ZBRUSH Modeling

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az meg nincs benne ha jol tudom, (1.55b) de lehet tevedek, szerintem az a kovetkezo kiadasban lesz benne, csak beta kepeket lattam.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Rigley
Engem érdekel a progi, még nem próbáltam... de nagyon jókat hallok róla. A displacement nagyon jó benne úgy tudom...

dddstudio.tk

ne mar evek ota nyomom a zbrusht nincs jobb program foleg zspherellel kombinalva karakter/organic modellehez. De erdemes megatnulni alaposan azt a nehany (tenyleg nem sok) aprosagot ami kell hozza. Szuper program ajanlom mindenkinek. Az exporton meglehetne javitani de par probalkozassal rajon ugyis mindeneki...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

tomsolo
Jól van, eszetlenek!
Nem azért nyitottam ezt a topikot hogy a kedvcsinálónak szánt képekrõl menjen a flame, mer annyira harmat gyengék ( biztos azok is csak én bénaságom nem veszi észre) . Eccerûen megteccett ez a program és hátha más kipróbálta már, meg ilyesmi...

Nem értem mi ebbe olyan nehezen felfogható, meg hogy mér nem lehet ezt tiszteletbe tartani...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Vorpal
harmatgyengék

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

tomsolo
nono
nem baszogassuk a topikot...

HUuuuu!!!!

tomsolo
egy kis kedvcsináló:

http://209.132.69.82/user-gallery/1_Southern/feature/030114__oblivion.jpg

tomsolo
tudom, hogy volt már topik ezzel a progival kapcsolatba, de azóta elég sok idõ telt el és a program is sokat változott...

Most már egy modellezni is lehet vele és nem is akár hogy, ugyhogy aki használta v. használni fogja annak jól jön ez a topik...