyát keresek :-)
Akinek van eladó az irjon nekem: [email protected]
-
Ha még aktuális a kérdés, nézz körbe apróneten:
"ELADÓ! ! ! ALIG HASZNÁLT XBOX, GYÁRI TARTOZÉKAIVAL, DOBOZÁVAL, 1DB EREDETI JÁTÉKKAL. ÁR: 35000. - TEL: 06- 20- 9- 188- 742
--------------------------------------------------------------------------------
Hely: Budapest Feladás: 2005-01-04
Feladó: zoli
Lejárat: 2005-01-24
Rovat: Konzol játékok (psx,x-box, sega) - X-Box
Ar: 35000 " -
nagyr #132 Szevasztok keresek GT3, WRC4 és MoH Frontline PS2 játékokat használtan, megunva, méltányos áron.
:-)
private: [email protected]
nagyr
-
joe69 #131 elado bontatlan lotr: return of the king ps2 game, platinum kiadas
csak zseton jatszik -
jeva #130 folyamatban. -
Emigrálj. -
jeva #128 ubergaz ez az orszag. sehol nem lehet metroid 2-ot kapni. -
Tenyleg senki sem akar megvalni a hasznalt X-Box-atol ?:D -
A spam vége:
Pratchett topic
Inenntől bekk to téma, a fenti linken pedig folytassuk a diskurzust :) -
Igen mar majdnem 10-et kiolvastam :(
De kell meg a :
Piramisok
Bubajos Bajok
Eric (ez naon kell)
Veszbanyak
Mert ezek nincsenek meg meg eddig... -
DE NEM SOKÁIG!
;) -
Te Pratchet-et olvasol!!! :)) -
Aj szo szorri! -
Nope - érdekesen fogalmaztad meg a mondatot, ezért néztem félre: természetesen a Könyv előbb volt mint a játék. -
Ehh? Hogy a jatek elobb volt minta konyv?? -
Fordítva ;) -
Hagyama'! Imadom! Most vagyok a Kaszas c. konyvnel amire a Discworld 2 c. jatek alapul :DDD -
Óóóóó, végre egy pozitív oldaladat mutattad meg Sephi: Pratchett olvasó ember csak jó lehet ;) -
Akkor ne vegyel 2004 -es (1.6-os) szeriat.
Tobbet nem mondhatok mert ezzel is rateszem a kest a sajat torkomara (T.P. CMOT Dibbler) -
Azt hittem, hogy valami olyasmit tudsz, amit én nem. Én is gondolkozom egy xbox vételén, ezért kérdeztem. -
Kell nekem valamire 2002-2003 szeria-as masina na :D -
Mi a baj a 2004-essel? -
Keresek jo alapotban levo hasznalt nem chippelt X-Box konzolt egy joy-al es 2002-2003 (semmikep nem 2004-es) gyarmanyut megvetelre. -
orkenyid #111 !ELADÓ! Zelda: Four Swords + Yoshi's Island használt játék GBA-hoz.
A játékok hibátlanok, csatlakozók nincsenek kikopva.
Árban megegyezünk.
Érd.: [email protected] vagy priviben. -
Vennék eredeti Champions of Norrath-ot Ajánlatokat privátba