53
Ő a bűnös, vagy más van a háttérben?
-
#53 Na kiderült vmi??
Az FBI, a több mint 100 irányú nyomozással, mire jutott?? -
#52 Jó hogy 4 éves a topic^^ -
#51 most itt miről van szó?
én is meg akarom nézni a bulit ...
hol lehet? -
#50 az operatőrt? :) -
#49 Az kemény! :D
Lehet h terhes voltál.. -
blackgamer #48 nem, mert lelőtték -
corleone #47 Sikerült megnézni a videót a Foxnews oldalán, de a robbanás pillanatát nem mutatják. -
#46 és mit röhögtek rajta? -
#45 navajon melyikben :) -
#44 Pyx újabban bankot rabol? -
#42 Melyik országban volt ez? És miről van szó? -
#41 Semmiről, csak beszélgetünk :) -
#40 bombát mindenkinek!!!!! akkor ez nem fordulhatna elő többet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#39 erről van szó! -
#38 igaz a lényeg nincs rajta -
#37 nézzél már körbe egy kicsit. ott van hogy warning: graphic video. -
#36 Ott nincs a robbanásról semmi. -
#35 Nem mondtam, hogy sok esélye volt, csak annyit, hogy több. Miről akarsz vitatkozni? -
#34 http://www.foxnews.com/story/0,2933,96109,00.html
itt lehet megnézni -
#33 jah tényleg .. megvolt az esélye hogy kiszabadítsa magát, leszerelje nyakáról a ketyegő bombát, majd elfusson jó messzire úgy, hogy közben a rakás zsaru körülötte nem lő rá mint "menekülő bankrabló"-ra... -
[Walaki]D`Lair #32 lehet nem nagyon meghalni is? -
#31 ÁZ!
Filmbeilllő volt, kár hogy nem viszek magammal gyakrabban kamerát. -
#30 Az vicces lehetett! -
#29 Egyszer majdnem nagyon meghaltam a fostalicskámmal, de csak egy fél kilóméterrel arrébb kezdtem el remegni :D -
#28 Eltartott egy darabig, mire feldolgoztad az esetet, és csak akkor jött ki rajtad. :DD -
#27 Több esélye volt, mint a móri áldozatoknak... -
#26 Nekem is mondogatták hogy ne nézzem meg mert megbánom. Persze a linket azért megadták :))
De igazuk volt mert megbántam... -
#25 Én pár éve azt láttam, mikor egy faszinak levágták a gyűrűsujját. Másnap lettem tőle rosszul a kisföldalattin, nem amikor láttam :) -
DecenS #24 ... a kisgyerek és a forró vasaló esete - amíg nem látom, úgysem mondhatom, hogy igazad volt, jobb lett volna, ha mégse... kíváncsi vagyok - that's all -
#23 Jobb ha nem látod egyiket sem:) -
DecenS #22 ha valakinek van linkje a videóhoz (a bankrablóshoz és ahhoz a ruszki katonsához, amit lentebb említett valaki), ne fojtsa magába - előre is kösz -
#21 Tegnap du/este óta vagy 5x hallottam a hírekben, hogy nem a rabló volt. A hír közben lent megy scroll-ban az áldozat szövege, könyörgött hogy mentsék meg, mondta hogy más tette a nyakára a bombát stb... Szerencsétlent sajnálom, mert esélye sem volt :( -
#20 Ne akard látni:) -
steweee #19 ez komoly? úgy adták a hírekben mindenütt hogy a bankrabló végzett magával. honnan veszed hogy nem a rabló volt aki felrobbantotta saját magát? -
#18 amit olvastam róla, az alapján lehetett volna.. -
nenad #17 biztosan rossz volt a karmaja :) vedd konnyeden, segiteni ugysem lehetett rajta, sajnos... -
#16 Ma mondták be, hogy nem a rabló volt, csak egy áldozat, akinek a nyakára tették a bombát. További jó röhögést az ilyesmihez .. -
#15 linket :D -
[Walaki]D`Lair #14 jajjjj....az nagyon komoly.... -
#13 igen az kedvezett az étvágyamnak!