107
Kiállítások, amiket érdemes megnézni
-
babapofe #67 Sziasztok!
Kairo gyönyörű város nem is hittem volna hogy tényleg ennyire más az egyiptomi kultúra. A piramisokat is imádtam, ( na persze nem megmászni őket a 40 fokban :) De nekem nagyon bejött az egyiptomi kiruccanás, ha felidézi azt a hangulatot ez a kiállítás akkor tuti elmegyek. Viszont mostanában nagyon el vagyok havazva :S ezért inkább valami rövid mozis délutánt szeretnék betervezni.
-
Nyulanna #66 Szia Anna-Bella!
A történelem nekem se a kedvenc tantárgyam volt, sőt... Viszont a földrajzot szerettem és voltak olyan órák, mikor dokumentumfilmeket néztünk. Egyiptomot szerettem, Kairo volt a kedvenc, a mai napig. Egyszer talán el is jutok odáig. -
marosiviki #65 Biztos jó ez a kiállítás, de engem nem annyira érdekelnek a múmiák.. szívesen hallanék más érdekes programokról, kiállításokról is. Ha tudtok ilyet, osszátok meg velünk is. :)
-
#64 Sziasztok!
Öcsém imádja a mumiákat. Ezen a Ramszesz kiállításon vannak mumiák? Vagy csak annyi h van pár piramisnak tűnő építmény és azok közt sétáltatják az embert? Mert már tapasztaltam olyat, hogy ajándékba vettem egy barátomnak jegyet egy kiállításra aztán nem is tetszett neki :S. Írjatok, hogy mit tudtok légyszi!:) -
haraposlo #63 Sziasztok! Látom ebben a topikban is szóba került a Ramszesz kiállítás. Már másik topikban is beszélgettem erről, de senki nem tudott konkrét tapasztalatot írni:S Nagyon szeretnék elmenni rá, de mivel nem túl olcsó a jegy, ezért megvárom, míg valaki elmondja, hogy milyen volt :) Szóval ha valaki volt rajta, légyszi írja meg, hogy milyen, és hogy érdemes e elmenni rá!Köszi! :) -
#62 Sziasztok!
Engem is érdekelnének az interaktív kiállítások. Már úgy unom a mozit, az idő meg nagyon ramaty már. A Csodák palotáját imádtam, most ezt a Ramszesz kiállítást néztem, bár én nem vagyok egy nagy töris, de lehet azért elmegyek megnézni. Ribot neked biztosan tetszene, ha szereted a törit :) -
ribot #61 Én legutóbb a láthatatlan kiállításon voltam, az nagyon tetszett! :) Valami hasonló interaktív kiállítást keresek, mit érdemes megnézni szerintetek mostanában? Főként történelmi témájúak érdekelnek :) -
kamilla6666 #60 Atyám, de durva! Ez most tényleg egy valós kiállítást reklámoz vagy csak valami kamu?? -
#59 szerintem ha kiállításra vágysz akkor előbb ezt nézd meg : http://videa.hu/videok/nagyvilag/mumia-kibelezes-eloben-egyiptom-farao-ii.-ramszesz-Hmp4nxve9H4pR7LO -
vintage #58 Engem valami egyiptomos témájú kiállítás érdekelne, tudtok ajánlani valamit? A Tutanhamon kiállításon voltam, az nagyon tetszett. -
kamilla6666 #57 http://www.ludwigmuseum.hu/site.php?inc=kiallitas&menuId=43&kiallitasId=731
Én most ezt akarom megnézni.
Nekem a Ludwig elég nagy garancia arra, hogy jó és érdemes megnézni.. érdemes feliratkozni a hírlevelükre vagy csatlakozni fészbukkon ;) -
#56 úgy látom nem mozdul itt a levegő, nincs valami érdekes néznivaló mostanság? -
#55 -
#54 -
#53 Háát ők inkább az óriás harisnyás műlábra kattantak rá
-
#52 mi csoportban néztük és a csajok nagyon bepörögtek tőle... alig tudtuk elrángatni őket :) -
Accera #51 Én még nem voltam, de készülök, pár fotót elkattintok majd, szerintem ki lehet hozni majd érdekes dolgokat belőlük...
És a fiúk mit nézegettek???:D -
#50 Amikor én voltam, nem voltak annyira sokan, úgy látszik azóta felpörögtek az események. -
#49 Voltam a gödörnél tegnap a szép időre való tekintettel. Kiültünk meginni pár sört és úgy láttam a lányokat megmozgatta ez a kiállítás szép számmal. Még fiúk és nézelődtek :D -
Wattin #48 Hühüüüü a fémtolvajok ezt meglátják... :D Nem sokáig marad egyben az a vasaló.
Nem kéne oda gőz, egy egyszerű füstgéppel is meg lehetne oldani a látványt és tök poén lenne. -
ribot #47 Azért az ipari mosógép sincs ekkora! :D -
Menj el és próbáld meg.
Én ugyan voltam kint, de nem próbáltam beindítani, szóval nem tudom.
Amikor én voltam nem gőzölt. -
ribot #45 Biztos, hogy nem gőzöl? Teljesen olyan ,mint egy rendes vasaló:
-
Wattin #44 A durva hogy láttam már ilyen ipari mosógépet, az is volt vagy 3 méter magas, kb. 8x akkora mint egy normál gép, de amúgy ugyan olyan. Durva látvány volt. Szóval életben is létezik ilyen!
Gondolom vasalóból nem ugyan ilyen az ipari változat. :D -
#43 Hatalmas! Nagyon komoly :D
Kb. 5-6 méter magas lehet és a mosógép dobja a kiállítás bejárata. Vicces és látványos is. -
Wattin #42 Az milyen volt? -
#41 Szerintem világít, ha besötétedik. Este megnézném... nappal már voltam. Én is kattintgattam, nekem a mosógép jött be nagyon. -
Wattin #40 Mekkora ötlet lenne, ha meleg levegőt nyomna ki az alján. Biztos elidőznék egy kis melegedés erejéig előtte ebben a zord időben. :) Mondjuk a vasaló maga elég retró, nem hiszem h gőzölős. -
ribot #39 :D Ez gőzöl is?
Csak mert egy vezeték jön ki az alján. -
#38 Ja hát igen:
NAGY felhajtás volt, ahogy nézem -
ribot #37 "Egyébként egy-két fotóért is megéri kimenni" akart lenni.
Hol jár az eszem... :D
-
ribot #36 Romantikus... csak érdekeljen engem is a kiállítás! :D
Mondjuk a hatalmas méretek engem is érdekelnek! XD
Egykét fotóért megéri kimenni. Nem hiszem, hogy lesz ilyen kiállítás mostanában! -
#35 Szerintem kiállításra menni a pároddal romantikus magában. -
rorock #34 Hát a romantikusságban van valami, ez a kiállítás nem éppen romantikus témájú mer megnéztük mi is, de jobb mint otthon ücsörögni szerintem:) Mókás is volt. -
#33 Igen, végülis ez igaz, de volt már jó pár évem arra, hogy kiismerjem őket, azért érdekesnek ígérkezik. -
winman #32 Hát persze, hogy igen de az ég ágyon meg, férfik vagyunk, nem úgy megy az -
ribot #31 én úgy gondolom, hogy ilyenkor a nők valami romantikusabbra vágynak!
De lehet, hogy rosszul gondolom! :) -
winman #30 Sokban hozzá segítheti a nők személyiség fejlődésének, és életmód kialakulásának megismerését XD. -
#29 Én sok mindenre nyitott vagyok és speciel ilyen kiállításon még nem voltam. Szerintem aki érdeklődő és szereti a kiállításokat, annak mindegy, mert így is úgy is elmegy, maximum utólag elkönyveli, hogy csalódás volt. Én azért úgy vagyok vele, hogy ha van olyan kiállítás, ami aktuális, akkor egy próbát megér. Ezzel így van a párom is, ebben legalább hasonlítunk Mondjuk úgy hülyén hangzik a felvezetés, ez biztos! -
winman #28 Most nem azért a húsz fillérért, de szerintem több férfit érdekel mint nőt Viszont mennyire jó egy nőnapi programnak??? "-Elviszlek egy nőnapi kiállításra imádni fogod!
-Jaj de jó. " XD