13
windows védelmi hiba
  • alberttibor
    Heló én 1-szer felakartam tenni a windows 98-at de nem sikerült leformáztam a winchesztert és kiírta hogy 100% és kidobott 1 fekete képernyőt 10 órát vártam hogy valami történjen de semmi mit tegyek?
  • alberttibor
    heló nekem windows 2000-rem van és nekem is van pen drive-om nekem feltette automatikusan de még a windows 2000 sem kezeli jól a pendriveot ha valamit leakarok törölni róla nem sikerül ha valamit fel akarok tenni rá az sem ezért én nekem mindig át kell lépnem xp-be
  • cenobite
    Köszi!
  • [HUN]FaTaL
    nem megy 98 alatt, próbáld xpvel
  • cenobite
    Sziasztok! Az ilyen hibaüzenet mit takar? Mivel orvosolható, tudja valaki? Előre is köszi!

"Az Sniperelite.exe file hiányzó exporthoz van csatolva KERNEL32.DLL:RestoreLastError."

Felraktam egy játékot és ezt adja be.
  • Atomreaktor
    de nem jelenik meg sajátgépnél sem. akkor tehát saját pendrive driverrel esetleg. ok, köcc;)
  • immovable
    nem ismeri fel a pendrive-ot?
    nálam a melóban 98 van, az usb-re hibát ír, egy nagy fejkiálltó jellel, de a pendrive cd-jével instaláltam és működik attól függetlenül, hogy az usb port ugyanolyan felkiálltójeles maradt...
    ha bedugod a pendrive-ot attól még annak tartalma nem jelenik meg egy ablakban mint az xp-ben hanem ha megnézed a saját gépet, ott fogod látni külön meghajtóként, legalábbis nálam így volt...
  • Atomreaktor
    Sziasztok!
    WIN98 USB pendrive kérdésben tud vki segítnei? Elég sok helyen olvastam, hogy win98 alatt sok a gond az USB-vel és most nálam is. Feltelepítettem mindent és pendrive bedugásakor semmi. eszközkezelő USB device névre rak egy kérdőjelet, de az USB hub meg rendben van. Help:)
  • janos666 #5
    Van rá valami mód hogy egy programmal megtudjam az adminisztrátor jelszót WIN98-ban? XP/NT4-nél találtam, de már meg 98-at raktak fel. Segítene valaki?
  • Zozo76
    Memoria?
  • Met
    Nekem akkor csinált ilyet amikor egymás után felraktam egy csomó progit és nem indítottam újra mert nem kérte eggyik installer se.
    De volt olyan is, hogy csak úgy ki írta induláskor és ment tovább.
  • wfeco
    Mitől van az, hogy a win 98 induláskor Windows védelmi hibára hivatkozva újraindítást kér? Lehet, hogy valami eszköz ütközik?