Tuning help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.
Tehát a kérdés a 9600xt ben is csak 4 futoszallag dolgozik-e? Illetve ha nem akkor hogyan tudom felszabadítani?
2.
És hallottam olyat, hogy a 9600-os szériát át lehet modolni 9700-es szériára(biosz moding)...
Lehetséges-e?
Vki + tudna adni egy olyan oldalt, ahonnan Egy Asus R9600SE kártyához van modding(Radeon 9600SE) Please!!!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Elvileg 2200+-ig lehet huzni ezt a szeriát, de nekme már 1900-on sem megy?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
A full load meg prime95, seti, burnK7 alatt pl.
BurnK7 jó 10fokot is rápakolhat még a hõmérsékletedre, sõt ha szar a tápod ki is nyirja a géped😊
Abit ic7
P4 2.4ghz(800fsb)
512mb DDR400
Ati Radeon 9800PRO
Szeretném kicsit meghúzni a procit, de alapból 2.6 /217/ fölött már nem bootol be...Abban kéne a segítség, hogy milyen beállításokat eszközöljek, hogy feljebb tudjam húzni. Nem nagyon vágom, hogy milyen arányokat állítsak be, mert láttom, hogy mindenki 3ghz körülire húzza minden különössebb gond nélkül. hilfe!
Mert ha idle, akkor még ez menet közben jóval feljebb megy, és 60-65 fok felett bizony már instabilkodhat...
Megnéztem a memoriáim, kétféle van benne szerintem az a buzi boltos elnézett valamit.
Van benne egy Kingston PC2100, és egy noname PC2700.
Végülis ha azt veszem jó, mert a gyengébbik az márkás a másik meg úgy is bírja a dolgot.

Roll: lépj be a biosba és cpu fspjét kezd el szépen állítgatni felfelé, gondolom lépésenként lehet... mondjuk 5mhzel... ha bejön a win az már jó! Lefuttadod párszor a 3dmarkot ma megy, mehetsz feljebb... ha mondjuk 140re emeled az fsbt, az már 1,9... más kérdés, hogy érdemes e, szerintem nem... ha játékok alatt lassú, az a videokártya miatt van
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
P4 1.8 nortwood, Msi 845E max, 512Mb ddr 266mhz,gf4 mx 440 64mb ddr.