Windows 2003 Server Hung

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Office a világ legszarabb programja. Úgy feltud idegesiteni annyira tré.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

sziasztok,

frissitettem win2003 serveremet windowsupdaterol 5db biztonsagi frissites volt, azota ez a szar win server a kovetkezot csinalja:

1. kb 1-2 orat tokol az "applying computer settings" ablaknal
2. vegul bejon bejelentkezo ablak ctrl+alt+del, beadom jelszot es kijon a leallito ablak, hogy adjam be milyen ok miatt allitom le gepet

gepre fel van telepitve recovery console, de fog sincs mit kene csinalni, gondolom eltavolitani ezt az utolso 5 updatet de consollal hogy tudom ezt mecsinalni? pls ha valaki tudja akkor segitsen! koszi!
ha kell valakinek magyar 2003 standard szoljon!

bon
Van magyar, én is a magyart használom (Nem tudom feltölteni mert hivatalos változat).Tudtommal nem 64bit-es op. rendszer (legalábbis nem találtam utalást rá a cd-n) hanem kifejezetten szerverekre fejlesztett op. rendszer.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Még mindig nincs hu?
Ha van ugye ez az elsõ, ami alapból 64bitre épülõ op rendszer ami nem béta?
http??

Tud-e valaki linket rá?