Discovery Battlefield!?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Jo minoseg allitolag!
Ha valakit erdekel akkor majd ide irjon es +beszeljuk a reszleteket! Az itt megadott e-mailom mar nem el szal ne is irjatok oda!
udv atee
iu: A kesobbiekben valszeg a tobbi is meglesz!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szerintem menj fel a discovery honlapjára és nézz körül, hátha meg lehet szerezni õket
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
elõbbieken tul sok természetfilmet vetitenek, mig a discoveryn ilyenek nincsenek, sokkal inkább egyéb, dokumentumfilmjellegû dolgokkal foglalkoznak
Lehet nem ide kene ilyesmi kerest firkalni!
Azert batorkodom megkerdezni nincs e meg valakinek az egesz sorozat? Esetleg megvasarolni lehet e valahol?
Nagyon jo sorozat akit erdekel a 2.vilaghaboru!
koszi