808
Chrome
-
LSG #73 És az ilyen kis nívós megjegyzéseket vissza lehet fogni. Én csak egy személyes véleményt írtam. -
LSG #72 Geforce4Ti4200 128MbDDR -
#71 en csak a demot lattam de te milyen video kartyaval nezted? GF2MX? -
#70 Nekem nagyon tetszik, szep a grafik, meg eddig a jatekmenet is o.k. volt.
SOF2-t nem ismerem, de az inkabb gyakas, nem? Ez allitolag taktikai fps. -
LSG #69 Így 5 percnyi játék után, szerintem nem lesz egy nagy game. A grafika nem valami nagy szám, főleg az emberek kidolgozása ami nem jön be. A táj még elmenne. De nem szeretnék elhamarkodott következtetéseket levonni.
Egyes előzetesekben "Soldier of Fortune 2"-re hajadzó játékmenetet említenek. Az eddigiek alapján ez nem mondható el. :( Lehet, hogy csak én vártam túl sokat a progitól? -
LSG #68 Most települ. Amint odeérek segítek. :) -
Lifeforce #67 jah 2.pálya. -
Lifeforce #66 Hi.
A 2./a emelőnél mi a fa.. kell csinálni?
Gondolom be kell kapcsolni, hogy leengedje a konténert de hoooool? -
#65 nehogy mexokd :) -
#64 Zolibaba...mayday ez ismer téged:) -
#63 Ehhh, de leszedném azt a 2 cd-t, de akkor a limit miatt már a HL2-t nem biztos hogy tudom :D -
#62 Hoppa, ilyen joba lettunk hirtelen? :)) -
#61 Kösz! -
dashed_ #60 ez mar nem az en gondom :)) -
#59 :)) ott az a jo hogy a masodik cd 17 filetol nem jon le:))) -
dashed_ #58 de joszivu vagyok ma -
dashed_ #57 Wc = Warezcenter :)
Klaty -
#56 Te meg a faszt kontrázol Zolibaba... -
#55 Hogy ideges vagyok-e? Nézz rá a nick-képemre!
A keresőket megtanultam használni, bazeg, de ha te ez alapján, hogy "WC" megtalálod, akkor gratulálok!!! -
#54 Jaja, de egy kis apro nem art ha lesz nalad! :) Max. 40-50 forintbol meg szokott lenni! :) -
Marcus_ #53 iiiiideges vagy?
Inkább tanuld meg használni a keresőket! -
#52 A faszságokon kívül, esetleg normális válasz? -
Marcus_ #51 és üss rá a WC-s nénire! -
#50 Kimesz, balra fordulsz, es meglatod rogton. Valszeg ki is van irva, de ha nem, akkor van rarajzolva egy kis emberke. Ha lany vagy, a szoknyasba menj, ha fiu, akkor a nadragosba! -
#49 Mi a WC címe? -
#48 En meg nem lattam, de velemenyem azert van. Szerintem jobb lesz ez, mint a HALO. Legalabbis arrol nem sok jot lehetett hallani. Bar en abbol is megvarom a fullt, nem foglalkoztam komolyabban a pre-golddal. De amit ebbol lattunk (Chrome) az szerintem boven felulmulja.
Remelem, hasznalhato multija lesz a biztonsagi masolattal is... -
jango fett #47 Köszi a seria-t -
dzseni #46 Én most kezdtem leszedni.Valakinek van már véleménye a játékkal kapcsolatban? HALO koppints? vagy jobb? -
dzseni #45 XTITY-92Y9L-MGPVA-KJ4Z6 -
#44 Szerintem az nfo-ban benne van. -
jango fett #43 Sziasztok dobjatok meg légyszi egy széria számmal mert sehol nem találom elöre is köszi -
#42 Hülye picsa! :))) -
#41 Most voltam a WC-n de ott nem volt:) -
#40 Gyerekek, tegnapi jatek, es meg senki sem probalta?
Mi van???
Valaki szoljon mar egy-ket (jo) szot rola! En mar csak delutan tudom kiprobalni! -
#39 WCrő mán tölthető -
#38 Jaja, az itt is fenn volt, de a neveben benne van, hogy valami opcionalis bin peccs.
En is a Propernel maradok, az a biztos. (Bar mostmar nincs is mas lehetosegem...) :) -
Marcus_ #37 johvan.Uooaaah! -
#35 linket! -
Marcus_ #34 Köszi Mayday!
Bár nálunk DEVIANCE töréséhez van vmi Bin patch.Ezzel mehet??
Tuccevalamit? -
dashed_ #33 koszonom kimerito valaszodat