Kiállítások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.ludwigmuseum.hu/site.php?inc=kiallitas&menuId=43&kiallitasId=731

Én most ezt akarom megnézni.

Nekem a Ludwig elég nagy garancia arra, hogy jó és érdemes megnézni.. érdemes feliratkozni a hírlevelükre vagy csatlakozni fészbukkon 😉
nagybek
úgy látom nem mozdul itt a levegõ, nincs valami érdekes néznivaló mostanság?<#pardon1>

Desiderata
halaszocsi
<#crazya><#crazya><#crazya>

Thaison
Háát õk inkább az óriás harisnyás mûlábra kattantak rá<#vigyor>

halaszocsi
mi csoportban néztük és a csajok nagyon bepörögtek tõle... alig tudtuk elrángatni õket 😊

Én még nem voltam, de készülök, pár fotót elkattintok majd, szerintem ki lehet hozni majd érdekes dolgokat belõlük...
És a fiúk mit nézegettek???😄
fishsticks
Amikor én voltam, nem voltak annyira sokan, úgy látszik azóta felpörögtek az események.

Thaison
Voltam a gödörnél tegnap a szép idõre való tekintettel. Kiültünk meginni pár sört és úgy láttam a lányokat megmozgatta ez a kiállítás szép számmal. Még fiúk és nézelõdtek 😄

Hühüüüü a fémtolvajok ezt meglátják... 😄 Nem sokáig marad egyben az a vasaló.
Nem kéne oda gõz, egy egyszerû füstgéppel is meg lehetne oldani a látványt és tök poén lenne.
Azért az ipari mosógép sincs ekkora! 😄
fishsticks
<#vigyor2>
Menj el és próbáld meg.
Én ugyan voltam kint, de nem próbáltam beindítani, szóval nem tudom.
Amikor én voltam nem gõzölt.

Biztos, hogy nem gõzöl? Teljesen olyan ,mint egy rendes vasaló:
A durva hogy láttam már ilyen ipari mosógépet, az is volt vagy 3 méter magas, kb. 8x akkora mint egy normál gép, de amúgy ugyan olyan. Durva látvány volt. Szóval életben is létezik ilyen!
Gondolom vasalóból nem ugyan ilyen az ipari változat. 😄
fishsticks
Hatalmas! Nagyon komoly 😄
Kb. 5-6 méter magas lehet és a mosógép dobja a kiállítás bejárata. Vicces és látványos is.

Az milyen volt?
fishsticks
Szerintem világít, ha besötétedik. Este megnézném... nappal már voltam. Én is kattintgattam, nekem a mosógép jött be nagyon.

Mekkora ötlet lenne, ha meleg levegõt nyomna ki az alján. Biztos elidõznék egy kis melegedés erejéig elõtte ebben a zord idõben. 😊 Mondjuk a vasaló maga elég retró, nem hiszem h gõzölõs.
😄 Ez gõzöl is?
Csak mert egy vezeték jön ki az alján.
supperlevi
Ja hát igen:

NAGY felhajtás volt, ahogy nézem <#wow2>

"Egyébként egy-két fotóért is megéri kimenni" akart lenni.
Hol jár az eszem... 😄
Romantikus... csak érdekeljen engem is a kiállítás! 😄
Mondjuk a hatalmas méretek engem is érdekelnek! XD
Egykét fotóért megéri kimenni. Nem hiszem, hogy lesz ilyen kiállítás mostanában!
supperlevi
Szerintem kiállításra menni a pároddal romantikus magában.

Hát a romantikusságban van valami, ez a kiállítás nem éppen romantikus témájú mer megnéztük mi is, de jobb mint otthon ücsörögni szerintem😊 Mókás is volt.
mokkamester
Igen, végülis ez igaz, de volt már jó pár évem arra, hogy kiismerjem õket, azért érdekesnek ígérkezik.

Hát persze, hogy igen de az ég ágyon meg, férfik vagyunk, nem úgy megy az<#ticking><#nyes><#pardon1>
én úgy gondolom, hogy ilyenkor a nõk valami romantikusabbra vágynak!
De lehet, hogy rosszul gondolom! 😊
Sokban hozzá segítheti a nõk személyiség fejlõdésének, és életmód kialakulásának megismerését XD.
mokkamester
Én sok mindenre nyitott vagyok és speciel ilyen kiállításon még nem voltam. Szerintem aki érdeklõdõ és szereti a kiállításokat, annak mindegy, mert így is úgy is elmegy, maximum utólag elkönyveli, hogy csalódás volt. Én azért úgy vagyok vele, hogy ha van olyan kiállítás, ami aktuális, akkor egy próbát megér. Ezzel így van a párom is, ebben legalább hasonlítunk <#nyes> Mondjuk úgy hülyén hangzik a felvezetés, ez biztos!

Most nem azért a húsz fillérért, de szerintem több férfit érdekel mint nõt<#nyes> Viszont mennyire jó egy nõnapi programnak<#whatever>??? "-Elviszlek egy nõnapi kiállításra imádni fogod!
-Jaj de jó. <#sniffles>" XD
Jónak ígérkezik...de nem tudom, hogy hány nõ fogja ezzel tölteni a nõnapot.
Bogyo5
Biztos nem ok nélkül, rakták pont nõnapra 😊

Anyámat kivitetem faterral 😄

mokkamester
Ilyen kiállításról sem hallottam még, pont nõnapon lesz 😊

Jónak ígérkezik, olvastam róla egy cikket:

http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/kikapcs/szinhaz_kiallitas/nagyszeru_innovaciok_noknek

mokkamester
Most hallottam, lesz egy kiállítás, ami kifejezetten nõknek szól. Még hozzá a Gödörben lesz, így már én is érdekelt lettem a témában, ha jön a jó idõ, biztos ott leszek.

Bodies kiállítás
egész és részleges, valódi emberi testekbõl készült, páratlan mûgonddal feltárt, majd egy újszerû eljárással tartósított preparátumok láthatók

valaki látta már? én nem akarom megnézni mert kicsit durvának tartom, nincs hozzá gyomrom
de kiváncsi vagyok kire milyen hatással van

volt valaki a Jégkorszakok kiállításon?
mennyire részletes? mennyire szól felnõtteknek? mamutbébi meddig lesz nálunk?

egy kiállítás képei a Déli-sarkról
szeptember 11. és október 5. között

újra látogatható a Csodák Palotája
Legyenek illúzióid! címû kiállítás az optikai csalódásokra és egyéb szemfényvesztésekre épül, a legnagyobb slágerek a tükörlabirintus és négykerekû kispolski.

Titanic kiállítás Jövõ Háza Központ
2007. szeptember 2., vasárnap 10:00 - november 26., hétfõ 18:00

<#eljen>

Aki nem tudja megnézni élõben, van egy egész nagy gyûjtemény a kep.tar.hu-n.
ARC plakátkiállítás képei 2000-2006
harakiri
Ludvigban a Chinart-ot én is ajánlom mindenkinek, szerintem nagyon jó!!

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

[Walaki]D`Lair
Persze hõsök teérn a nemzeti! majom....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Lteebee
Õsz van!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

dikki*yysw
ARC tavaly nem ilyenkor volt, meg tavalyelõtt, hanem már õsszel. Most miért kellett elõrehozni? Így nem tom megnézni. Pedig nagyon jó szokott lenni.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

The Garrett
volt 1-2 ötletes. HA kinnvannak menjetek ki! felvonulási tér. asszem.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Höhö plakátkiállítás roxx MEgtekintettük EQ mellett 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

I.C.ram
Ludwig fent van a várban! Nemzeti Galléria mellett.