31
1 PC-n jacchato gamek erdekelnenek, lehetoleg 2 USB-s gamepaddal, thx
-
#31 UP!
Beruháztam pchez egy wireless gaming receiverre így most 2 xbox 360 kontrollerrel tolhatjuk a gameket (illetve plusz még vki egy billentyűzettel is akár)
Fifa 11-el és Street Fighter IV-el próbáltam eddig (És a force unleashed II-vel de az single)
Tudna még vki ajánlani olyan (az EA sports gameken kívül) amiket lehet két xbox kontrollerrel tolni?
Utána olvastam neten,hogy vmilyen másik driverrel be lehet konfigurálni a joyokat,hogy a playstation one emulátor felismerje csak nem túl tiszta h win 7en hogyan tudom updatelni a drivert a wireless kontrollerhez, ha vkinek van ezzel tapasztalata akkor ezt is megoszthatná thx. -
#30 Te ÁRULÓÓÓÓ!;) -
#29 Valóban a "Multiplayer" azt jelenti, de ott van előtte, hogy "OFFLINE"!!
Összeolvasva mit jelent?:P
VAUUUUU, VAVAVAVAVAAAUUUUUU! -
[JoE] #28 Jar a csoki ! :) -
antijedi #27 látod bezzeg én megvédtelek... :P
ezért legalább jár nekem egy csoki :DDD
nah a lényeg:
összes worms tudtommal, liero (olyan mint worms csak realtime, csak 2 player es szerintem mokasabb, es elveilg eleg regi ahoz hogy ingyenes legyen :D), talán little fighter is megy igy
hirtelen ennyi de majd még erősen gondolkozok :D
-
[JoE] #26 Gyikok :)
En csinaltam a masik forumot is, csak mivel a regeles 24 oraig tart igy nem tudtam kezdo uzenetet irni, es toroltek, szal ez kilove. Udvozletem azoknak akiknek multiplayer=neten jachato gem, multiplayer mod magyarul tobbjatekos modot jelent(gy.k.) Szoval, ha mindenki kiugatta magat, raterhetnenk a lenyegre ? Megkoszonnem. Szal, Mortal 4-et ismerem, Street Fighter+stb baromsag kilove, sportgamakat ismerem. Ha ezenkivul van valami jo, plz irjatok mar le.
Thx -
#25 Ja semmi. Rákerestem a topicra de úgytűnik mát törölték. Volt egy másik offline multis topic, ugyanez a srác csinálta, csak más volt a szallagcíme. Asszem Split screent emlegetett, meg stb, és úgy emlékeztzem mintha te is írtál volna bele. -
#21 Nem baj! Akkor Te sem vagy olyan tökéletes mint Én! -
antijedi #19 linket pls én sem találtam, amugy a leugatás nem neked szolt hanem okoska barátunknak aki még mindig hülyeségeket irogat :P -
#18 Hehe, már te is írtál bele. :D -
MENEKŰŰŰŰŰŰLJ, CIIIIICAAAAAAAA!!!!! -
#16 Nem a téma miatt ugattam le, hanem mert már van ilyen topic. :-) -
antijedi #15 kár hogy msotanában nem nagyon et-zek :PPP
a ksicica meg segbe lesz rugva de kegyetlenul :P -
antijedi #14 jah pont emiat szoltam visza neked :P -
#13 ...az "leugatást" Te kezdted, de mind1! Majd ET-ben jól fejbelőlek miatta......ja, és ne öltögesd a nyelved, mert elviszi a kiscica! -
#12 ....hát nem így hívják!Mivel egy szabad országban élünk Én is őszintén elmondom a véleményemet és bármikor vitába szállok miatta! Ez szerintem őszinteségre és nyitottságra vall, de legnagyobb szomorúságomra nem tükrözi szépségemet is! -
antijedi #11 jah és te vagy az okostojás mivel leugatni egy topicot csak a témája miatt nem éppen zsenialitásra vall (ha modnjuk már 20 olyan van az máskérdés... :P) -
antijedi #10 nem én gondoltam erre hanem ő, és lehet nem igy hivják, de igy is lehet nevezni mivel az hogy multy player még nem hordoza magában azt hogy csak neten kerezstüli lenne... :D -
#9 Amire Te gondolsz azt nem így hívják! Okostojás! -
antijedi #8 azt kezdem hogy ha valaki nem vágja a témát inkább ne szoljon be... :P -
antijedi #7 csak online van nem? :P
bár ha téleg van mrá iylen ako télleg pöcs annak nem néztem utána, de a témáért nem kell lehurrogni :P -
#6 De minek indít topicot mikor már van ilyen?!?! -
#5 Te most miről beszélsz?????? Te is kezded??!!! -
antijedi #4 szvsz ti vagytok a hülyék, mért ne lenne ilyen gama?? serius sam 1-2 pl?? meg még tuti van pár (worms , liero , stb...)
nem tom mit kell ezen fennakadni... -
#3 HEHE! Ennyi errővel feladhatnál egy hírdetést is: OFFLINE INTERNETEZÉS 1TerraBájt sávszélességel!
Hülyeséget Én is tudok mondani! -
#2 Most könyörgöm legyél iszonyatosan őszinte. Te ezt direkt csinálod vagy alapvetően vagy hülye? -
[JoE] #1 Sportjatekokat tudom hogy jacchatoak igy, de azokbol is van par , ami 2 usb-s gamepadot nem tamogatja. Ha valaki tud par jo gamat, ami megy igy is, plz irja le ide, sokat segitene vele. (NEM PS2,X-BOX, PS1, GC, akarmi, csak PC!!!! erdekel)
Koszi