72
Ha tudtok olyan oldalt,ahol meg lehet találni ezeket a gépezeteket,akkor írjátok ide!
 • Kepek
  #72
  Egy ismeretlen gyártó nyomhatja le a Xiaomi elektromos rollerét
 • Kepek
  #71
  rolleres "Bubi" lehet Budapesten
 • Kepek
  #70
  "Már javában tombol a tavasz, Budapest járdáin is megjelentek a rolleresek. Ugyan már a fővárosi utcákon is hallani kritikus hangokat a járművel kapcsolatban, San Franciscóban viszont már az önkormányzatnak lett elege a rollerekből, különösen azoknak bérelhető, elektromos fajtájából."
 • Kepek
  #69
  "Benzin nélkül, hatvannal: villanyrollerrel száguldunk a városban"

  "Gyermekkorunk egyik kedvenc játékszere a roller, komolyabb kiszerelésben, elektromosan hajtva, sokkal többre hivatott. Praktikus városi közlekedési eszköznek is kiváló."


 • Tomsawier
  #68
  Köszönöm, már sikerül kiszámolnom. Tárgytalan a kérdés!
 • Tomsawier
  #67
  Építésbe kezdtem jómagam is a napokban. Traktor vagy roller egy kaptafa, motor hajtja, és gurul.

  Egy kétütemű motorra gondoltam, amit a napokban meg is vettem:  Szereztem hozzá egy roller vázat:  Illetve a hátsó kereke, amit leszedtem, hogy tudjak méretet venni a legyártandó tárcsához.

  Sajnos nem tudom, hogy mennyit pörögnek ezek a motorok. Ha tippelni akarok, 6-7 ezer körül. (Valaki tudja pontosan?)
  A blokkon van egy 3:1-es láncos lassító áttétel. Szeretnék kitűzni egy sebességet, amit a motor még aránylag nagyobb erőlködés nélkül tud biztosítani. Nem vagyok tisztában a blokk képességeivel, így Tőletek kérdezem. Mennyi legyen ez a sebesség?
  Ékszíjas hajtást fogok használni a lassító áttétel és a kerék között. Mivel nem tudok labor pontosságot esztergáltatni, és nem akarom, hogy "üssön",
  így az ékszíj a legjobb választás, az esetleges feszületeket kibírja, csendes, olcsóbb, könnyebb cserélni, és csúszik ha muszáj.

  Végül, ha már megvan az ideális sebesség, a két ékszíjtárcsa méretezését kellene tisztáznunk. Illetve egy vagy két ékszíjat használjak?


 • TrexKing2012
  #66
  nekem van elektromos rollerem, legfőképpen Zalaegerszeg mellett szoktam furikázni vele:)
 • zoza32
  #65
  ennek hol lehet utánanézni hogy mit tud? a goped oldalán nem találom. gondolom ez már régebbi tipus?alkatrészt hol kapok hozzá emberi áron?vagy azért adod el mert nincs hozzá? :-)
 • 1nf1
  #64
  Új ár: 70 e Huf
 • 1nf1
  #63
  A roller még mindig eladó! Ár: 85 e Huf
 • 1nf1
  #62
  Hali! Eladó egy Goped Gsr40 motoros roller. Motorikusan teljesen jó, a lánckerekeket, a láncot és a hátsó féket cserélni kell. A roller sürgősen eladó áron alul! Érdeklődni: [email protected]
 • norbiv95
  #61
  Most eladó egy motoros roller nagyon jó állapotan : nem gyári kipufogó de az is meg van hozzá, most lett csináltatva hozzá új dugattyúfej, kék kormányvég, összecsukható , elöl-hátul tárcsafék , tároloban tárolt .
  az ár fix!!! 70.000 Ft Szigetszentmiklós
  Érdeklődni : [email protected]
  képet küldők ha érdekel mert nem tudom felrakni a kép mérete miatt!!!
 • norbiv95
  #60
  helló ! Nem kell hozzá jogosítvány, de közúton nem haladhac vele , de mellékutcákon, terepen, járdákon használhatod.
 • SzarvasA
  #59
  Sziasztok! Ezekhez a benzines rollerekhez kell jogosítvány?
 • pitbull54
  #58
  Sziasztok az lenne a nagy kérdésem hogy nem tudtok valami jó rugózású motoros rollert amivel gyengébb terepen tudnék menni és az lenne a 2. kérdésem hogy erről a gépről mit gondoltok hogy van e értelme megvenni

  http://motoros-roller.hu/ XG08 as típusú járgányt

  előre is köszönöm
 • Samanoske
  #57
  Van egy eladó escooter elektromos roller csak vmi elektronikus gondja van!
 • gopedponthu
  #56
  Szia ZTM!
  Nekem eladó a rollerem:
  Go-ped GTR46i Interceptor! SOS eladó!Nincs 1 éves és októbertől- júniusig állt, GARANCIÁLIS. Most volt éves átvizsgáláson. Új ára 299000+áfa=358800HUF. Ha a leggyorsabb akarsz lenni a városban, és a Margit-híd lezárása után is azon akarsz közlekedni! http://goped.hu/roller_GTR46i.htm
  email:gopedponthukukacgmailpontcom
 • ZTM
  #55
  Vagy hol tudnék elektromos rollert, üléssel és nem olyan kicsi kerekekkel venni?
  Tesco meg hasonló áruházakban lehet, érdemes venni?

  Köszi a választ!
 • ZTM
  #54
  Sziasztok!

  Tudtok vmi oldalt ahonnan vehetek benzinmotoros rollereket nem olyan drágán?
  Köszi!
 • DefiantKing
  #53
  Sziasztok.
  Van egy motoros rollerem (G-scooter) és hiányzik róla a berántó kar + minden hozzávaló alkatrész.(dob, tárcsa, laprugó, stb.) Már így vettem. Azt szeretném megtudni, hogy a motorja milyen márka és mi a típusszáma, hogy tudjak hozzá venni alkatrészt. Ha ebben tudnátok segíteni megköszönném.
  Előre is köszönöm.
  Kép: http://mondasok.atw.hu/
 • gopedponthu
  #52
  Derex!
  Az azért korrekt, hogy kiirtad már a fő oldalra: NEM GO-PED!!!
  Ez igy van!

  Egyébkén már kb, 3 éve lehet kapni Magyarországon.
  üdv.gpd
 • DereX
  #51
  Vadonatuj benzinmotoros 49ccmes rollerek rendelhetok

  Info itt:
 • gabor977
  #50
  Sziasztok!

  Petiz, hozzád lenne egy kérdésem:

  Milyen gyártmányú a rollered? (megvan még amúgy?)

  Igazából én építeni szeretnék egyet, ezért ha meg tudnád mondani a motorja típusát, azt is nagyraértékelném. Egyszerűen alig lehet neten motort találni hozzá olcsón. A gopednél jó drágán adják a motorokat hozzá gondolom.

  Várom mielőbbi válaszodat.
  Üdv!
 • stakee
  #49
  helló
  motoros rollert szeretnék vásárolni mindenki irjon aki tud ilyen tipusú rollert!!

  mail: [email protected]
 • petiz
  #48
  lehet. én nem szórakozok a rendőrrel,de nem fogok jogsit hordani. max bukót. ja és megkérdeztem a forgalmazót is és ők is azt csinálják hogy ha piáltak akkor goped.és lehet hogy bringán sem lehet piásan, de ez se nem bringa se nem motor. ez roller. vagy nem tom de nincs külön kategóriája. ha meg roller akkor itt a vége mert rollerre semmi sincs meghatározva. az enyémről meg van 1 link.
 • zoza32
  #47
  Sziasztok! Én is vennék egy ilyen használt motor rolert, mondjuk nálam 1 számu szempont a minőség (goped, esetleg olasz)és a kis méret(összecsukva).
  Fupet89: tudsz valami leírást a a gsr 40 es edről valahol? a goped oldalán már kifutott márkaként van,és nem találok róla konkrétan leírást.
  Petiz:azt nem vettem ki hogy a tied milyen tipus?
  ja csak egy baráti megjegyzés, ne vedd sértésnek: a rendőrrel lehet, szórakozni, de nem érdemes...ha nagyon akar ugyis megszivat valamivel,esetleg elküld műszaki felülvizsgálatra, ami senkinek nem hiányzik... ja és piásan még biciklit sem lehet vezetni...:-)
  ettől függetlenül esetleg érdekel a tied is, bár nekem tul nagydarabnak tünik.
  ja és van egy piaggio zip-em 50 es gyári tuning,gianelli dob 8 éves 80-90 et megy ha valakit csereként érdekel...
 • petiz
  #46
  hát nagy kavar van az biztos. nekem eddig 3 rendőrrel az a tapasztalatom hogy amint megjelenek, a bajuszával együtt vigyorog. a negyedik meg villogva megállt mellettem megkérdezte hogy ez meg mi fán terem,hol vettem? és megjegyzésként mondta h őt ienekről nem tájékoztatták,de azért jó lenne a fejemre csapni egy bukót. nekem az a tanácsom hogy vegyetek bukót elkél az,ráadásul úgy tuti hogy nem fognak beléd kötni a fakabátok mert általában a bukó a mániájuk. ha meg mégis megállít egy és jogsi meg ienek iránt érdeklődik akkor mondd nyugodtan hogy ahol vetted azt mondták hogy nem kell. max kiokosít hogy ez kéremszépen nem így van te meg elnézést kérsz hogy ezután majd hordassz segédmocis jogsit aztán úgy is futni hagy mert már a jelentés megírásától is megőszül... a másik szuper ám de pofátlan dolog az,hogy ha megállít megnyomod az off gombot és rollerezel. akkor néz egy nagyot hogy akkor az ott mi hátul,csak nem egy motor? te meg azt mondod,hogy de te azt nem használod,csak rollerezel. kurvanyázva elenged...
 • szurop
  #45
  Kressz versenyen kérdezte haverom a vizsgabiztostól, ő mondta hogy kell rá jogsi+bukó.
 • petiz
  #44
  http://www.moto-bolvari.hu/detail.php?ID=147&tipus=1
 • petiz
  #43
  na gyerekek! én is eladom az enyémet ,nagyon olcsón,árban megegyezünk. új ára 100 ezer ft.43 ccm-es,nagyon megy bivaly motorral. példaképpen ha eléggé hátra állsz fel rá és picit rásegítessz, húzol egy kövér gázt ágaskodik. összesen kb 2-3 hetet használtam mikor kivittem külföldre.motorikusan és optikailag is jó állapot.kék led van alatta csajszik öszepisilték magukat este mikor húztam egy gázt.és az emberek reakciója az hogy mosolyognak integetnek leállítanak kérdeznek stb. ezt meg kell szokni :) egyébként utánanéztem,kérdeztem és nem kell rá jogsi,se bukó, és piásan is lehet vezetni. ha érdekelnek még képek meg miegymás dobj meg egy mail-lal. [email protected]
 • szurop
  #42
  Nem tudsz visszaolvasni egyet?
 • fupet89
  #41
  Sziasztok!!
  Ha valakit érdekel a gsr40-es gopedem elado!!! Bővebb infoért írj e-mailt vagy msn(email:[email protected] mns:[email protected])

  Köszi üdv.:Fupet
 • márk8
  #40
  Hello nekem kéne egy motorros roller,ha van nektek és épp el akarjátok adni én itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • petiz
  #39
  passz nemakarok hülyeséget mondani. de most kiviszem görögbe az enyémet és ha gondoljátok rakok fel képeket, talán még el is adom ha valakit érdekel.
 • szurop
  #38
  Vizsgáztatni? Azt meg hogy? Műszaki?
 • petiz
  #37
  ja és mostmár sötétben is felfigyelnek, az alján 5 db superflux extra fényű kék leddel,40 cm hosszan. külföldön is nagy sikert arat,főleg a tenger közelében.1000x jobb mint a fos kínai elektromos vackok.
 • petiz
  #36
  emberek!! motoros rollerozás 100%-ban szabályos, ha üléses,ha állós,ha elektromos,ha 3 kerekű stb. ki vezetheti? segédmotor kerékpáros (50ccm-ig vagy nemtomhány wattig) jogsival vezethető, akinek meg autó jogsia van,azzal is gond nélkül száguldozhat vele,40km/h-ig, bukó kötelező,és utast nem lehet rajta szállítani. pedig mókás. hehe. sztem szurop szabálytalan,mert úgy tudom hogy saját barkácsolt cuccot el kell vinni vizsgáztatni hogy mehessen forgalomban, ráadásul 2 km/h-val túllépted a sebesség korlátot :P. Turcsik ádám az enyém 50-60 megy, de a goped.hu-n kapható "normális árkategóriájú" értsd 60-110 e. ft optimális esetben olyan 30-35km/h körül.

  én amúgy imádom ezeket a járgányokat,mikor megyek vele az emberek mosolyognak és integetnek. bár van hátrány is, hogy nagyon hangos, és már többször volt hogy elzavartak...

  az üléses motoros roller, legegyszerűbb és legolcsóbb a veszprémi vagy a hatvani picac,én mindig látok ott,de ha az ember netán németországban jár ott is lehet jó áron újat kapni. mellesleg az enyémről ha leveszem a sárvádőt ott a helye az ülésnek,és bármilyen bicós ülés passzol rá.
  na remélem sok embernek segítettem.
 • Turcsik ádám
  #35
  ezek a motorosrollerek mennyivel tudnak max menni?
  És közülletek van valakinek eladó?
  Lécci írjatok mert érdekelne a használt is az e-mailom:[email protected]
 • Turcsik ádám
  #34
  jhol.g
 • szurop
  #33
  Az már nem is roller. Egyébként nemtom.