Windows 2003 Server Hung
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Office a világ legszarabb programja. Úgy feltud idegesiteni annyira tré.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
sziasztok,
frissitettem win2003 serveremet windowsupdaterol 5db biztonsagi frissites volt, azota ez a szar win server a kovetkezot csinalja:
1. kb 1-2 orat tokol az "applying computer settings" ablaknal
2. vegul bejon bejelentkezo ablak ctrl+alt+del, beadom jelszot es kijon a leallito ablak, hogy adjam be milyen ok miatt allitom le gepet
gepre fel van telepitve recovery console, de fog sincs mit kene csinalni, gondolom eltavolitani ezt az utolso 5 updatet de consollal hogy tudom ezt mecsinalni? pls ha valaki tudja akkor segitsen! koszi!
frissitettem win2003 serveremet windowsupdaterol 5db biztonsagi frissites volt, azota ez a szar win server a kovetkezot csinalja:
1. kb 1-2 orat tokol az "applying computer settings" ablaknal
2. vegul bejon bejelentkezo ablak ctrl+alt+del, beadom jelszot es kijon a leallito ablak, hogy adjam be milyen ok miatt allitom le gepet
gepre fel van telepitve recovery console, de fog sincs mit kene csinalni, gondolom eltavolitani ezt az utolso 5 updatet de consollal hogy tudom ezt mecsinalni? pls ha valaki tudja akkor segitsen! koszi!
ha kell valakinek magyar 2003 standard szoljon!
Van magyar, én is a magyart használom (Nem tudom feltölteni mert hivatalos változat).Tudtommal nem 64bit-es op. rendszer (legalábbis nem találtam utalást rá a cd-n) hanem kifejezetten szerverekre fejlesztett op. rendszer.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Még mindig nincs hu?
Ha van ugye ez az elsõ, ami alapból 64bitre épülõ op rendszer ami nem béta?
http??
Ha van ugye ez az elsõ, ami alapból 64bitre épülõ op rendszer ami nem béta?
http??
Tud-e valaki linket rá?